Riqelme Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Brawo Piotrek!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darekl Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 World Champion Piotr Żyła... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
duży Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Nikt nie potrafi cieszyć się tak jak Piotrek. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Piotr Żyła! Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 "Od wczoraj od obiadu nic nie jadłem tylko się nażłopałem energetyków!!" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Konkurs z happy endem. Niemcy mają piłkarzy, a Polska skoczków. Dominują inne nacje, a TCS i Mistrzostwo Świata ląduje u nas. Potrzeba było formy, szczęścia i drużyny, z której każdy mógł mieć swój dzień. Dziś padło na Żyłę. Dobrze, że skoczył tyle ile skoczył, bo "czynnik ludzki" znów głowił się nad gospodarzem dobre dwie minuty, a z pięciopunktowej przewagi po pierwszym skoku Polakowi zostało 3.6 pkt. Byłoby 101 metrów i mielibyśmy kocie mordy. A tak inni mają, a my mamy Mistrza Świata. Dobry zastrzyk energii dla całej drużyny na dalszy ciąg mistrzostw. Brawo! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Dobrze, że skoczył tyle ile skoczył, bo "czynnik ludzki" znów głowił się nad gospodarzem dobre dwie minuty, a z pięciopunktowej przewagi po pierwszym skoku Polakowi zostało 3.6 pkt. Już się stresowałem......Mówię - pewnie znowu niemcy nie chcą puścić naszego hymnu i stąd kombinacje jakby tu.... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ktoś napisał: „Mistrz Świata Dawid Kubacki i Mistrz Świata Kamil Stoch ponieśli na ramionach Mistrza Świata Piotra Żyłę” 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Cytat dnia:,,Skoczyłem..... lecę, lecę ......widzę zieloną linię....... mijam ją... nikogo nie ma za mną.... no to wygrałem. " 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 "Podszedłem do tego, jak do dobrej imprezy. Jak będzie to będzie. Widzę linię, mijam linię i myślę: wygrałem. Od razu wiedziałem, że jestem mistrzem świata. Wylądowałem jak na mnie ładnie, bo lądowałem tu jak łajza" 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 (edytowane) Co za dzień!!!! Najpierw Iga, teraz Piotrek. Jeszcze Lewy dwa dołożył. Fajnie wyszło. Kamil trafił w Turniej 4 skoczni, Piotrek w Mistrzostwa:) Edytowane 27 Lutego 2021 przez korol 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Nie powinno się zapomnieć o Granerudzie. Będąc na straconej pozycji otarł się o podium. Duże brawa. Nie pierwszy i nie ostatni raz faworyt daje ciała na najważniejszych zawodach w sezonie. Norwegowie przełkną tę gorzką pigułkę, bo wyjadą z Niemiec obwieszeni złotem od stóp do głów. Dziś na bank bardziej ich boli złoto Bolszunowa w biegu łączonym. Za nim komplet pięciu Norwegów z kwaśnymi minami. Ciekawe mistrzostwa się nam kroją. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Ja akurat staram się nie myśleć o Panie Granerudzie ... przejadł mi się 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 27 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2021 Super się stało, że Piotrek zapisał się w historii. Ostatnio Dawid, wcześniej Adam i Kamil. Mamy aktualnie skaczących 3 mistrzów.Lewy w LM przeskoczył Raula. Kosmitów nie przegoni, ale dłuuuugo pozostanie na podium. A teraz będzie złoty but, prawdopodobnie zaległa złota piłka, rekordu Gerda nie pobije raczej. Stawiam, że będzie coś pauzował pod LM, ale zawalczyć jeszcze może. 11 kolejek i 12 bramek do wyrównania. Możliwe w jego wykonaniu. Na razie ma lepsze statystyki.Iga może mieć wspaniała karierę. Aby nie było kontuzji i głupot. Jeszcze coś parasportowego, czyli Gromda. Znów wygrał sportowiec 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 A dziś to będzie po co skoki oglądać? Bo coś ostatnio po sukcesie w sobotę, niedziele to raczej nie szły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Dzisiaj zespołówka mieszana. Na podium raczej nie możemy liczyć, ale warto rzucić okiem 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Polska drużyna na szóstym miejscu. Nie rozczarowali a teraz mogą się tylko poprawiać 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 28 Lutego 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2021 Komentarze w różnych językach po drugim skoku Piotrka Żyły 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Alexspin Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Ja akurat staram się nie myśleć o Panie Granerudzie ... przejadł mi się Kilka lat temu podobnie reagowali Niemcy i Norwegowie na Stocha. Pamiętam jak wypominali nam, żebyśmy mistrzostwa Polski robili u siebie, gdy na podium przeważnie stało dwóch Polaków... Zupełnie niedawno psuł nam krew Kobayshi. Przyjdzie koniec również na Graneruda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2021 Komentarze w różnych językach po drugim skoku Piotrka Żyły (...)Najbardziej utkwiło mi ,,Pandemonio Wisla" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 2 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2021 To dla sympatyków siatkówki- przypomnienie o jutrzejszym meczy Zaksy 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 (edytowane) Zaksa nieźle dupy dała. Mieli półfinał na wyciągnięcie ręki. Grają złotego, może jednak się uda. Edytowane 3 Marca 2021 przez Artek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 No chyba piłka ciągle w grze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 No chyba piłka ciągle w grzeTak, ale mogli spokojnie ugrać 2 sety i po zawodach, a tak nerwówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 3 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2021 Uuuuu. Mamy to!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi