chlodnica Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 (edytowane) NOKAUT !!! Nie oddała żadnego gema!!!Iga jest WIELKA !!! DEMOLKA WOMAN Edytowane 16 Maja 2021 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Jestem w szoku... Finał WTA 1000 bez straty gema... Będzie nr 1 w przyszłości na świecie. Jestem pewien ???????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
euzetet Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Szacun dla Swiątek, kawał dobrego tenisa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Właśnie przeczytałem, że Boniek i Sousa oglądali mecz Igi na żywo....Hmmmm....nie pomylili dyscyplin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Nie, pojechali zobaczyć występ profesjonalnego sportowca ... może wyciągną jakieś wnioski? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Bob, czy uważasz że kariera pana Bońka, zarówno gdy grał w piłkę jak i gdy robił/ robi karierę we władzach piłkarskich, jest mało profesjonalna? Rozumiem, że masz alergię na piłkę, ale bez żartów. Facet osiągnął szczyty jako profesjonalny sportowiec, zaś pani Iga jest na początku swej kariery. Doskonałym początku, ale jeszcze sporo zakrętów przed nią i oby udało jej się jak Bońkowi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Mam alergię i nie pisałem o Panu Bońku jako o piłkarzu ani jego karierze i osiągnięciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 16 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2021 Zibi TOP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Właśnie czytałem na onecie o powolaniach Sousy, ten portal wykreował nam nowego kontuzjowanego napastnika Krzysztofa Milika, to jakiś substytut Piątka i Milika chyba. Żal czytać co ci gimnazjaliści tam piszą. Zaskoczenie brak Grosickiego, ale dla mnie wymienić może 99% oby wynik był lepszy niż kiedykolwiek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 17 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2021 Zaskoczeniem byłoby jakby Grosik był. Przecież on pół roku nie zagrał meczu , bez jaj. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 macie jakiś link do obejrzenia Lewandowskiego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) Dostęp do Eleven Sport na 7 dni za darmo przez WP Pilot !!! Kilka minut i masz, właśnie wykupiłem i oglądam. Możesz zrezygnować w każdej chwili przez 7 dni. Edytowane 22 Maja 2021 przez godski 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 (edytowane) ok dziękicosik mam wrażenie, że Lewy będzie miał kłopot...chyba za bardzo chce Edytowane 22 Maja 2021 przez jabadaon 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Gikiewicz nie pomaga :-)Tylko Lewgo strzały broni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
koval75 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 A miał puścić jak mógł obronić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Dobry mecz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 A miał puścić jak mógł obronić ? Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkMógłby jedną Lewemu podarować :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 kuuu.......ufffff 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 22 Maja 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ja pierdole, gol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ma chłopak szczęście :-)Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 O k... ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Jeeeeeest! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polny Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 W lepszym stylu się nie dało ???????????????? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 ale musiało z niego teraz zejść powietrze....taaaaaaaaaaaaaaaka bańka nadmuchana 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 22 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2021 Ja pierdziu ale emocje. Do 90 minuty trzeba było czekać Ale mamy to! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi