coma Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Polacy zaczęli mecz ze Słoweńcami. Na razie idzie tak sobie ale skład zupełnie inny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maggot Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Właśnie pokonaliśmy Łotwę w połfinale kwalifikacji i tak bez żadnego rozgłosu, a mamy jeszcze jedną drużynę na igrzyska w Tokio. Dyscyplina niszowa, ale w sumie widowiskowa: koszykówka 3x3, Tym bardziej cieszy, bo oprócz siatkarzy,w sportach zespołowych hegemonem nie jesteśmy. O 21 finał, ale jeszcze nie wiem z kim, w sumie mecz o pietruszkę, bo awans maja finaliści i drużyna z 3 miejsca. Do tej pory mecze były na TVP sport. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 A Słowenia z nami jak zawsze jak o życie i to widać w motywacji.NIesamowicie mnie wkur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 I dobrze. W Tokio nikt nie będzie nam odpuszczał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Zacięta, nerwowa gra. 1:1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 No i przegrywamy 2:1. Drugi garnitur już nie taki pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 1:2 Myślę że 3:2 będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QEISAJ Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Ciężko idzie... 3mam kciuki, może sie obudzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 No i plecak Drugi sklad niestety nie dał rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Dwa mecze, dwa składy, dwa różne zespoły,szkoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Momentami aż zęby bolały. Brak skrzydeł zupełnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Nie było z czego grać bo słabe przyjęcie. Libero mało widoczny. A szkoda, bo nie rozrzucał przyjętych piłek tak jak Śliwka po całym boisku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Najważniejsze są igrzyska i nie ma co się podniecać. Ewidentnie ten turniej gramy jak sparing. Trzeba wybrać 12 do Tokio i taki jest cel tych spotkań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Kubeł zimnej wody czasami jest potrzebny???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Hurkacz daje plamę w Paryżu,może się przebudzi...No i szybka walka.Szpilka w 1 rundzie deski i nokaut !!!Hahaha... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Magdalena Żebrowska......... zapraszam.... [/ Na codzień reprezentująca Ostrołęcki Klub Lekkiej Atletyki nie wprowadzaj ludzi w błąd ......Magda do niedawna reprezentowała Podlasie Białystok,w klubie z Ostrołęki była do 2015 od 2016 do 2020 w Podlasiu,a teraz od 2021 AZS-AWF Katowice chodz wciąż pod okiem mego szwagra Roberta Nazarkiewicza ,który jest trenerem Podlasia a od 6 lat trener Magdy...ot i cała historia........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 ...a ja domniemam i graniczy to z pewnością, że w tej historii nie chodzi o to do jakiego klubu przynależy Pani Magdalena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 Hurkacz daje plamę w Paryżu,może się przebudzi...No i szybka walka.Szpilka w 1 rundzie deski i nokaut !!!Hahaha...I pewnie lada dzień spotka się na pożegnalnej walce z Najmanem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 I pewnie lada dzień spotka się na pożegnalnej walce z Najmanem :D [/quotePo drodze jest jeszcze ksw albo famemma. P.S - Po Andrzeju Gołocie boks w PL umarł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2021 @PaPaDaNcE. Masz rację. Mój błąd. Wiedziałem że kiedyś była w OKLA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 @PaPaDaNcE. Masz rację. Mój błąd. Wiedziałem że kiedyś była w OKLA.Spoko ????????Pozdrawiam serdecznie.???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Nie wim czy ktoś jeszcze zarejestrował... nasi koszykarze 3x3 awansowali do Tokio!Swoją drogą, obejrzałem 3 mecze Polaków i naprawdę dobrze się to ogląda... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Nie wim czy ktoś jeszcze zarejestrował... nasi koszykarze 3x3 awansowali do Tokio!Swoją drogą, obejrzałem 3 mecze Polaków i naprawdę dobrze się to ogląda...Kolejna udana dyscyplina olimpijska. Brakuje jeszcze polo, wyscigow psów i pokera 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 (edytowane) Kolejna udana dyscyplina olimpijska. Brakuje jeszcze polo, wyscigow psów i pokeraRozumiem że się nie podoba.Masz prawo ale porównywanie reprezentantów Polski i ich sukcesów do np. wyścigów psów jest co najmniej ch...e.Lepiej czasami wykorzystać szansę na milczenie jeśli nie ma sie nic sensownego do powiedzenia czy napisania.Bardzo się cieszę z awansu chłopaków,tym bardziej jego brak byłby dla mnie przykrą niespodzianka.To są w końcu(o czym na pewno nie wszyscy wiedzą)brązowi medaliści Mistrzostw Świata.Gratulacje Sama dyscyplina moim zdaniem bardzo fajna i atrakcyjna.3x3 to zupelnie inna koszykówka niz normalne 5x5.Tu wszystko dzieje się na mega intensywności,nie ma czasu na odpoczynek,obniżenie tempa gry.Kto grywał ten wie,wszystko musi być cały czas na 100% i pełen but.Plac mniejszy,czas krótszy,zmęczenie i intensywność gry ogromna.Jeszcze raz,super że jest awans . Edytowane 31 Maja 2021 przez drag 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 31 Maja 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2021 Rozumiem że się nie podoba.Masz prawo ale porównywanie reprezentantów Polski i ich sukcesów do np. wyścigów psów jest co najmniej ch...e.Lepiej czasami wykorzystać szansę na milczenie jeśli nie ma sie nic sensownego do powiedzenia czy napisania.Bardzo się cieszę z awansu chłopaków,tym bardziej jego brak byłby dla mnie przykrą niespodzianka.To są w końcu(o czym na pewno nie wszyscy wiedzą)brązowi medaliści Mistrzostw Świata.Gratulacje Sama dyscyplina moim zdaniem bardzo fajna i atrakcyjna.3x3 to zupelnie inna koszykówka niz normalne 5x5.Tu wszystko dzieje się na mega intensywności,nie ma czasu na odpoczynek,obniżenie tempa gry.Kto grywał ten wie,wszystko musi być cały czas na 100% i pełen but.Plac mniejszy,czas krótszy,zmęczenie i intensywność gry ogromna.Jeszcze raz,super że jest awans .Nigdzie nie porównałem reprezentantów Polski do wyścigów psów, odniosłem się tylko do uznawania kolejnych dyscyplin sportowych i kwalifikowania ich do programu IO. IO stają się kolejnym "nowoczesnym" tworem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi