przemow Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Spartak to nie Górnik Łęczna ;-) więc do ogrania :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 na pewna sie ogarną . jyz z Cracovia mieli sie ogarnąć a był wpierd..ol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zobaczymy Nie specjalnie jestem przekonany że Legia da rade No ale dopóki piłka w grze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Już 0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Z taką grą to im w 1 lidze dokopią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Jest jedna dobra wiadomość dla Legii, z Ligi Europy nie można spaść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Hmm Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Ktoś wie oco chodzi w tym klubie ? Bo ja nie ch...a nie rozumiem Oni nie potrafią grać czy nie chcą ,czy może zawodnicy słabi ,a może za malo kasy zarabiają A moze komus chcą na złość zrobić 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Ktoś wie oco chodzi w tym klubie ? Bo ja nie ch...a nie rozumiem Oni nie potrafią grać czy nie chcą ,czy może zawodnicy słabi ,a może za malo kasy zarabiają A moze komus chcą na złość zrobićPewnie wszystko po kolei. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Na pewno za mało kasy. Dać im podwyżki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dramat ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Dobrze dziadom. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Time to say good bye [emoji112] Ciekawe czy na spadku, czy w zaszczytnej 1 lidze wylądują[emoji1787] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 No cóż. Ten karny to było świetne podsumowanie. Jakiś czas temu napisałem tu, że Legia będzie miała problem by awansować bo w dwóch pierwszych meczach mieli więcej szczęścia niż rozumu. I się stało. Btw. Pewnie się nie znam na naszej Ekstraklasie, ale chyba jest kilku sensowniejszych polskich piłkarzy niż np. Kastrati? Po grzyba kupuje się takie dziwa? PS. Polki walczą dzielnie, ale Francja to Francja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Btw. Pewnie się nie znam na naszej Ekstraklasie, ale chyba jest kilku sensowniejszych polskich piłkarzy niż np. Kastrati? Po grzyba kupuje się takie dziwa? PS. Polki walczą dzielnie, ale Francja to Francja.Po co w ogóle kupować za granicą ?Pewnie dlatego, że jak dziś Ty kupisz ode mnie to ja, jak będzie trzeba kupię od Ciebie. Duże litery mocno na wyrost. Niestety czy to się komuś podoba czy nie nic nie rośnie non stop, a mamona niektóre sporty uczyniła tylko serialami. Główne wątki są tylko i wyłącznie związane z przepływem mamony. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 Pewnie tak jest jak piszesz. Legia wygląda jak "second hand" z piłkarzami. Nakupili "kontener" zleżałego towaru bo a nuż się trafi coś wartościowego. Nie jestem przeciwnikiem zagranicznych piłkarzy, ale powinno ich być 3-4 w pierwszej jedenastce. Za to takich jak był kiedyś np. Rado. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2021 (edytowane) Ależ ja także nie jestem przeciwnikiem zawodników zza granicy, Boże broń. Tylko jest jeden jedyny maluteńki waruneczek: życzyłbym sobie aby prezentowali odpowiedni poziom. W przeciwnym razie byłoby lepiej jakby kasa zasiliła jakiś krajowe kluby. Edytowane 9 Grudnia 2021 przez Sławek Nikt 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2021 Polska vs Słowenia 27-26. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 (edytowane) Legia... Oj tam...mieli przegrać wszystkie mecze w LE. A niewiele brakło do awansu... liga nasza. No cóż póki zarząda kiepski biznesmen tak ro będzie wyglądać. Trzeba kogoś kto kocha piłkę a nie PLNy Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Edytowane 12 Grudnia 2021 przez Tomasz eS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zasiadłem przed telewizorem, bo zapowiadały się sportowe emocje. Kulminacja sezonu na miarę filmu sensacyjnego z najwyższej półki. Obejrzałem końcówkę, przypominającą żenującą telenowelę z romantycznym happy endem w tle. Trzymałem kciuki za Holendra, a mimo to jakoś trudno zachwycać się jego mistrzowskim tytułem. Sędziowie robili wszystko, żeby zatarły się granice między sportem, a cyrkiem dla naiwnej gawiedzi. Wspaniała trybuna z holenderskimi kibicami. I tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zasiadłem przed telewizorem, bo zapowiadały się sportowe emocje. Kulminacja sezonu na miarę filmu sensacyjnego z najwyższej półki. Obejrzałem końcówkę, przypominającą żenującą telenowelę z romantycznym happy endem w tle. Trzymałem kciuki za Holendra, a mimo to jakoś trudno zachwycać się jego mistrzowskim tytułem. Sędziowie robili wszystko, żeby zatarły się granice między sportem, a cyrkiem dla naiwnej gawiedzi. Wspaniała trybuna z holenderskimi kibicami. I tyle.Odniosłem podobne wrażenie... choc ciesze się ze nastąpiła zmiana na fotelu mistrza świata ale.... Kurcze nie w taki sposób Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Dziś trzeba być Holendrem, lub kompletnym jeleniem, żeby oceniać ten wyścig przez pryzmat sportowej rywalizacji. Postuluję o więcej curlingu w tv. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Gdyby wpierw wiele razy nie byli za Hamem to bym zrozumiał. Ilość probrytyjskich decyzji w tym sezonie zatrważająca. A choćby dzisiejsze ścięcie zakrętu i nie oddanie miejsca? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Epicka końcówka sezonu [emoji123] majstersztyk taktyczny w wykonaniu Red Bulla by Maxowi zmienić opony, po tym już było wiadomo, że Hamilton nie da rady się obronić [emoji123] karma wróciła za początek wyścigu, gdzie sędziowie nie zareagowali na przejazd Hamiltona. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 12 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2021 Dziś trzeba być Holendrem, lub kompletnym jeleniem, żeby oceniać ten wyścig przez pryzmat sportowej rywalizacji. Postuluję o więcej curlingu w tv. Ja postuluję o więcej fair play Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi