Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Nigdzie nie porównałem reprezentantów Polski do wyścigów psów, odniosłem się tylko do uznawania kolejnych dyscyplin sportowych i kwalifikowania ich do programu IO. IO stają się kolejnym "nowoczesnym" tworem.

A jakim mają być?Przestarzałym?Akurat koszykówka 3x3 ma długą już dość historię i dawno zdobyła popularność na świecie.Dla mnie to dyscyplina z tej samej półki co siatkówka plażowa,której fanem nie jestem ale uważam za pełnoprawną dyscyplinę olimpijską.Przepraszam,w zasadzie jestem jej fanem,gdy graja Panie :wub: .

Rozumiem że się nie podoba.Masz prawo ale porównywanie reprezentantów Polski i ich sukcesów do np. wyścigów psów jest co najmniej ch...e. <...>

Andrzej,

dla zasady tylko przypomnę Igora Tracza - to jest dopiero gość jakich mało, chapeau bas!!!  :good: 

Igor Tracz, czyli mistrz świata w psich zaprzęgach (sportowcy.com)

https://youtu.be/0h43lUXpybE  :lol:

• Like 1

Andrzej,

dla zasady tylko przypomnę Igora Tracza - to jest dopiero gość jakich mało, chapeau bas!!!  :good: 

Igor Tracz, czyli mistrz świata w psich zaprzęgach (sportowcy.com)

https://youtu.be/0h43lUXpybE  :lol:

Nic nie mam do wyścigów psów ;)  :P Nic nie mam do żadnej dyscypliny.Szanuje każdego sportowca który cięzko pracuje,niekoniecznie musi osiągać najlepsze wyniki.

Cokolwiek by nie napisać,Igora Tracza na letnich IO nie zobaczymy.Natomiast naszych koszykarzy 3x3 tak i niezmiennie mnie to cieszy :)

• Like 2

Ancelotti oficjalnie trenerem Realu Madryt.Ciekawe jak sobie Carlo poradzi po powrocie.Jego ostatnie przygody w Napoli czy Evertonie nie były zbyt udane.

W ogóle bardzo dużo przetesowań na ławkach trenerskich,szczególnie w Serie A i Bundeslidze.

Z ciekawszych :

Allegri->Juventus

Spalletti->Napoli

Nagelsmann->Bayern Monachium

Bez pracy pozostaje Antonio Conte,który opuścił Inter Mediolan po zdobyciu mistrzostwa.

Dla Linette to los na loterii, bo przejęła od wysoko rozstawionej Australijki jej drabinkę turniejową. W zeszłym roku Świątek miała analogiczną sytuację po pokonaniu Halep. Tylko, że klasa zawodniczki trochę inna, więc Linette jest w stanie odpaść nawet z Tunezyjką. Trochę niesmaczne jest przywoływanie przez dziennikarzy polskich wygranych z numerami jeden na świecie. Cóż, jacy dziennikarze, takie nawiązania. Być zadowlonym z pokonania niepełnosprawnej to faktycznie powód do dumy.

• Like 1

Ponieważ jestem zawodowym tetrykiem, to skomentuję Twoją wypowiedź tak : może i wyrasta, ale do bycia faworytem trzeba dorosnąć, nie każdy to udźwignie.

Zgadza się...Ale już udowodniła że ma mocną głowę (psychikę)...Sukces rok temu w Paryżu,teraz w Rzymie (kilka piłek meczowych obroniła i wyszła zwycięsko)...

Poza tym kilka czołówek jest ,,out,, ...Pomimo młodego wieku osiąga sukcesy...

Jest na gazie,wierzę w nią..

Droga daleka ale bardzo realna. ;)

Edytowane przez chlodnica
  • Like 1