Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

E. Nie ma co pogłębiać stereotypu polskiego kibola.

W dużej części to patrioci, którzy znają polską historię i znaczenie słowa honor.

Dzis się popłakałem sluchając textu piosenki takiego kibola z Poznania - Evtis.

• Like 2

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Szkoda. Nie interesuję się jakoś mocno piłką, ale co chwila słyszę o sukcesach Roberta, na YT oglądam filmiki z jego wyczynami i tak po ludzku - dumny jestem z osiągnięć naszego piłkarza.

Miałem nadzieję że pociągnie ten sukces jak najdłużej.

• Like 2

Lewy kontuzja :(

A na wyciągnięcie był zloty but, król strzelców LM, 3 z rzędu Bundesligi oraz rekord Gerda….

Jaka szkoda sezonu życia

Piotrek bez przesady to cztery tygodnie , odpocznie i wjedzie z buta do tego baru [emoji6]

Oby się nie pogłębiło oraz Immobile i Messi się nie rozpędzili[emoji45]

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

Ciro ma na starcie więcej meczy, teraz dojda kolejne 4 oraz słabsza forma Roberta po powrocie. No i dużo karnych:)

40 już na bank nie strzeli. A wydawało się realne. W Bundeslidze dogoni Werner, a w LM i bucie Haland...

Edytowane przez korol
  • Like 1

Piotrek ,dla nas i tak jest fenomenem . A że tak się stało no szkoda ale przy tym takim jakie ma podejście to jeszcze kilka lat przed nim

Po odpoczynku może być kotem , nie będzie wychodził po kontuzji. I nie wiem dla czego nie bierzesz pod uwagę , Messiego który jest w stanie strzelić kilka goli w jednym meczu bo mu się zachce.

Jestem za Robertem , ale niestety są też inni napastnicy którzy są czasami lepsi?

Wysłane z mojego Redmi Note 4 przy użyciu Tapatalka

• Like 1

Kto oglądał na żywo mecz Bayern : Hoffenheim ten uczestniczył w ważnym wydarzeniu...

wynik nie jest ważny, choć mecz przejdzie do historii.

Grupka idiotów i bandytów na trybunach dostała do myślenia* (?)

*) czy aby na pewno...?

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/872188/bundesliga-hoffenheim-bayern-skandaliczne-zachowanie-kibicow-bayernu-mecz-przerw

Kto oglądał na żywo mecz Bayern : Hoffenheim ten uczestniczył w ważnym wydarzeniu...

*) czy aby na pewno...?

https://sportowefakty.wp.pl/pilka-nozna/872188/bundesliga-hoffenheim-bayern-skandaliczne-zachowanie-kibicow-bayernu-mecz-przerw

Podobała mi się końcówka. Mniej tolerancji na chamstwo niż u nas.

PS

Temu człowiekowi należy się szacunek, zbudował coś wartościowego.

Podobała mi się końcówka. Mniej tolerancji na chamstwo niż u nas.

PS

Temu człowiekowi należy się szacunek, zbudował coś wartościowego.

Tu trochę o tym wydarzeniu. Dla mnie to nie jest takie czarno-białe. Odpowiedzialność zbiorowa dla kibiców BVB podoba mi się średnio.

Mniejsza z możnymi tego świata. Już za niecałe 2 tygodnie rusz liga okręgowa  :) . Pierwszy mecz Narew gra na wyjeździe ze Żbikiem Nasielsk. Trzeba jechać na wyjazd :D .

W międzyczasie,po cichu i gdzieś tam w tle karierę sportową zakończył Marcin Gortat.Dla polskich kibiców koszykówki ważna postać.Jest fajny artykuł na Szóstym Graczu,jeśli ktoś się koszem interesuje i chce przeczytać to warto wykupić abonament,chociaż testowo na miesiąc.Oczywiście jest dużo więcej treści niż tylko artykuł o Gortacie :) .

*) czy aby na pewno...?

Bandytami nazywasz ludzi którzy wywiesili transparent?

P.S - ciekawe czy panowie z Bayernu by sobie podawali piłkę przy remisie lub prowadzeniu Hoffenheim

Edytowane przez ŻoliborzFishingTeam

Bandytami nazywasz ludzi którzy wywiesili transparent?

P.S - ciekawe czy panowie z Bayernu by sobie podawali piłkę przy remisie lub prowadzeniu Hoffenheim

Można jeszcze ewentualnie idiotami ich nazwać.

Nikt nigdzie nie napisał o co tym łysym debilom w zasadzie chodzi. Co im ten prezes Hoffenheim szkodzi? Przecież swoje pieniądze inwestuje w klub, który doprowadził do całkiem niezłego poziomu.

Ponieważ w Niemczech obowiązuje przepis, że minimum 50% akcji klubu musi być w rękach kibiców, więc czy do kibiców Hoffenheim też mają takie obiekcje?

Jaka jest różnica między pieniędzmi prezesa Hoffenheim, a pieniędzmi ITI w Legii, czy TF w Wiśle przez lata, czy nawet pieniędzmi Amica w Poznaniu? Czym się różni sponsoring w Bayernie od sponsoringu w Hoffenheim? Może to ktoś wyjaśnić?

• 2 tygodnie później...