jacekp29 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Takie info z dzisiaj Fabiański wraca do kardy Sousa chyba nie che wystawiać na próbę szczęścia (pecha ) Szczęsnego [emoji38]Wraca na San Marino, będzie to jego mecz pożegnalny. Wysłane z mojego Redmi Note 8 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 Właśnie pokazali w tv jak Heinen w szatni żegna się z siatkarzami. (przy piwku co poniektórzy ????)Także ten idzie nowe... chyba. Gratulacje dla WłochówNo właśnie. W sportowej szatni toleruję tylko szampana i to jak się zostaje mistrzemTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 20 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2021 No właśnie. W sportowej szatni toleruję tylko szampana i to jak się zostaje mistrzemTomekTo taki tańszy szampan za brąz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2021 A tymczasem nasze tenisowe gwiazdy rozstawione ! z nr 1 awansowały dalej. On do półfinału, ona do finału. ???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Hubert w finale.Brawo.Iga odpadła w półfinale.Znowu porażka z Sakkari... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 25 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2021 Szkoda Igi, trochę jej brakowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Usyk mistrzem, co za wygrana !!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysztof Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Usyk mistrzem, co za wygrana !!!świetny bokser i fajny gość.najpiękniejsza walka to jak dla mnie kiedy rozwalił Huka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Hubert wygrał! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 26 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Września 2021 Hubert wygrał!W deblu również...Brawo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Liga Mistrzów...PSG-City (super się ogląda)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 28 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Września 2021 Strzelec drugiej bramki dla Sheriffa nakrył kapeluszem Messiego z debiutanckim golem w Paryżu. Piłka usiadła mu na nodze niesamowicie. Real pewnie wykaraska się z tej kłopotliwej sytuacji, ale publiczność była wyraźnie zniesmaczona. Atletico szczęśliwie wygrało z grającym w dziesiątkę Milanem. Hiszpańska piłka w wyraźnym regresie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Września 2021 (edytowane) Tymczasem Lewy strzelił 2 gole, czyli razem 4.Wojtek na zero, dobry mecz.Benfica wygrywa z "Barceloną" 3:0 Edytowane 29 Września 2021 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Legia-Leicester 1:0 . 31 minuta .Zdecydowanie da się to oglądać. Edytowane 30 Września 2021 przez godski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Legia-Leicester 1:0 . 31 minuta .Zdecydowanie da się to oglądać.Lelegia gol... Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 2 połowa to oblężenie Częstochowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Słupek!!! Po świetnej interwencji bramkarza Leicester.I druga setka. Gdzie tu oblężenie ??? Powinno być 3 dla nas. Edytowane 30 Września 2021 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
welfron1 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Brawo Legia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Mamy to, cała Polska gratuluje !!! Brawo Legia!!!! Sensacja stałą się faktem, pamiętajmy że wartość Leicester to około 10x wartość Legii Warszawa. To jest jednak piłka, za to ją kochamy. Edytowane 30 Września 2021 przez godski 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Słupek!!! Po świetnej interwencji bramkarza Leicester.I druga setka. Gdzie tu oblężenie ??? Powinno być 3 dla nas.Oblężenie. Kmicic też wysadził armatę podczas wypadu ????. Wsześniej Anglicy zmarnowali dwie setki i nie wypuszczali Legii z połowy. Gratulacje dla Legii. Brawo. Edytowane 30 Września 2021 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Mamy to, cała Polska gratuluje !!! Brawo Legia!!!! Sensacja stałą się faktem, pamiętajmy że wartość Leicester to około 10x wartość Legii Warszawa. To jest jednak piłka, za to ją kochamy. Dwadzieścia razy Andrzeju. 500:25. Poziom motywacji może trochę inny, bo znane są na Wyspach drwiny z czwartkowych występów pucharowych. Nie umniejsza to ambicji warszawskiej drużyny i dobrej taktyki Michniewicza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Mamy to, cała Polska gratuluje !!! Brawo Legia!!!! Sensacja stałą się faktem, pamiętajmy że wartość Leicester to około 10x wartość Legii Warszawa. To jest jednak piłka, za to ją kochamy....cała Polska?... na 100% minus 1 . Już ci mówiłem, nie mieszaj mnie do tego Edytowane 30 Września 2021 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 30 Września 2021 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 ...cała Polska?... na 100% minus 1 . Już ci mówiłem, nie mieszaj mnie do tego Wiem, wiem - tylko skoki i siatka się liczą kopacze to dno. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 Cóż poradzić? taka prawda...niestety (co mnie wcale nie cieszy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 30 Września 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Września 2021 (edytowane) Czy widział już ktoś "memy po zwycięstwie" Legii? Po porażkach zawsze pełno po onetach itp a tu cisza. Edit: już znalazłem. Edytowane 30 Września 2021 przez ASAPfishing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi