Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

A ja przyszykowałem się do oglądania i nagle musiałem opuścić mieszkanie w bardzo ważnym celu. Teraz czytam Wasze komentarze z ogromną ulgą i radością. Co to jednak jest za drużyna! Po prostu muszę użyć tych emotek- nie mogę wkleić tych co chcę, więc niech będą te :D  :lol:  :P . Vivat Zaksa!!!

Edytowane przez Maja 2

...to bardzo wysoki wynik! niczym w piłce ręcznej!!! szkoda,że tak wysoko przegraliśmy :huh:  :(

Patrząc, co ostatnio nasi ręczni zrobili z Holandią, to taki ich wynik z Węgrami wcale by mocno mnie nie zaskoczył....Mimo wszystko wierzę, że nasi szczypiorniści w końcu zaskoczą bo jakiś potencjał jest, co do kopaczy to wielkich nadziei brak, no chyba, że młodzi jak Moder, Puchacz, Płacheta itp. w końcu rozwiną się prawidłowo...

Trener miał nosa - zmienił trzech, dwóch strzeliło... Myślę, że w pierwszej połowie zaczęło do niego docierać w co wdepnął. Czy coś będzie w stanie zmienić? Zobaczymy. Pierwszy mecz o niczym nie świadczy.
Szacun też dla braci Węgrów - za grę i oprawę.

• Like 1

Oprawa super, Lewy przez taki mecz może zapomnieć o złotej piłce. Mogł zostać w Monachium. Sousa długo nie potrenuje. Jednym słowem wróciła błazenada. A wszystkiemu winna TVP, tam zawsze przegrywamy.

No... i już się zaczyna. 

Pierwszy mecz nowego trenera i już oceny. Zmiany w 2 połowie mogą świadczyć o szukaniu najlepszych opcji, albo zmyśle trenerskim. 

Ja po takiej opinii na podstawie pierwszego meczu i wyniku wlazłbym pod stół i szczekał.

Edit podpowiada, że do 59' p. Brzęczek był w raju.

Edytowane przez HaDe
  • Like 2