BOB1 Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Nie skomentuję bo mnie zbanują ... Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 I stało się Pech nas nie ominą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Byli lepsi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Baypassy mi dobrze przetestowali[emoji16][emoji16][emoji16]. Wysłane z mojego M2007J3SG przy użyciu Tapatalka 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Czar prysł, emocje zostały. Ja już nie wypowiadam się w kwestiach sportowych. Mecz wygrany ze 3 razy, a wyszło, jak wyszło. Jestem przekonany, że trener jest do zmiany. I to była ostatnia moja ocena.???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dipper Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Obejrzałem tylko ostatniego seta.Słoweńcy mieli dobry serwis, a nam szło nieco gorzej w tym elemencie. Dramaturgii nie brakowało. Ze dwie przechodzące piłki można było chyba z pierwszej za..... tzn. skończyć zdecydowanie :-) Ale może z perspektywy boiska wyglądało to inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Szkoda, dwa półfinały przegrane. Tylko gol Lewego na plus. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Klątwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 18 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2021 Zadns klątwa. Kopacze mają narodowy model gryz czytaj laga na rl9. Siatkarze swoje jednym systemem już wygrali... Czas na zmiany. Nowy rozgrywający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Ci wczorajsi kopacze przegrali w półfinale 1:2 z Hiszpanią.Stanowią wspaniałe źródło inspiracji i przede wszystkim przedstawiają wyższy poziom niż nasza "dyżurna" reprezentacja. W siatkę, sam nie wiem, Leon miał piłkę na 2:0. Byłoby pozamiatane.Mam wrażenie, że po raz kolejny przegraliśmy na własne życzenie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Wczorajszych kopaczy raczej podziwiał bym za przezwyciężanie swojej ułomności i determinację w dążeniu do odniesienia sukcesu w swojej niszy. Łatanie niepowodzeń w sporcie sukcesami niepełnosprawnych zdaje się naszą nową specjalnością. I nie chodzi mi tu o spychanie tych ludzi na margines. Chylę czoła za to, co robią. Raczej boję się marginalizacji problemów trawiących sport masowy i braku chęci do ich rozwiązania. A w siatkówce chyba kończy się epizod belgijski. Coś się wypaliło. Może czas na Grbica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Nie jestem w stanie zrozumieć jak można po tak gładko wygranym pierwszym secie przegrać kolejne trzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deridun Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Czynnik losowy.Jak "żre" wszyscy zadowoleni, ale gdy potem przestajeto pojawia się lament i zgrzytanie zębami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Gramy o brąz z Serbami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 ...odpuszczam emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 (edytowane) Na razie 1:0 i 2:0, brązowe medale coraz bliżej.EDIT:No i dwie wygrane. Edytowane 19 Września 2021 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kristofer232 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Dziękujemy za piękne emocje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Należało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Brawo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 ????????✌️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 I młodzież z Włoch wygrała ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Brawo Włosi ...jakoś mnie to nie pociesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 19 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2021 Pięknie grali...Drużyna przyszłościowa...A my mamy drugi brąz w ME Ampfutbol.Wygraliśmy z Ruskimi.Brawo. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Właśnie pokazali w tv jak Heinen w szatni żegna się z siatkarzami. (przy piwku co poniektórzy ????)Także ten idzie nowe... chyba. Gratulacje dla Włochów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Takie info z dzisiaj Fabiański wraca do kardy Sousa chyba nie che wystawiać na próbę szczęścia (pecha ) Szczęsnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi