Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Grupa bardzo ciekawa z punktu widzenia stylu gry. Michniewicz nie ukrywa zadowolenia, a to nowość. Pewnie wałkowany w nieskończoność gol Domarskiego na Wembley będzie zastąpiony przez te strzelone Argentynie i Meksykowi przez Latę, Szarmacha, Bońka i Deynę. Piłkarska lekcja historii, nie mająca nic wspólnego z obecnym układem sił. Grupy G i H może nie wyglądają na najsilniejsze, ale są wyrównane i tam będzie się działo w pierwszej fazie MŚ.

Edytowane przez Maciej W.

Człowieczki małej wiary i wyśmiewcy....

Ja zawsze wierzę ✌️

"Człowieczki" jest obraźliwe. "Człowieki" było by zabawniejsze. Nie jestem małej wiary tylko zdecydowanie jej nie mam. Kto jest realistą zgodzi sie ze mną...zero szans na tytuł. Choć jak mówią niektórzy: dopóki piłka w grze ... podziwiam tych pełnej wiary :) 

• Like 1

Dawno nie graliśmy o tej porze roku. Z reguły MŚ były w okolicy wakacji. Ten termin moim zdaniem będzie dla nas lepszy, nasi piłkarze powinni być w szczycie formy, lub delikatnie za nim, a to dobrze rokuje. Nie powinniśmy się więc bać nikogo. Pierwszy mecz dobrze ułożony i powinno być z górki. Terminy spotkań, też pod nas. Poważnie liczę na 1 miejsce w grupie, pod warunkiem, że Górniak nie zaśpiewa hymnu.

• Like 1

Sport vs dziennikarze.

Pył losowań MŚ22 jeszcze nie opadł, a nasi dziennikarze już straszą cały świat. Według nich w Argentynie i Meksyku jest przerażenie wynikami losowania. Nie nauczeni przez lata piłkarskiej kurtuazji obecnej w światowej piłce wzbudzają rozbawienie wśród zagranicznych kolegów po fachu. Przekaz przecież od wczoraj jest tylko jeden, Argentyna i Meksyk są przerażone wynikami losowania, nie wyśpią się do końca listopada. Balon nadmuchaliśmy już do granic wytrzymałości. Dziwnym jest tylko jedno, nie widać głosów przerażenia z Arabii Saudyjskiej, czyżby się nie bali? Powinni już się przecież poddać, skoro wszyscy się boją. Więcej kurtuazji Panowie dziennikarze, bo na siłe nadmuchać można balon wymiocinami, a jak pęknie to ... . Ja po prostu trzymam kciuki za naszych i oczywiście szansę widzę, ale zaczynamy znów kozaczyć, później hymn i mecz o ... no właśnie.

• Like 2

...Flashscore.pl: wyniki piłki nożnej, wyniki na żywo... 

Maćku, zdecydowanie szybszy i o niebo czytelniejszy adres... 

... Japonka złamała miecz przed drugim setem ?... 

... no nie ogarniam, nie widziałem... ale zero, jakieś  demony, czy demonstracja siły Igi? 

...ale, że co? ;)

a naszła mnie taka smutna myśl w związku z Katarem i ogólnonarodową radością.....dwie smutne myśli, jedna o gospodarzu, druga o przeciwniku z grupy.....ale nie będę psuł nastroju, chociaż powody są.....zaraz bym został wrogiem publicznym.....albo i gorzej....kto chce, przeczyta o wszystkim w ogólnie dostępnych, oficjalnych źródłach

Pewnie coś o skokach wreszcie miało być, nie mogę się doczekać nowego sezonu (a stary to się skończył???)

skoki skończyły się dla mnie w tych dniach, w których Simon Ammann pozbawiał Adama Małysza złotych medali olimpijskich.....później to już najwyżej bawiłem się z nudów Deluxe Ski Jump.....a później to się zestarzałem i już nawet Counter Strike nie cieszył, nie mówiąc o jakichś prymitywnych telemarkach....a później nastały takie czasy, że obrzydły mi wszelkie sporty, media, celebryci i eksperci, z dowolnych dziedzin.....a później to już w ogóle się porobiło :ph34r:

• Like 1