dyrek68 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 22 listopada (wtorek): Meksyk – Polska26 listopada (sobota): Polska – Arabia Saudyjska30 listopada (środa): Polska – Argentyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 (edytowane) Grupa bardzo ciekawa z punktu widzenia stylu gry. Michniewicz nie ukrywa zadowolenia, a to nowość. Pewnie wałkowany w nieskończoność gol Domarskiego na Wembley będzie zastąpiony przez te strzelone Argentynie i Meksykowi przez Latę, Szarmacha, Bońka i Deynę. Piłkarska lekcja historii, nie mająca nic wspólnego z obecnym układem sił. Grupy G i H może nie wyglądają na najsilniejsze, ale są wyrównane i tam będzie się działo w pierwszej fazie MŚ. Edytowane 1 Kwietnia 2022 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Człowieczki małej wiary i wyśmiewcy....Ja zawsze wierzę ✌️"Człowieczki" jest obraźliwe. "Człowieki" było by zabawniejsze. Nie jestem małej wiary tylko zdecydowanie jej nie mam. Kto jest realistą zgodzi sie ze mną...zero szans na tytuł. Choć jak mówią niektórzy: dopóki piłka w grze ... podziwiam tych pełnej wiary 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Fajna grupa. Wyjsc bedzie ciezko bo obie amerykanskie sa od nas silniejsze. Mecze zapowiadaja sie ciekawie. Czekamy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Obie amerykańskie silniejsze, a z arabami nie powinniśmy wygrywać bo paliwo zdrożeje.Obajtek pewnie zabroni strzelać im gole... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Dawno nie graliśmy o tej porze roku. Z reguły MŚ były w okolicy wakacji. Ten termin moim zdaniem będzie dla nas lepszy, nasi piłkarze powinni być w szczycie formy, lub delikatnie za nim, a to dobrze rokuje. Nie powinniśmy się więc bać nikogo. Pierwszy mecz dobrze ułożony i powinno być z górki. Terminy spotkań, też pod nas. Poważnie liczę na 1 miejsce w grupie, pod warunkiem, że Górniak nie zaśpiewa hymnu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Bob ostatnią rzeczą była chęć obrażania 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 MAtetoo jakbym mógł to bym się teraz z tobą wódki napił*???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vako Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Znaleźne na TT....(mexico fan)https://twitter.com/B_LOPEZ_G/status/1509988905692532736 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2022 Jabadaon, ja jutro wypiję kielicha za wygraną, zapraszam online ???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Sport vs dziennikarze.Pył losowań MŚ22 jeszcze nie opadł, a nasi dziennikarze już straszą cały świat. Według nich w Argentynie i Meksyku jest przerażenie wynikami losowania. Nie nauczeni przez lata piłkarskiej kurtuazji obecnej w światowej piłce wzbudzają rozbawienie wśród zagranicznych kolegów po fachu. Przekaz przecież od wczoraj jest tylko jeden, Argentyna i Meksyk są przerażone wynikami losowania, nie wyśpią się do końca listopada. Balon nadmuchaliśmy już do granic wytrzymałości. Dziwnym jest tylko jedno, nie widać głosów przerażenia z Arabii Saudyjskiej, czyżby się nie bali? Powinni już się przecież poddać, skoro wszyscy się boją. Więcej kurtuazji Panowie dziennikarze, bo na siłe nadmuchać można balon wymiocinami, a jak pęknie to ... . Ja po prostu trzymam kciuki za naszych i oczywiście szansę widzę, ale zaczynamy znów kozaczyć, później hymn i mecz o ... no właśnie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) Yes, yes, Iga rulez!!!! Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez theslut Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Brawo Iga !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Robert,o browarka?IGA, IGA, IGA !!! Daj adres do przesyłki!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Cholercia, przez ten cały GS kompletnie zapomniałem o dziewczynie z Raszyna. Wynikowi na Livescore przyglądałem się w zdumieniu dobrą minutę. Kosmos! Oglądam zaraz Avalanche z Penguins, a potem zasiadam do powtórki Miami. Serce rośnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 No widzisz gapo! A ja zgred pamiętałem i oglądałem na żywca. Kilka zagrań Igi .... nooooo czapki z głów!!!...serducho pękło z radości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 ...Flashscore.pl: wyniki piłki nożnej, wyniki na żywo... Maćku, zdecydowanie szybszy i o niebo czytelniejszy adres... ... Japonka złamała miecz przed drugim setem ?... ... no nie ogarniam, nie widziałem... ale zero, jakieś demony, czy demonstracja siły Igi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sirval Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 I wszystko jasne [emoji41] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Pro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 (edytowane) a zresztą..... Edytowane 2 Kwietnia 2022 przez cristovo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 ...ale, że co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 a zresztą..... Pewnie coś o skokach wreszcie miało być, nie mogę się doczekać nowego sezonu (a stary to się skończył???) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 A Hubert z Isnerem w deblu wygrali finał. Super dzień polskiego tenisa ????✌️???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 ...ale, że co? a naszła mnie taka smutna myśl w związku z Katarem i ogólnonarodową radością.....dwie smutne myśli, jedna o gospodarzu, druga o przeciwniku z grupy.....ale nie będę psuł nastroju, chociaż powody są.....zaraz bym został wrogiem publicznym.....albo i gorzej....kto chce, przeczyta o wszystkim w ogólnie dostępnych, oficjalnych źródłach Pewnie coś o skokach wreszcie miało być, nie mogę się doczekać nowego sezonu (a stary to się skończył???) skoki skończyły się dla mnie w tych dniach, w których Simon Ammann pozbawiał Adama Małysza złotych medali olimpijskich.....później to już najwyżej bawiłem się z nudów Deluxe Ski Jump.....a później to się zestarzałem i już nawet Counter Strike nie cieszył, nie mówiąc o jakichś prymitywnych telemarkach....a później nastały takie czasy, że obrzydły mi wszelkie sporty, media, celebryci i eksperci, z dowolnych dziedzin.....a później to już w ogóle się porobiło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Pewnie coś o skokach wreszcie miało być, nie mogę się doczekać nowego sezonu (a stary to się skończył???)Ty Andrzej to jakiś rozproszony jesteś. Jak byś czytał to byś wiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi