Gość Mysha Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Mogli to dowieźć. Lania nie było jak przepowiadali niektórzy. Anglicy lepsi, ale nie nadludzie. Krychowiak bardzo dobrze, bramka dla Polski to zasługa Milka, który był znacznie lepszy niż Piątek. Jóźwiak ok, Helik to niech sobie odpocznie od grania, Zieliński może kółka kręcić we Włoszech. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Tak na spokojnie.Nie spodziewałem się zbyt wiele. Od naszych oczekiwałem jedynie nie klękania przed meczem i zaangażowania w trakcie.Tymczasem czuje niedosyt. Tak, wszyscy wiemy, że jesteśmy słabszą drużyna, ale Grosik, Agustyniak, tam powinny być gole :/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Panowie spokojnie, to była tylko rozgrzewka przed meczem z Albanią we wrześniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Grosik tak, Augustyniak był bez szans. Zawsze zastanawia mnie takie zagranie jak Recy w ostatnich sekundach.Wie ze jest po czasie i gra do tyłu. Po jaką cholerę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Grosik tak, Augustyniak był bez szans. Zawsze zastanawia mnie takie zagranie jak Recy w ostatnich sekundach.Wie ze jest po czasie i gra do tyłu. Po jaką cholerę .Bo taki jest styl Polaków, tak samo jak w ekstraklapie. Mają piłkę na środku boiska, kręcą sie się jak gówno w przeręblu i podanie do bramkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Anglicy zagrali masakrycznie słabo, myśleli że wygrają na stojąco, wybijanka w ostatnich minutach jak Andora. Byli do ugryzienia. Powiem że nie spodziewałam się że dają nam tak grać jak w drugiej połowie. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Reca to gra we Włoszech. To jest po prostu głupie. Zostaje 10 sekund to gra się na aferę i może się uda. Wystarczy pomyśleć i tyle. Kolejny filozof to pan obrońca Helik. Sterling się wygonił za boisko, a ten mu jeździ po nogach. Może gdyby sobie przed meczem poklęczał to by wiedział, że nie należy kopać leżących czarnoskórych . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Anglia poniżej oczekiwań, zagrali minimalistycznie o trzy paunkty. Nie wiem, czy to zarazy wina, ale poziom gry spadł dramatycznie. Francuzi męczą kibiców mecz po meczu, Niemce dostały po dupie od pasterzy z Macedonii, Hiszpanom wbija gola Kosowo. Jedynie Dania i Belgia zdają się grać w eliminacjach MŚ. Reszta jakby zaraziła się wirusem Ligi Europy. Jakbym oglądał mecze towarzyskie. Nuda, nuda, nuda. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Reca to gra we Włoszech. To jest po prostu głupie. Zostaje 10 sekund to gra się na aferę i może się uda. Wystarczy pomyśleć i tyle. Kolejny filozof to pan obrońca Helik. Sterling się wygonił za boisko, a ten mu jeździ po nogach. Może gdyby sobie przed meczem poklęczał to by wiedział, że nie należy kopać leżących czarnoskórych . Serce boli, gdy się czyta na publicznym forum takie rzeczy. Nie od dziś wiadomo, że są wśród postępowej większości jednostki uwstecznione, zakorzenione w fałszywych stereotypach. Anglicy przyklęknęli przed meczem, bo to taka nowa świecka tradycja. Po prostu wsłuchują się uważnie w mądrości głoszone przez autorytety moralne. Polscy zawodnicy z kolei w tradycyjny dla siebie sposób, zachowali się karygodnie i pokazali całemu światu, że postęp i miłość do drugiego człowieka mają w głębokim poważaniu. Jako białas i reprezentant zapyziałej czerni nie powineneś używać słowa "czarnoskóry". Mogą to robić tylko obywatele, krórzy mają poczucie doznanej krzywdy. Taki Sterling na przykład powinien po rasistowskim wybryku Helika żądać zadośćuczynienia ze strony PZPN albo polskich władz. Przynajmniej dożywotnia dyskwalifikacja, a dla drużyny narodowej trzy kwadranse na kolanach przed każdym meczem do końca eliminacji. W sporcie też trzeba iść z duchem postępu. Samymi Oscarami nie naprawi się świata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 , a dla drużyny narodowej trzy kwadranse na kolanach przed każdym meczem do końca eliminacji. ... zapomniałeś: na tradycyjnym, narodowym, polskim grochu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Wiesz Maciej wali mnie czy oni tam stali, klęczeli czy leżeli. Tak samo wali mnie czy Węgrzy wywieszają jakieś transparenty o 1000 letniej przyjaźni (co akurat jest taką prawdą, jak to że kura pije i sika:) ). Ja oglądam mecz polskiej reprezentacji i im kibicuję.Na boisku grałem z chłopakiem z Afryki, grałem też z Ormianinem i z Ukraińcami. Zwisało mi to i powiewało. Nie rozkminiałem niewolnictwa, zagłady Ormian czy rzezi Wołynia. Sport to sport . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 A tak z ciekawości Mysha... Wyróžniali się jakoš szczególnie. Bo stereotyp taki jest że afrykańczycy są szybcy. Ale też nie wszyscy są wytrzymali. Że Ormianie zawzięci. O ukraińcach nie słyszałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Sport to sport. A patologię chyba lepiej obracać w ironię i żart, bo to najlepszy sposób by nie być zanurzonym w smole i posypanym pierzem. Piotr Wierzbicki w "Podręczniku Europejczyka" pisał w tym tonie kilkanaście lat temu. Niestety niektóre z jego wówczas paranoicznych przykładów dziś już stały się rzeczywistością. Pewnie jeszcze niejedno nas przyprawi o zdumienie i niesmak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 No fakt. Np będą chłopy czujące się babami biegać z nimi. Już tak się dzieje... ( Nasza Joasia Jóźwik) ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Riqelme Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 Biden zrobił robotę .... Nie tylko w armii w sporcie zwłaszcza... niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 31 Marca 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2021 A tak z ciekawości Mysha... Wyróžniali się jakoš szczególnie. Bo stereotyp taki jest że afrykańczycy są szybcy. Ale też nie wszyscy są wytrzymali. Że Ormianie zawzięci. O ukraińcach nie słyszałem...[/ To było granie amatorskie.Koleś z Afryki był rzeczywiście szybki, dobry technicznie ale często grał zbyt indywidualnie. Ormianin jest zawodnikiem MMA. Bardzo zwrotny, szybki tylko czasami zamiast pomyśleć odstawia jakieś „salta”. Dobry do grania na trawie i orliku, gorzej na hali. Najlepiej wspominam dwóch chłopaków z Ukrainy, ale to pewnie przez to że grali zawodowo. Jeden w naszej 3 lidze, a drugi w ich 2. Nie uogólniałbym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Po tych trzech meczach pomimo kiepskiego wyniku punktowego jestem optymistą.Wcześniej, za poprzednika widziałem tylko marazm i beznadzieje. Być może i pewną stabilność, ale bez szans na jakiekolwiek sukcesy na wyższym szczeblu.Teraz może coś się ruszy, przebłyski są. Sousa nie trafiał zawsze ze wyjściowym składem, ale ze zmianami już tak. Widać, że jest kumaty, ma swoją wizję i potrafi reagować na to, co się dzieje na boisku.Uczciwie trzeba przyznać, że mieliśmy też trochę pecha (brak VAR, wymuszone zmiany w składzie). Następnym razem, może to do nas uśmiechnie się szczęście.Remis i nieznaczna porażka na wyjazdach z dwiema najtrudniejszymi drużynami w grupie. Co z tego że akurat w tym momencie jesteśmy na czwartym miejscu. Wystarczy grać swoje w kolejnych spotkaniach i wygrać rewanże.Nie rozumiem tego ekscytowania się Wembley. Stadion jak stadion. Zresztą Camp nou też mnie jakoś szczególnie nie poruszyło, bardziej interesowała mnie architektura Barcelony. Zastanawiam się też, czy według ich miejscowej ideologii nie jest rasizmem nazywanie Sterlinga synem Albionu Te BLM trochę mi się kojarzy z rewolucją bolszewicką, dobrze, że z dala od nas. Kto wie, czym to się skończy. Ale jak tam Anglicy i Belgowie chcą sobie klękać (gest poddaństwa, uległości), ich sprawa. Akurat jedni i drudzy nabroili w Afryce. Anglicy dłużej, ale Belgowie z przytupem. 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 (edytowane) Hubert gra z Tsitsipasem.Ciężki bój...Dzieje się... Edytowane 1 Kwietnia 2021 przez chlodnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Hubert w PÓŁFINALE !!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Brawo Hubert Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2021 Cholera nie widziałem teraz Hurkacza w akcji. Ale strasznie się cieszę, że ten chłopak pokonał Greka. Historia się pisze na naszych oczach???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bialek Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 (edytowane) Hubert ma finał Niestety nie wstałem żeby obejrzeć na żywo, trzeba poszukać powtórki. Finał jutro o 19.00. Dla tych co interesują się siatką w wydaniu ligowym, dziś początek półfinałów. Edytowane 3 Kwietnia 2021 przez Białek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Wydaje się, że Hurkacz już pokonał groźniejszych od młodego Włocha. Może wygrać pierwszy turniej tej rangi, ale chyba ważniejszy byłby awans na 16-te miejsce w rankingu. Taka pozycja procentuje przy rozstawieniu w dużych turniejach. Tak, czy siak szacunek za odprawienie czterech mocnych rywali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2021 Hubi nie dał rywalowi nawet cienia szansy.Kapitalnie grał... Jest moim zdaniem faworytem w finale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2021 Zapowiada się cholernie wyrównany mecz Huberta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi