Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie pokonaliśmy Łotwę w połfinale kwalifikacji i tak bez żadnego rozgłosu, a mamy jeszcze jedną  drużynę na igrzyska w Tokio. Dyscyplina niszowa, ale w sumie widowiskowa: koszykówka 3x3, Tym bardziej cieszy, bo oprócz siatkarzy,w  sportach zespołowych hegemonem nie jesteśmy. O 21 finał, ale jeszcze nie wiem z kim, w sumie mecz o pietruszkę, bo awans maja finaliści i drużyna z 3 miejsca. Do tej pory mecze były na TVP sport.

• Like 1

Magdalena Żebrowska......... :)

zapraszam.... :P[/

Na codzień reprezentująca Ostrołęcki Klub Lekkiej Atletyki

nie wprowadzaj ludzi w błąd :P ......Magda do niedawna reprezentowała Podlasie Białystok,w klubie z Ostrołęki była do 2015 od 2016 do 2020 w Podlasiu,a teraz od 2021 AZS-AWF Katowice chodz wciąż pod okiem mego szwagra ;) Roberta Nazarkiewicza ,który jest trenerem Podlasia a od 6 lat trener Magdy...ot i cała historia........... :P  :P  :P

Kolejna udana dyscyplina olimpijska. Brakuje jeszcze polo, wyscigow psów i pokera

Rozumiem że się nie podoba.Masz prawo ale porównywanie reprezentantów Polski i ich sukcesów do np. wyścigów psów jest co najmniej ch...e.Lepiej czasami wykorzystać szansę na milczenie jeśli nie ma sie nic sensownego do powiedzenia czy napisania.

Bardzo się cieszę z awansu chłopaków,tym bardziej jego brak byłby dla mnie przykrą niespodzianka.To są w końcu(o czym na pewno nie wszyscy wiedzą)brązowi medaliści Mistrzostw Świata.Gratulacje :)  :clappinghands:

Sama dyscyplina moim zdaniem bardzo fajna i atrakcyjna.3x3 to zupelnie inna koszykówka niz normalne 5x5.Tu wszystko dzieje się na mega intensywności,nie ma czasu na odpoczynek,obniżenie tempa gry.Kto grywał ten wie,wszystko musi być cały czas na 100% i pełen but.Plac mniejszy,czas krótszy,zmęczenie  i intensywność gry ogromna.Jeszcze raz,super że jest awans :) .

Edytowane przez drag
  • Like 2

Rozumiem że się nie podoba.Masz prawo ale porównywanie reprezentantów Polski i ich sukcesów do np. wyścigów psów jest co najmniej ch...e.Lepiej czasami wykorzystać szansę na milczenie jeśli nie ma sie nic sensownego do powiedzenia czy napisania.

Bardzo się cieszę z awansu chłopaków,tym bardziej jego brak byłby dla mnie przykrą niespodzianka.To są w końcu(o czym na pewno nie wszyscy wiedzą)brązowi medaliści Mistrzostw Świata.Gratulacje :)  :clappinghands:

Sama dyscyplina moim zdaniem bardzo fajna i atrakcyjna.3x3 to zupelnie inna koszykówka niz normalne 5x5.Tu wszystko dzieje się na mega intensywności,nie ma czasu na odpoczynek,obniżenie tempa gry.Kto grywał ten wie,wszystko musi być cały czas na 100% i pełen but.Plac mniejszy,czas krótszy,zmęczenie  i intensywność gry ogromna.Jeszcze raz,super że jest awans :) .

Nigdzie nie porównałem reprezentantów Polski do wyścigów psów, odniosłem się tylko do uznawania kolejnych dyscyplin sportowych i kwalifikowania ich do programu IO. IO stają się kolejnym "nowoczesnym" tworem.