chlodnica Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) Liga mistrzów...Bayern wygrywa w 55 min. w Barcelonie 2-0.Lewy oczywiście z trafieniem... 85 min i 3-0 Lewy trafił 2 brameczki...Koniec meczu.3-0Lewy trafił x2 Edytowane 14 Września 2021 przez chlodnica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 ...a my odpadliśmy w ćwierć finale. To chyba dobrze wypadliśmy? Nie. Wypadliśmy fatalnie. Przegraliśmy jako mistrz świata i faworyt do medalu. I była to NAJWAŻNIEJSZA impreza w ostatnich latach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Nie. Wypadliśmy fatalnie. Przegraliśmy jako mistrz świata i faworyt do medalu. I była to NAJWAŻNIEJSZA impreza w ostatnich latach.No i co teraz Mamy przegrać półfinał żeby się wypełniło ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 (edytowane) ..."Nie. Wypadliśmy fatalnie. Przegraliśmy jako mistrz świata i faworyt do medalu. I była to NAJWAŻNIEJSZA impreza w ostatnich latach"... Nie. To Polska drużyna reprezentacyjna przegrała w zawodach olimpijskich (co było nie tylko dla mnie bolesnym rozczarowaniem) bo taki jest sport i nie ma nic na 100%. To tak jak niemiecka mistrzyni w Tokio i absolutna faworytka pięcioboju płakała w parkurze bo trafiła konia, który był na urlopie i nie miał zamiaru skakać. To tak jak Serb , który z założenia miał wygrać turniej tenisowy w USA zgarniając czwarty tytuł, kupę kasy i rekord rekordów a płakał jak dziecko przed ostatnim gemem...bo to sport.Przypomnę , że Francuzi, mistrzowie olimpijscy z Tokio, również odpadli w tych zawodach ... bo taki jest sport. Edytowane 14 Września 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 I Lewy numer dwa 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 I to się liczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Dziś dobry wieczór - wygrana z Rosją i dwa gole Lewego Szkoda patrzeć na taką Barcelonę.. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Niestety sportu w sporcie coraz mniej ... https://sport.fakt.pl/inne-sporty/potezna-afera-mafia-neka-tenisistow-groza-ich-rodzinom/qqcyxgn.amp https://sport.fakt.pl/inne-sporty/ustawiane-zaklady-w-wielkim-swiecie-tenisa-ormianska-mafia-opanowala-korty/48zzvk3.amp I można tak jeszcze długo ... A buki sponsorami niektórych dyscyplin ... To się chyba nazywa konflikt interesów czy jakoś tak ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 14 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2021 Dziś dobry wieczór - wygrana z Rosją i dwa gole Lewego Szkoda patrzeć na taką Barcelonę..No i Ampfutbol...ME.Nasi w ćwierćfinale po tym jak rozbili 8-0 Izrael.Brawo chłopaki!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) No i co teraz Mamy przegrać półfinał żeby się wypełniło ?Nie. Nie mamy przegrać. Ale należy jako kibic zachować szacunek dla przeciwnika i znać wagę danych rozgrywek. Nazywanie siatkarzy Rosji sowietami, rzucanie śnieżkami w Hannavalda lub porównanie siatkarek Niemiec do funkcjonariuszek STASI (zdarzyło się komentatorowi w PR3) jest dla mnie aberracją umysłową. BTW. Nigdy nie byłem fanem rosyjskiego stylu siatkówki. Kiedyś była to gra oparta głównie na warunkach fizycznych. Teraz się to zmieniło- dołożyli obronę i technikę pod siatką. Szkoda, że na tych ME czołowe drużyny grały osłabione po IO. Odbija się to na poziomie gry. Dzięki temu znów możemy prężyć muskuły, a prawda jest taka że najwięcej w 2021 osiągnęła młodzież U19 na MŚ w Iranie. Edytowane 15 Września 