Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Lubię go, ale szkoda zdrowia. To był efekt frustracji, nie dotrwałby do końca.

Co do Piątka, to nie ma co się czepiać, on opatentował swoją cieszynkę, czego innego się spodziewać...
Inni wiedzą i przed meczem powiedzą.

Albanii pozostała Polska i Anglia, nam Albania i Węgry. Andorę pomijam.
We wtorek trzeba wygrać, a potem jeszcze dla bezpieczeństwa przynajmniej zremisować.

Edytowane przez korol
  • Like 1

Ale fajna walka.

Byłem na Furym, nie lubię Wildera, ale trzeba przyznać, że murzyn robił co mógł, serce do walki ma i wiele zdrowia stracił.

Fury słabo przygotowany. Imo walka 1:1 jak druga ale forma furiata słabsza. Wilder w tej dyspozycji robi każdego innego boksera na świecie z Usykiem włącznie. Ale jak co 5 sekund wisi na tobie 125 kg gość, który jeszcze do tego kapitalnie boksuje i przede wszystkim rozumie co zrobić by te kg wykorzystać to nie masz szans. Walka świetna chociaż pięknego technicznie boksu tam nie było. Klincz był tu kluczowy i wysysał z rundy na rundę energię z Alabamy.

Fury ewidentnie słabiej przygotowany. Wyglądał, jakby zlekceważył przeciwnika. Ale i tak wystarczyło.
Wilder postawił wszystko na 1 kartę. Nie wiem, czy dodatkowe kilogramy przełożyły się na silniejszy cios, ale na pewno na słabszą kondycję.
Moim zdaniem, miałby większą szansę wnosząc 98kg i więcej baterii.
Fury rozegrał idealnie, zamęczył kolosa na delikatnych nogach. Wydaje mi się, że w tej 4 rundzie stracił koncentrację.

Na koniec Wilder uciekł, jak zwykle okazał się burakiem. Nie podziękował, nie pogratulował. Ciekawe, jaką znajdzie wymówkę.

• Like 3

Możliwe że Wilder ważący poniżej 100 kg przetrwałby walkę. Fury od 3 rundy już to była destrukcja. Myślę że w 4 poczuł że może szybko skończyć otworzył się i zebrał farfocla. Potem jak wrócił do planu to już bez zagrożenia do końca. Klincz był kluczem. Nie widzę nikogo kto byłby w stanie wygrać z tak walczącym Furym. Musiałby ktoś zerwać ten klincz i kontrować, ale jak zerwać klincz takiego giganta, nie mam pojęcia.

• Like 1

Może, może takiego zapuszczonego jak dziś obskoczyłby na punkty Usyk.

Ale pod Usyka Fury zrobi formę i wygra. W tym momencie jest najlepszy.

W tym momencie? Fury bez robienia formy tylko minus 10-15kg i Usnyk z pod lin nie wychodzi…

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Thomas-xXx

Fury ewidentnie słabiej przygotowany. Wyglądał, jakby zlekceważył przeciwnika. Ale i tak wystarczyło.

Wilder postawił wszystko na 1 kartę. Nie wiem, czy dodatkowe kilogramy przełożyły się na silniejszy cios, ale na pewno na słabszą kondycję.

Moim zdaniem, miałby większą szansę wnosząc 98kg i więcej baterii.

Fury rozegrał idealnie, zamęczył kolosa na delikatnych nogach. Wydaje mi się, że w tej 4 rundzie stracił koncentrację.

Na koniec Wilder uciekł, jak zwykle okazał się burakiem. Nie podziękował, nie pogratulował. Ciekawe, jaką znajdzie wymówkę.

Myślisz, że Wilder ważąc 98kg lepiej poradziłby sobie z klinczem Fury'ego? Miałby więcej siły, żeby go dźwigać jak się na nim wieszał? Bo uciec by nie uciekł, ring za mały. Mógłby być szybszy, jednak metodą na szybszego przeciwnika jest właśnie klincz.

Myślisz, że Wilder ważąc 98kg lepiej poradziłby sobie z klinczem Fury'ego? Miałby więcej siły, żeby go dźwigać jak się na nim wieszał? Bo uciec by nie uciekł, ring za mały. Mógłby być szybszy, jednak metodą na szybszego przeciwnika jest właśnie klincz.

Byłby szybszy, miałby lepszą kondycję oraz większą szansę na zaskoczenie mocnym ciosem.

A tak, dodatkowe kilogramy i tak mu nie pomogły w przepychankach.

Moim zdaniem Fury i tak by wygrał.

• Like 1

Szczęście to mieli gdy piłka odbiła się od poprzeczki i wylądowała przed linią bramkową. Francja wygrała sprawiedliwie. Byli minimalnie lepsi. Chwała obu drużynom bo te 45 minut to była świetna piłka.

PS. Wczoraj byłem na meczu Narew Ostrołęka- Ząbkovia Ząbki. I był to jeden z bardziej niezwykłych meczy jakie widziałem. W 61 minucie było 1-4 dla Ząbkovi. Narew leżała na deskach. Skończyło się 4-4. Dwie ostatnie bramki padły w 93 i 95 minucie ????.

• Like 1