Alexspin Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Pięknie wygląda całe biało-czerwone podium. Szkoda, że nie było "wierchuszki" niemieckiej, norweskiej i Japończyków, zwycięstwo miażdżące, ale trochę dyskusyjne... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Już za 2,5h finał LM. Kogo obstawiacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Po I serii w Wiśle jest nieźle. Kubacki I, Stoch III. Dzieli ich Zajc, do pokonania. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Już za 2,5h finał LM. Kogo obstawiacie?No raczej oczywiste że BM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Jak Bayern nie da sobie nastrzelać przez pierwsze 20 minut, to powinien wygrać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Bayern z podpórką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Bez żadnej podpórki, 3:1 dla BM Dwie bramki RL9 , nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Gdyby PSG wygrało, to po OM byłby to drugi francuski klub z wygraną LM. Oraz ich pierwszy puchar LM. Ale wolę by Bayern zgarnął drugą potrójną koronę. W tym sezonie im się należy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 No! Drugie, białoczerwone podium! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil_Olsztyn Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Coman zasłużył na tą bramke. Dwoi się i troi w ataku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karkoszek Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Podpórką dla Bayernu był Neuer 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 1:0 i wystarczy Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Wygrali lepsi. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2020 Jedno zdjęcie mówiące więcej niż tysiące słów [emoji123] 11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Siedmiu Polaków w dwudziestce, czterech w pierwszej dziesiątce, Podium w 100% znowu nasze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 (edytowane) Tak na spokojnie. Mecz szarpany, ze względu na faule mógł się wydawać chaotycznym.Dla oka znacznie milsze były ćwierćfinały i półfinały. Widać, że można zarabiać miliony, ale w finale LM spinają się wszyscy, w końcu liczy się tylko wygrana.Neuer najlepszym zawodnikiem meczu. Lewy lepiej niż Neymar, czy Mbappe.Trochę się denerwowałem z tego słupka, pewnie na 10 akcji 8 by zakończył golem. Ale potem popatrzyłem na to, co wyprawiają gwiazdorzy PSG...Tą dwójkę opanowała taka niemoc, że będą jeszcze długo pluć sobie w brodę. Trener katarskiej drużyny popełnił błąd i zdjął najlepszego z ofensywnej 3 Di Marie.Gol po pięknej akcji, żadnego przypadku. W końcówce pierwszej połowy karny...Mam okropną awersję do tych teatralnych upadków Neymara. Sfaulowany Lewy się wykłóca, czasem wygląda, jakby chciał wstać i przy.. no oddać. Brazylijczyk wije się z bólu, jakby miał 8cm rozwarcie.W pierwszych latach kariery miał tak CR, ale się wyleczył. Edytowane 24 Sierpnia 2020 przez korol 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Ja jestem dumny że, Polak osiągnął ogromny sukces w piłce nożnej. Pomimo tego że, gra tam gdzie gra,tegoroczna złota piłka powinna trafić w jego ręce. Koniec i kropka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 W tym sezonie na pewno. Wygrał wszystko, co mógł wygrać.Już pomijając pełne statystyki z sezonu, w których rządzi, wczoraj mieliśmy bezpośredni pojedynek z ulubieńcami Francuzów i prezentował się in plus.Kto bardziej zasłużył? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 24 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Sierpnia 2020 A Hurkacz przegrał w pierwszej rundzie niestetyTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Sierpnia 2020 Ja jestem dumny że, Polak osiągnął ogromny sukces w piłce nożnej. Pomimo tego że, gra tam gdzie gra,tegoroczna złota piłka powinna trafić w jego ręce. Koniec i kropka. Powinna, ale nie trafi. Odwolali w tym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Powinna, ale nie trafi. Odwolali w tym roku.Tak wiem że odwołali , tylko nie wiem dlaczego odwołali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Tak wiem że odwołali , tylko nie wiem dlaczego odwołali . Teoria spiskowa mówi że dlatego bo Polak był faworytem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Teoria spiskowa mówi że dlatego bo Polak był faworytem . wtedy jeszcze nie byl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Sierpnia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2020 W kraju nad Wisłą był od czasów Piasta Kołodzieja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi