Onufry kocipała Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Obraz nędzy i rozpaczy.Ale 1:0 jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Rzeczywiście teraz po żółtej zauważyłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Krycha wszedł i w polu karnym zachował się DOSKONALE!Brawo! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Rampampam 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 A Zieliński to gra w tym meczu? Przeproś pana Zielińskiego :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Wybaczam mu wszystko ???????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Ale sie porobilo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Ale się dzieje :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Po przerwie lepiej to wygląda, a po drugim golu jeszcze lepiej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Łaaaaaaaaaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 I stalo sie niemozliwe, jedziemy na MS!!!!!!!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 I jak tam hejterzy piłki kopanej? Proszę przeprosić Pana piłkarza Krychowiaka. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 GRUUUBOO !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 GRUUUBOO !!!Ty mi mówiłeś że 3:0 przegramy czy że wygramy? :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 I jak tam hejterzy piłki kopanej? Proszę przeprosić Pana piłkarza Krychowiaka.PrzepraszamAczkolwiek chciałbym delikatnie przypomnieć bez studzenia euforii iż to dopiero początek być powinien (znaczy załapanie się na MŚ) A atmosfera jakby to półfinał był conajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Brawo!!!Będzie wątek na jerku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Radość przeogromna. Jest szampan, będzie impreza. Czesiu się popłakał, nie dziwię się, też bym ryczał. Glik wielki, Góralski walczak, Szymański super, nawet Szczęsny ok????. Drużyna grała jak umiała, ale wygrała ✌️✌️✌️✌️✌️✌️✌️ Brawo ???????????????????????????????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Ale że Zieliński....? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Też jestem w szoku ????. I tym bardziej się cieszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Pewnie się komuś nie spodoba, że się czepiam. Ci w żółtym to byli Szwedzi, czy Arka Gdynia? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Ty mi mówiłeś że 3:0 przegramy czy że wygramy? :-)Lepiej jest sie milo zaskoczyć niż się rozczarować Pewnie byli z Czesiem na piwie Jest trochę czasu żeby popracować Zobaczymy co będzie dalej Narazie jest chwila radości Edytowane 29 Marca 2022 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) ... mecz o wszystko wygrany... pierwszy raz...?......za Krychowiaka nie ja zamierzam przepraszać...... może już nie będzie miał okazji pojechać do swojego/byłego klubu, domu po futerka....... ja jakoś liczyłem na Piotra... mam nosa... niemałego... Edytowane 29 Marca 2022 przez bob74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Cash- bardzo dobry mecz. Zieliński...trafiło się ślepej kurze ziarno. Feta - tylko my tak świętujemy awans do meczu o honor 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 Ja sam sercem wierzyłem a mózgiem wątpiłem ale cieszę się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 29 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2022 (edytowane) Pewnie się komuś nie spodoba, że się czepiam. Ci w żółtym to byli Szwedzi, czy Arka Gdynia?Polska reprezentacja zrobiła z nich Arkę Gdynia ???? Edytowane 29 Marca 2022 przez Mysha 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi