BOB1 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 I po finale!Iga Mistrzynią Indian Wells !!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Bravo Iga???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 ... i po meczu... brawo Iga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 10 z rzędu wygrany mecz i awans na 1 miejsce w rankingu. ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Co za wieczór ! Barca & Iga ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 10 z rzędu wygrany mecz i awans na 1 miejsce w rankingu. 1 miejsce w rankingu Race. W ogólnym dalej Barty pierwsza. Po Miami może to się zmienić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 Pani Iga wygrała, Sankt Pauli wygrało, Narew wygrała i Barcelona prowadzi z Realem 4-0. Sportowo dobry weekend. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 20 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2022 I Szwed 6,2 ....kosmos ???????????? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 21 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Marca 2022 Poprawka, w WTA Iga jest 2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 23 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Marca 2022 No to jest niezłe zaskoczenie,żeby nie powiedzieć szok https://www.onet.pl/sport/onetsport/ashleigh-barty-wycofuje-sie-z-tenisa-australijka-wydala-oswiadczenie/m2hk1fv,d87b6cc4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 trenerzy się zmieniają, kopacze się (nie)zmieniają, a ja ciągle widzę na boisku jedną wielką kupę... drewna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 ...czyli bez oglądania relacji, mogę wnioskować, że jest dopa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krab Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Ależ mieliśmy fuksa. Wynik o niebo lepszy niż gra. Ale kto będzie o tym pamiętał za kilka dni. Trener zaliczył debiut na remis, a juz myślałem, że wtopi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Włosi nie jadą na mundial. A ostrzyłem sobie zęby na mecz z Portugalią. W Italii chyba ogłoszą żałobę narodową. Po ME wydawało się, że są jednym z faworytów MŚ. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 Niech mi ktoś powie w czym jest problem?Na papierze bardzo dobra drużyna!Przerobionych kilku trenerów!A gra cały czas wygląda tak samo-DNO! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marr25 Opublikowano 24 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2022 I cóż, że ze Szwecją! [emoji38]⚽️ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Panowie nie ekscytujcie się! Zwycięzca jest tylko jeden - tv.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 (edytowane) Wczorajszego meczu nie oglądałem za to dziś załapałem się na drugą połowę meczu Polska - Anglia w turnieju 8 narodów U 20. Ciekawy meczyk.Edit. Koniec. 2:0 dla naszej młodzieży ???? Edytowane 25 Marca 2022 przez Sławek Nikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 25 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Marca 2022 Iga zaczyna show... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 No i jest numer 1. Świetny meczTomek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 26 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Marca 2022 Chciałbym, żeby nasi wtopili ze Szwedami. Tak jestem patriotą. Właśnie dlatego liczę na przegraną, bo nie chcę oglądać wstydliwych dla nas meczy na MŚ, nie chcę szyderczych uwag na całym świecie o poziomie naszej piłki. Nie liczę tak a propo na cud i wygraną ze Szwedami, choć mamy całkiem dobrych piłkarzy to jednak mamy kiepską drużynę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Lepiej awansować. Zawsze to dodatkowe dochody.A co będzie?Faworytem Szwedzi, nawet wyraźnym. Moim zdaniem, mają słabszych indywidualnie piłkarzy, ale znacznie lepszą drużynę.Przewiduję niezbyt ciekawe i zachowawcze widowisko. Wygrana też jest możliwa, ale pieniędzy bym nie stawiał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 A Zieliński to gra w tym meczu? ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Obraz nędzy i rozpaczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 A Zieliński to gra w tym meczu? Gra, gra w piździpolo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi