Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

To tylko Liga Narodów. Wszak to twór wymyślony jako zastępstwo meczów towarzyskich. Ich formuła, wobec upadku zainteresowania ze strony gawiedzi, wypaliła się kompletnie. Nawet piłkarze zaczęli zlewać ten temat, wykręcając się, a to bolącym paluchem, a to gilem z nosa. Prestiż nowego wynalazku chyba mniejszy od klubowej LE, która to jest w mocnych ligach traktowana z przymrużeniem oka, a udział bywa często powodem do wstydu. Także ewentualny remis z Holandią, czy Belgią (oczywiście do przerwy) nie zasługuje na chóralne śpiewy z balkonu, odpalanie rac, czy inne kibicowskie egzorcyzmy. Nie wypada, jeśli mamy choć odrobinę ambicji.

• Like 1

Nie wiem, czy porównanie do latających narciarzy jest tu na miejscu. Coś mi się wydaje, że podstarzali narciarze szykują formę na Pekin. Wygrywanie tegorocznych konkursów mija się z logiką i zdrowym rozsądkiem. Coś mi się wydaje, że z piłkarzami jest inaczej. Łomot na Łużnikach rozwieje wszelkie wątpliwości.

Trzeba być kutasem, żeby coś takiego odwalić. Zero honoru, żaden poważny klub nie powinien go więcej zatrudnić, nie mówiąc o reprezentacjach narodowych, nawet takich jak Andora, czy San Marino. Nie umniejszając słabszym nacjom.

Wkurwa mam strasznego. Całe święta nic nie połknąłem, ale chyba muszę otworzyć połówkę.....

Tak intuicyjnie bo się nie znam. Czy aby to nie świadczy o tym jak traktowana jet nasza reprezentacja i co można wobec niej zrobić? Czy ktokolwiek poza zagorzałymi kibicami z pomiędzy Bugu i Odry sie tym przejmie? 

PS. kto obsadził takiego pajaca na tym stanowisku?

PS. kto obsadził takiego pajaca na tym stanowisku?

Bob i tu się z Tobą zgodzę.

Pan trenejro potrafił świetnie się sprzedać. Zaczął cytatem z Jana Pawła II. Koleś wygląda jak reklama wody po goleniu . Makarony nawijał w językach obcych. I to wystarczyło by kupić ludożerkę ????????????. Na jerku też miał licznych fanów ????????????.

• Like 2

Mnie też ta informacja wkurzyła. Jednak, większość trenerów traktowana w ten sposób przez nasz zarząd i media już dawno by spieprzyła. Wszyscy w kilka miesięcy wymagają cudu nad Wisłą. W innych reprezentacjach nowemu trenerowi daje się czas na poukładanie i nie jest to rok. Dodatkowo w pzpn pełno wpierdalaczy którzy krzycza: tego zostaw, ten musi być, tego nie bierz, temu... tego... i dlatego.