2021 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 ...widać żyję w przyjaźni z tą aberracją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Nie. Nie mamy przegrać. Ale należy jako kibic zachować szacunek dla przeciwnika i znać wagę danych rozgrywek. Nazywanie siatkarzy Rosji sowietami, rzucanie śnieżkami w Hannavalda lub porównanie siatkarek Niemiec do funkcjonariuszek STASI (zdarzyło się komentatorowi w PR3) jest dla mnie aberracją umysłową. BTW. Nigdy nie byłem fanem rosyjskiego stylu siatkówki. Kiedyś była to gra oparta głównie na warunkach fizycznych. Teraz się to zmieniło- dołożyli obronę i technikę pod siatką. Szkoda, że na tych ME czołowe drużyny grały osłabione po IO. Odbija się to na poziomie gry. Dzięki temu znów możemy prężyć muskuły, a prawda jest taka że najwięcej w 2021 osiągnęła młodzież U19 na MŚ w Iranie.Mysha,daj juz pokój.Mnie też(nie tylko mnie na pewno)kurewsko boli to co sie stało w Tokio.Stało się i tyle,nie dali chłopacy rady.Nie trafili z formą,nie wiem.Nie oni jedni.Moim zdaniem naprawde trudno jest oczekiwac że nasi siatkarze będą wygrywac po kolei MŚ,ME,Igrzyska i co tam jest jeszcze po drodze.Są jeszcze inne druzyny z topu,nie da się wygrywać wszystkiego.I akurat siatkarze sa ostatnimi którym powinno się wytykac porażki.Dwa MŚ pod rząd,realne szanse na mimimum medal ME.Zgadzam się w pełni,IO były absolutnie docelowe a pies tam zdechł.Jestesmy juz jednak po tym.Jestem zdania że należy docenic fakt że się pozbierali i wygląda na to że wychodzą na prostą.Nie ma prężenia muskułów,jest coraz lepsza gra.Chyba lepsze to niż dalszy regres,prawda?Moim zdaniem ta grupa nadal ma przed soba przyszłość i cieszę się że jest dobra i coraz lepsza gra. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Dzisiaj Spartak - Legia. Oby było tak jak ostatnim razem.Transmisja na Viaplay - darmowy okres próbny 30 dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @drag źle mnie zrozumiałeś. Nie jestem przeciwnikiem polskiej siatkówki. Wręcz przeciwnie. Irytuje mnie jedynie sposób kibicowania kolegów. Jazdy o sowietach, potopach szwedzkich czy strajku szkolnym we Wrześni są zabawne w odniesieniu do sportu. Kiedyś na meczu siatkówki czegoś takiego nie było. Wraz z sukcesami przyszli kibice, którzy nie wiedzą kto to przyjmujący, a kto to środkowy za to doskonale wiedzą co Kubiak mówił o Irańczykach. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @drag źle mnie zrozumiałeś. Nie jestem przeciwnikiem polskiej siatkówki. Wręcz przeciwnie. Irytuje mnie jedynie sposób kibicowania kolegów. Jazdy o sowietach, potopach szwedzkich czy strajku szkolnym we Wrześni są zabawne w odniesieniu do sportu. Kiedyś na meczu siatkówki czegoś takiego nie było. Wraz z sukcesami przyszli kibice, którzy nie wiedzą kto to przyjmujący, a kto to środkowy za to doskonale wiedzą co Kubiak mówił o Irańczykach.To co napisałeś powyżej całkowicie podzielam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 @drag źle mnie zrozumiałeś. Nie jestem przeciwnikiem polskiej siatkówki. Wręcz przeciwnie. Irytuje mnie jedynie sposób kibicowania kolegów. Jazdy o sowietach, potopach szwedzkich czy strajku szkolnym we Wrześni są zabawne w odniesieniu do sportu. Kiedyś na meczu siatkówki czegoś takiego nie było. Wraz z sukcesami przyszli kibice, którzy nie wiedzą kto to przyjmujący, a kto to środkowy za to doskonale wiedzą co Kubiak mówił o Irańczykach.Uczepiłeś się tych "sowietów" więc podpowiem, choć ktoś tutaj zrozumiał (i zapewne wielu innych). Nic nie mam przeciw Rosjanom, Irakijczykom. Haitańczykom itd. Jest jednak zawodnik wśród Rosjan, który tkwi czterema kończynami w ZSRR skutecznie kształtując obraz tego teamu a nawet kraju. Jemu dedykowałem i cieszy mnie jego ból choć bardziej cieszy mnie zwycięstwo Polaków 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cast64 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jak mawiała moja ŚP Babcia .Jak świat światem ani ruski,ani szkop nie będą dla Polski bratem.I tego trzeba się Panowie trzymać,i nie oszukiwać się, że jest inaczej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 15 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Dzisiaj Spartak - Legia. Oby było tak jak ostatnim razem.Transmisja na Viaplay - darmowy okres próbny 30 dni.I mamy to . 1:0 dla Nas w Moskwie.To większy wyczyn niż w pokonanie w siatkę Rosjan bo Spartak wyżej od Legii notowany jest. Był faworytem. Edytowane 15 Września 2021 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Brawo Legia ! Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 (edytowane) Legia strzeliła w doliczonym czasie i wygrała ze Spartakiem Edytowane 15 Września 2021 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 EURO w amp futbolu 1-1 z Hiszpanią i w piątek Francja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Uczepiłeś się tych "sowietów" więc podpowiem, choć ktoś tutaj zrozumiał (i zapewne wielu innych). Nic nie mam przeciw Rosjanom, Irakijczykom. Haitańczykom itd. Jest jednak zawodnik wśród Rosjan, który tkwi czterema kończynami w ZSRR skutecznie kształtując obraz tego teamu a nawet kraju. Jemu dedykowałem i cieszy mnie jego ból choć bardziej cieszy mnie zwycięstwo PolakówTiaa...Podobnym zawodnikiem jest Ngapeth, Maruf, Kubiak, Bruno itp. itd. Nawet powszechnie lubiany przez kibiców Giba prowokował przeciwnika. Serbowie i Włosi też byli słynni z niekoniecznie czystych chwytów. Porozmawiaj z siatkarzem. Inteligentne wyprowadzenie z równowagi rywala to element gry. Teraz dzięki mediom zmieniło się tylko to, że "dogaduchy" spod siatki są dostępne dla wszystkich. Klikalność jest większa, a ludożerka to łyka ????. Brawo Legia. Narew wygrała dziś 4-0 z Iskrą Krasne w PP. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jednak "ten" Rosjanin, to trochę inna bajka. Po pierwsze nie zaczepia na boisku, bo go na nim nie ma. I jest cholernie wulgarny obrażając nie tylko zawodników personalnie, ale i nas, jako naród. Też go nie lubię...delikatnie rzecz ujmując. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jednak "ten" Rosjanin, to trochę inna bajka. Po pierwsze nie zaczepia na boisku, bo go na nim nie ma. I jest cholernie wulgarny obrażając nie tylko zawodników personalnie, ale i nas, jako naród. Też go nie lubię...delikatnie rzecz ujmując.Ja też go nie lubię, tak jak Napleta[emoji16][emoji16][emoji16][emoji16]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 15 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2021 Jednak "ten" Rosjanin, to trochę inna bajka. Po pierwsze nie zaczepia na boisku, bo go na nim nie ma. I jest cholernie wulgarny obrażając nie tylko zawodników personalnie, ale i nas, jako naród. Też go nie lubię...delikatnie rzecz ujmując.I co krzyczysz na meczu lub przed telewizorem "sowieci do domu!"????????????. Przecież to dziecinada. Ja zlewam typa i cieszę się grą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi