Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Dana minkę miał kiepską ???? wstawałem na galę o 4 żeby obejrzeć całą główną kartę. Jestem mega szczęśliwy, że Jan wygrał. Udowodnił, amerykańskim niedowiarkom co potrafi, i że należy do dążyć szacunkiem. Dał popis umiejętności stójkowych z tak świetnym zawodnikiem jak Adesanya i wygrał do tego na punkty! Wierzyłem w Janka ale stawiałem na nokaut, przy punktacji mogło być różnie. Ogólnie można było zobaczyć kolejny progres Janka w stójce. Sparingi z Izu i Szpilką dużo dały.

• Like 5

Demony przeszłości wróciły, a pokłosie posunięć Bartomeu będzie się jeszcze odbijać czkawką. Spoglądając na ruchy transferowe poprzednich władz można dostać mdłości. Oczywiście z punktu widzenia kibica Barcelony. Neymar co prawda siedział wczoraj na trybunach, choć podobno był już gotów do gry. Jak widać nie był potrzebny do awansu. Jego odejście z Camp Nou, ewidentnie niezamierzone w klubie i zaskakujące było początkiem beznadziejnych ruchów transferowych, których pokłosiem są obecne wyniki. Kibice pocieszali się wówczas, że kupa kasy, że jak odchodzi do PSG to zdrajca, że zaoszczędzi się na jego pensji. Zdrajca ledwie odszedł, a zatęsknił za Messim. Kupa kasy poszła na Dembele, Coutinho i Griezmanna. Drugie tyle trzeba było dołożyć. Kasa klubu opustoszała, to prezes szukając oszczędności oddał za darmo (!) Suareza do konkurencji. Suarez wczoraj strzelił Bilbao swoją 19-tą bramkę w lidze. Można sobie zadać pytanie, gdzie byłaby Barca, gdyby dalej grali za sobą Neymar, Suarez i Messi. Gra tego ostatniego też wygląda tak jak wygląda, bo zamiast wymieniać piłkę z dobrze rozumiejącymi i lubiącymi się graczami, męczy się z nieskutecznym Dembele i zagubionym Griezmannem. Może Laporta coś wymyśli. Tak jak wymyślił Rijkaarda i Guardiolę.

Messiego. Za szybko wbiegł w pole zawodnik drużyny przeciwnej.

Dembele całkiem poniżej oczekiwań. Griezmann strzelał wcześniej bardzo dużo ważnych goli, a w Barcelonie wyjątkowo nieskuteczny.
Oddanie Gryzonia, jeszcze za free - najgłupsze co można było zrobić.