BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 a naszła mnie taka smutna myśl w związku z Katarem i ogólnonarodową radością.....dwie smutne myśli, jedna o gospodarzu, druga o przeciwniku z grupy.....ale nie będę psuł nastroju, chociaż powody są.....zaraz bym został wrogiem publicznym.....albo i gorzej....kto chce, przeczyta o wszystkim w ogólnie dostępnych, oficjalnych źródłach skoki skończyły się dla mnie w tych dniach, w których Simon Ammann pozbawiał Adama Małysza złotych medali olimpijskich.....później to już najwyżej bawiłem się z nudów Deluxe Ski Jump.....a później to się zestarzałem i już nawet Counter Strike nie cieszył, nie mówiąc o jakichś prymitywnych telemarkach....a później nastały takie czasy, że obrzydły mi wszelkie sporty, media, celebryci i eksperci, z dowolnych dziedzin.....a później to już w ogóle się porobiło Kurde, trochę mnie zaniepokoiłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nie chce mi się grzebać w internetach, więc może te dwie smutne myśli zostaną tu wyartykułowane. Obiecuję przyjąć je na klatę. Co do rozkojarzenia Andrzeja w kwestii skoków narciarskich, to od dziś mnie to nie dziwi. Jak się myli czyjegoś syna z żoną, czy córką... Wtajemniczeni skumają o co mi biega. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Kwietnia 2022 Nooo ... i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2022 Oprócz Sunshine Double, Iga dołączyła do Sereny i Woźniackiej, które jako jedyne wygrały 3 lub więcej WTA1000 po kolei Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Michał Kwiatkowski po pięknej akcji i niesamowitej walce na finiszu wygrywa swój drugi Amstel Gold Race. Brawo!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bob74 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 ...M. Linette i A. Klepac zwyciężyły w Charlston... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2022 Polska? drużyna piłkarskahttps://twitter.com/Rakow1921/status/1513158609726627846/photo/1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Lewy jednego strzelił ale niestety albo Bayern wylatuje z LM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Kwietnia 2022 Lewy jednego strzelił ale niestety albo Bayern wylatuje z LMI dobrze. Skończy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2022 Jak nie idzie, to nie idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2022 Jak nie idzie, to nie idzie https://youtu.be/ux3M2o43_k4 Obejrzałem i miałem niezły ubaw. Zatroskany Ćwiąkała, uznany spec od La Ligi, pochylił się nad moralnością i etyką w hiszpańskiej piłce i jest zaskoczony kryzysem wartości. Real Madryt.pl jest zniesmaczony karygodnym zachowaniem piłkarza Barcelony. A wydawało się, że La Liga i jej kluby, to ostoja uczciwości, sprawiedliwego dzielenia zysków i transparentności. Wydawało się, że projekt Pereza, dotyczący założenia Superligi to świetny żart prima aprilisowy. I nagle, niespodziewanie, pojawiają się dwie czarne owce, w osobach Pique i Rubialesa, a cały Madryt pogrąża się w głębokim smutku nad zepsuciem moralnym pochodzącym ze stolicy Katalonii. Zaiste, oburzające. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Widzieliście półfinał Igi? Nie? To żałujcie!!! Co za mecz. Ponad 3 godziny ciężkiej walki. Widać było zmęczenie Polki. Ale nie ma się co dziwić. Nasz NR1 pokazała charakter, serce, zawzięcie ... nie wiem czemu, ale odnosiłem wrażenie , że musiała pokonać rosjankę.Brawo dziewczyno 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 23 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2022 (edytowane) Nie zatrzymuje się. Co prawda licznik wygranych z rzędu gemów zatrzymał się na 28, ale czy to ważne? Z Sabalenką w finale powinno być łatwiej niż z Badosą. Mentalnie Iga stanęła na nogi, odkąd pojawił się w sztabie Wiktorowski. Wygląda to teraz świetnie. Czekamy na turnieje, którymi można się zapisać w historii tenisa. Edytowane 23 Kwietnia 2022 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zaczyna się finał w Stuttgarcie. Lekko nie będzie. Trzymajmy kciuki za Igę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Świetny początek 1:0 dla Igi (6:2) a można by napisać ... Świątek początek... Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 I to raczej łatwo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Brawo Iga :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Wspaniale. Jakże się odrodziła kondycyjnie i mentalnie od wczoraj (brawa dla sztabu Igi).Nie spodziewałem się takiego przebiegu meczuA teraz najważniejsze... Szanowni, uwaga na czerwone Porsche na polskich drogach!Z drogi śledzie IGA JEDZIE!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Niesamowita i ma to swoje wymarzone autko! Po wczorajszym nigdy bym nie powiedział, że dzisiaj pójdzie jej tak w sumie gładko. To raczej Iga niech uważa, bo to draństwo ma niezłe przyśpieszenie. Poczułem kiedyś, jak córa depnęła mu na moja prośbę. Nie wierzyłem, że robi do stu w coś 2,9 sekundy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) Ciężka praca, talent i świetnie dobrany sztab procentują. Wypada dodać, że Iga idealnie wstrzeliła się ze swoją formą w sytuację, jaka ma miejsce w rankingu WTA. Stara gwardia wykruszyła się, młodzież gra nierówno, a potencjalna kandydatka na dominatorkę niespodziewanie zakończyła karierę. Potężna przewaga Polki w rankingu wydaje się niezagrożona, bo za jej plecami nie widać naprawdę groźnej konkurentki. Ta niecodzienna sytuacja w tenisie. To tak jakby Federer, Nadal, czy Djokovic nie trafili na korty w tym samym czasie. Wystarczy policzyć finały, przegrane w bezpośrednich pojedynkach, by wyobrazić sobie, jak niebotyczne rekordy wyśrubowałby każdy z nich. Jeśli Iga będzie mądrze prowadzona, nie straci za dużo czasu w agencjach reklamowych i ominą ją kontuzje, wyniki mogą przejść nasze najśmielsze oczekiwania. Mamy powody do dumy, bo ta młodziutka dziewczyna już jest najwybitniejszą polską tenisistką w historii. Wygrany French Open zdystansował też osiągnięcia Fibaka sprzed lat. Wygrany gadżet schować w garażu, zregenerować siły po kolejnym wyczerpującym turnieju, zresetować się psychicznie, a potem wygrywać, wygrywać, wygrywać. I najważniejsze, nie przejmować się porażkami, które pewnie z czasem się przydarzą. Z tym zawsze miała problem, bo jak każdy wielki sportowiec, jest zainteresowana tylko wygrywaniem. Wspaniale. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2022 (edytowane) ...dodajmy jeszcze do tego nasze wsparcie, wsparcie kibiców nie wtedy kiedy wygrywa . ale głównie wtedy, kiedy przyjdzie porażka, a taka przyjść musi. I powinna być ona naturalnym elementem karuzeli tenisowej. Edytowane 24 Kwietnia 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Ależ mecz Trump Williams w półfinale MŚ. Teraz o'sullivan powinien szybko zamknąć drogę do finału. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bercik69 Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Dublet Polaków w żużlowym Grand Prix w Gorican. Wygrał Zmarzlik, drugi Janowski. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2022 Ależ mecz Trump Williams w półfinale MŚ. Teraz o'sullivan powinien szybko zamknąć drogę do finału. Mecz niesamowity. Szkoda trochę Williamsa, bo za odrobienie strat w fantastycznym stylu należał mu się finał. W przekroju całych mistrzostw był skuteczniejszy i o porażce zaważył chyba fatalny początek półfinału. Trump wytrzymał jednak presję i wygrał decydującą partię. Faworytem do tytułu chyba O'Sullivan, choć z Trumpem idzie mu jak po grudzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2022 W czwartej lidze też padają piękne bramki... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi