Krzysztof Jeżyna Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Akurat jego podejście jest mocno kontrowersyjne i dzisiaj też to pokazał. Nie jest to mój idol jednak nie ulega wątpliwości że to najlepszy zawodnik w historii. 3 ostatnie frejmy to Ronni jakiego chce się oglądać, szybkość, błyskotliwość, wspaniałe długie wbicia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 (edytowane) A kto to jest krol? [emoji854] Ten z Pasikowskiego? [emoji56] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka[/quote Ta, krol dwójka Edytowane 14 Sierpnia 2020 przez Guzu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 A kto to jest krol? [emoji854] Ten z Pasikowskiego? [emoji56] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka[/quote Ta, krol dwójkaSorki, po tym meczu , mam takie [emoji12] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 O'Sullivan w finale MŚ w snookerze. Wspaniały mecz, długie półfinały.Finał będzie pasjonujący Świetna, profesjonalna postawa. Klasa sama w sobie.A to, ktoś kiedyś poprawi? https://www.youtube.com/watch?v=M3C7I5lRZII 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2020 Świetna, profesjonalna postawa. Klasa sama w sobie.A to, ktoś kiedyś poprawi? https://www.youtube.com/watch?v=M3C7I5lRZIIJasny gwint, ale był młodziutki Snooker, jedna z nielicznych dyscyplin które naprawdę lubię ogladać w tv ☺ 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Jeżyna Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Przypomnę że na tych mistrzostwach również wpadł max i to na samym początku. Takich sytuacji było tylko kilka w historii mistrzostw a na tego Maxa Johna Higginsa czekaliśmy chyba 8 lat ????. Co ciekawe mecz przegrany ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Piękny trening Bayernu [emoji123]2 tygodnie temu byłem na meczu Narew Ostrołęka vs GKS Pokrzywnica. Było 6-0. Bardzo podobne widowisko ????????????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Przypomnę że na tych mistrzostwach również wpadł max i to na samym początku. Takich sytuacji było tylko kilka w historii mistrzostw a na tego Maxa Johna Higginsa czekaliśmy chyba 8 lat . Co ciekawe mecz przegrany Nie chodzi o max ale o czas w jakim Roni to zrobił ... 5 minut z sekundami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Szanujmy się. Gdzie Lewy do Messiego Są bardzo dobrzy piłkarze i są kosmici.PS. Gnabry dzisiaj fajnie.Nikt nie neguje dokonań Messiego na przestrzeni lat, tym bardziej jego niepowtarzalnego talentu. To właściwie największy talent od czasów Ronaldinho. W dodatku ma lepiej poukładane w głowie, dzięki czemu więcej osiągnął i dłużej utrzymał się na szczycie. Ale w tym konkretnym sezonie, jak i we wczorajszym meczu lepszy okazał się Lewy. W moim odczuciu w środę odbędzie się przedwczesny finał. Nie mogę się doczekać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 No i mamy 1/2 Bayern - Lyon Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2020 Bywały dziwne składy półfinałów LM, ale dwie pary francusko-niemieckie to sytuacja przedziwna. A finał przestaje być po dotychczasowych meczach taki oczywisty. Z jednej strony dwie wypakowane kasą drużyny, z drugiej dwóch przebiegłych typów na ławce. Szczególnie uważał bym na Nagelsmanna. Dziś Lyon był płacony 10:1, więc nawet buki nie są w stanie dać miarodajnej podpowiedzi. Formuła turnieju całkiem ciekawa dzięki wirusowi. Dobrze byłoby ją tak zostawić, choć pewnie wróci stare. Nie po to rozmnożono do absurdu ilość meczów, żeby teraz z tego rezygnować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Wczoraj duża niespodzianka.No i mamy, 2 drużyny z Niemiec i dwie z Francji. A tyle było gadania, jakie to słabe, gorsze ligi.Wygląda, że odpoczynek zrobił swoje, Bayern faworytem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Tym razem bez niespodzianki. PSG w finale, zasłużenie. Jeśli dziś zakończy się wygraną Bayernu, czeka nas mega finał. Godny LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nagelsmann może i jest wybitnym trenerem, ale zderzył się z ciężarówką petrodolarów. Na domiar złego (dla niego) rozpieszczone zazwyczaj towarzystwo, było tym razem dobrze zorganizowane i świetnie zmotywowane za sprawą kolejnego Niemiaszka. Tak jak swego czasu byliśmy wylęgarnią klasowych bramkarzy, tak teraz Niemcy mają świetnych trenerów. Zwycięzca zeszłorocznej LM (podobno w 2024 idzie na emeryturę) i trzech tegorocznych półfinalistów. Trudno chyba o zbieg okoliczności. Dziś Lyon pewnie zbierze podobne lanie, jak wczoraj Lipsk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 W sobotę i w niedzielę skoki narciarskie. Wreszcie poza snookerem coś ciekawego do obejrzenia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Cały czas jest jeszcze motosport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Nie najlepszy mecz Lewego, ale jest 15 bramka. [emoji847] Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2020 Wynik zgodnie z przewidywaniem. Stawiałem na jakieś 3:0.Mecz wbrew pozorom ciekawy, wygrała skuteczność. Lewy bardzo średnio, ale znów gol. W najlepszych wynikach LM jest już tylko za CR (17 i 16).Finał 50:50. Czekam z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 To jak, Inter czy Sevilla? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Karne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Karne? Z dogrywek zrezygnowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Dogrywki są, ale wybiegłem bardziej w przyszłość Myślę, że Inter górą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Aaa jednak...ani dogrywki ani Inter Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 21 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2020 (edytowane) Jak zwykle.... Kibicuję Interowi prawie 20 lat. Cieszę się, że ten sezon w końcu się skończył. Nie mogłem patrzeć na to co wyrabia Conte z tym zespołem. Edytowane 21 Sierpnia 2020 przez Kamil_Olsztyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 (edytowane) Sasza górą. To zawsze był bardzo twardy skurczybyk. Miał tylko pecha, że trafił na erę Władka którego nie mógł przejść ze względu na gabaryty.Dużo lepiej wyszkolony od Anglika, dziś past prime oraz past gumijagody, ale dalej niezwykle groźny. Pięknie wykorzystał błąd, chyba za bardzo się rozluźnionego Whyte.Nie wiem, może te liczenia dodały mu za dużo pewności siebie. Zapomniał ile mocnych ciosów Powietkin potrafi wytrzymać.Whyte'owi trzeba oddać, że ma piękne resume i cały czas mocnych przeciwników. Zasłużył jak nikt na walkę o tytuł. Teraz przynajmniej rok w plecy, pewnie z 18m.Szkoda mi go. Widać, że jest zawzięty, nie kalkuluje. Brakuje mu talentu i warunków fizycznych. Edytowane 23 Sierpnia 2020 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi