Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Chyba się nie rozumiemy. Piszę o tym jednym typie. A dlatego, że go porównałeś do Francuza, Irańczyka, Polaka i Brazylijczyka. Zawodników, którzy stale grają w narodowych teamach. To co na boisku, to ok. Nawet poza jak Kubiak, czy Ngapeth. Mówią, co myślą i czują. Ale nie nazywają innych kurwami.

Nie mam nic do Rosjan, Niemców, Włochów, Serbów, itd. A to, że bardziej się cieszę z wygranej nad pewnymi nacjami, wynika z zachowań takich typów i zaszłości historycznych.

Pewnie dla 20 lub 30 latka będzie to zupełnie bez znaczenia, ale dla 50 latka i starszych, już tak. Bo tak jest, bo taki jest człowiek i jego natura.

Amen

• Like 1

Mam 49 lat????. Myślisz, że ktoś się przejmuje np. w Brazylii tym co powiedział Kadziewicz? I myślisz, że Spiridonov czyta j.pl i przejmuje się "życzeniami" pod swoim adresem? Nawet gdyby to robił to miałby z tego bekę bo o to mu właśnie chodziło ????.

Ok. Z mojej strony koniec.

Brawo Legia !! :)

Nie wiem o co chodziło Spiridonovi, ale nie ma co pisać o tym wulgarnym prostaku.

Wygrana z Rosją zawsze cieszy, tak samo jak z zachodnimi sąsiadami.
Możemy żałować, że nie na Olimpiadzie, w finale, ale to już się stało. Tak, przegraliśmy (wygrany mecz) 2:3 z późniejszymi mistrzami olimpijskimi

Dziś pozostaje nam kibicować polskiej drużynie w kolejnych rozgrywkach.
Teraz w ME, potem MŚ..

W takim układzie finału i małego finału obstawiam srebro + brąz, chyba, że coś się wydarzy nieoczekiwanego ;)

Edit: Kaplina się poślizgnęła, więc Natalia Kałucka została mistrzynią świata :) Mamy złoto + brąz dla Oli :)

Edytowane przez Mekamil
  • Like 4