pmiszk1 Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 (edytowane) VAMOS RAFA !!???? Edytowane 31 Maja 2022 przez pmiszk1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 31 Maja 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2022 A jednak. Trzymałem kciuki za Nole, ale był dziś wyraźnie słabszy. Nadal po ostatniej piłce cieszył się, jak po wygranym finale. Szacunek dla Hiszpana za kondycję i determinację. Chyba wygra czternasty raz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Iga prowadzi z Pegulą 1:0. Set zacięty, a wynik 6:3 może zmylić. Jedna z decydujących piłek, przełamanie na 4:3, wygrana przez Polkę po podwójnym odbiciu. Słaba sprawa, bo sędzia dał ciała, a trudno ocenić, czy winowajczyni miała świadomość błędu. Można sobie wyobrazić lament, gdyby sytuacja była odwrotna. A tu cichuteńko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Brawo Iga 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Jakoś dzisiaj byłem dziwnie spokojny o wynik tego meczu Iga! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 A ja miałem obawy. Przed półfinałem nie mam, bo Kasatkina nie wydaje mi się trudniejszą przeszkodą, niż Pegula. Zagrała nudny, schematyczny tenis w ćwierćfinale i chyba nie ma argumentów w meczu z naszym dobrem narodowym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Może nie zawsze z fajerwerkami, ale póki co Iga robi swoje. Przynajmniej jest trochę adrenaliny, jak z naszymi rybami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 A ja miałem obawy. Przed półfinałem nie mam, bo Kasatkina nie wydaje mi się trudniejszą przeszkodą, niż Pegula. Zagrała nudny, schematyczny tenis w ćwierćfinale i chyba nie ma argumentów w meczu z naszym dobrem narodowym.Ja obawiałem się spotkania z Chinką, ale podobno zdecydowały "kobiece bóle miesięczne". Jakoś nie chce mi się wierzyć aby nie przewidzieli cyklu i nie mieli sposobu na to aby temu zaradzić (myślę o sztabie) U nich, podobno zupa z żółwia jest rozwiązaniem wszystkich problemów... tych kobiecych i męskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Myślałem, że szklaneczka gekonówki jest dobrym lekarstwem. Tenis to wymagająca i wyniszczająca zabawa. Kreczy coraz więcej i to nie tylko z powodu fizycznych urazów. Panie wymiękają też psychicznie. Presja mediów, idiotyczne grzebanie w mediach społecznościowych, chęć utrzymania pozycji w rankingu, często zwichrowani rodzice, czy trenerzy. To jeszcze młode dziewczyny i udźwignąć ten ciężar musi być bardzo ciężko. Iga też jest tego przykładem, choć najgorsze ma już chyba za sobą. Halep z atakiem paniki w czasie meczu z Chinką, czy depresja Osaki, to sygnały dla psychologów, a gwarancji na wyjście z problemu i tak nie ma. Idze przydałby się parasol ochronny, który odciął by ją od ciśnienia z zewnątrz. Niestety, chyba rzecz niewykonalna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Łatwo nie było ale dali radę nasi 2:1 z Walią. Fajny występ Kuby Kamińskiego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 U nich, podobno zupa z żółwia jest rozwiązaniem wszystkich problemów... tych kobiecych i męskich Może dawki pomylili i dostała męską, przez co nie były to bóle menstruacyjne tylko normalna erekcja. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 (edytowane) Ja obawiałem się spotkania z Chinką, ale podobno zdecydowały "kobiece bóle miesięczne". Jakoś nie chce mi się wierzyć aby nie przewidzieli cyklu i nie mieli sposobu na to aby temu zaradzić (myślę o sztabie) U nich, podobno zupa z żółwia jest rozwiązaniem wszystkich problemów... tych kobiecych i męskich Też nie wierzę w dolegliwości, które zaczęły się nagle po dwóch przełamaniach ,a po tajemnej pigule nagle w trzecim latała za piłką jak wściekła. Myślałem, że szklaneczka gekonówki jest dobrym lekarstwem. Tenis to wymagająca i wyniszczająca zabawa. Kreczy coraz więcej i to nie tylko z powodu fizycznych urazów. Panie wymiękają też psychicznie. Presja mediów, idiotyczne grzebanie w mediach społecznościowych, chęć utrzymania pozycji w rankingu, często zwichrowani rodzice, czy trenerzy. To jeszcze młode dziewczyny i udźwignąć ten ciężar musi być bardzo ciężko. Iga też jest tego przykładem, choć najgorsze ma już chyba za sobą. Halep z atakiem paniki w czasie meczu z Chinką, czy depresja Osaki, to sygnały dla psychologów, a gwarancji na wyjście z problemu i tak nie ma. Idze przydałby się parasol ochronny, który odciął by ją od ciśnienia z zewnątrz. Niestety, chyba rzecz niewykonalna.Najgorsze jest ,to ,że w końcu dojdzie do porażki i aby nie urosła ona do rangi tragedii narodowej. Edytowane 2 Czerwca 2022 przez Dąbek 111 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 6:2 6:1 i jest finał w Paryżu ... nie napisałem dla której zawodniczki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Przyjemny spacerek Igi Super. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Demolka w Paryżu. W sobotę przekonamy się, czy Polska będzie świętować wielki sportowy sukces. Chyba ciężko wyobrazić sobie inny scenariusz. Świetny półfinał, w którym przewaga była tak duża, że zabrakło emocji. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Znowu gra pewnie i trafia. Wyglądało to bardzo obiecującoTomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Nadal-Zverev. Jakże rewelacyjnie i z jakim poświęceniem Rafa odmienił wynik pierwszego seta!Brawo Rafa, trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Jest i krecz po fatalnym skręceniu kostki. A można się było spodziewać pięciu godzin grania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Rafa powinie ugrać ten 14 raz Paryż a lotem elegancko zakończyć karierę mając na rozkładzie świeżo Novaka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2022 Graja nasi rywale grupowi z ligi narodów Holandia jedzie z Belgami fest Narazie 4:0 dla Oranje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Ja już siedzę wygodnie w fotelu i ściskam kciuki Iga! do boju!!! Edytowane 4 Czerwca 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Spokojnie Robercie żebyś krążenia nie zatrzymał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Krew mam regularnie rozcieńczaną ... więc luzik Edytowane 4 Czerwca 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 1:0 i spoko rozcieńczam dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Raz będę krakał To nie może być inaczej! Póki co Królowa Paryża może być tylko jedna!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi