Onufry kocipała Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Raz będę krakał To nie może być inaczej! Póki co Królowa Paryża może być tylko jedna!!!Mecz się jeszcze nie skonczyl .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Skończył. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Raszyńska masakra rakietą tenisowa trwa ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Igaaa! Pięknie. Nie ma wątpliwości kto jest dzisiaj pierwszą rakietą żeńskiego tenisa! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Mecz się jeszcze nie skonczyl ..Ja nie miałem wątpliwości... I szczere gratulacje dla młodziutkiej Coco, grała świetnie i ma szanse na ogromną karierę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Nie zdążyłem się porządnie zdenerwować, kiedy przyszło głębokie wzruszenie. Piękny moment. Taka brzydka myśl przyszła do głowy. Iga ostatnią porażkę poniosła jeszcze przed wojną. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 To było takie Coco jumbo i do przodu Ale Coco jeszcze na pewno namiesza w tenisie, młoda i utalentowana zawodniczka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Ryczałem jak bóbr. Pani patrzyła na mnie jakoś tak dziwnie.????????BRAWO, JEST WIELKA ???????????????????????????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 SZACUN !!! :clappinghands: :rockon: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Ryczałem jak bóbr. (...)Iga też ryczała przy hymnie - brawo ! Kto by nie ryczał jak z jego powodu grają Mazurka Dąbrowskiego ?! Zauważyliście że dygnęła nóżką jak dostała puchar. Która dziewczyna dziś jeszcze umie to robić ? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Gratulacje dla Igi!!! Mi zabrakło zdjęcia czapki w trakcie wykonywania hymnu, nawet jeżeli nie musiała, ale... jednak,szkoda, sponsorzy ważniejsi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Emocje trochę opadły, można podsumować, to czego byliśmy świadkami. Przede wszystkim wielki szacunek i podziw za udźwignięcie presji i przejście przez turniej bez potknięcia. Trudno nazwać potknięciem set przegrany z Chinką, skoro napędził on Igę do zdemolowania jej w kolejnych. Trzeba wspomnieć o pogromie wysoko rozstawionych tenisistek. Zarówno Polka jak i Amerykanka nie napotkały na swojej drodze do finału żadnej z pierwszej dziesiątki. Nie pomniejszam tu sukcesu Igi, ale ten turniej pokazuje przepaść jaka się dokonała w kobiecym tenisie. Polka stała się dominatorką, dołożyła w Paryżu masę punktów do rankingu i ma w zasadzie zapewnione najwyższe rozstawienie w tegorocznych turniejach. Widać, jak wielką pracę wykonała Iga wraz z całym sztabem, jak dobrym posunięciem była zmiana trenera, jak pomogło jej to dojrzeć mentalnie i stać się mistrzynią z krwi i kości. Cieszmy się, bo wielkim przywilejem jest mieć w swoim kraju sportowca, który jest dominatorem w globalnej dyscyplinie. To nie jest u nas częsta sytuacja, a mamy do czynienia z młodziutką dziewczyną, która chce dalej wygrywać i na pewno sprawi nam więcej radości. Kibicom należy życzyć, by zachowali jak najwięcej pokory wobec porażek, które, wcześniej czy później nadejdą. Na razie chwilo trwaj! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Ja na dwie sprawy zwrócę uwagę Kolegów: 1. Iga aktualnie musi, mimo sukcesów ciągle jest na dorobku sportowym/sponsorkim i ciągle walczy o swoją pozycję. Ale to dobrze. Ma motywację kiedyś przyjdzie u niej taki dzień, że dziś mogę a nie muszę 2. Jak mnie cieszy, że to jest sport indywidualny. 1:1 na korcie... a nie 11:11 Edytowane 4 Czerwca 2022 przez ASAPfishing 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 (edytowane) Gratulacje dla Igi!!! Mi zabrakło zdjęcia czapki w trakcie wykonywania hymnu, nawet jeżeli nie musiała, ale... jednak,szkoda, sponsorzy ważniejsi...Odnoszę wrażenie, że to nie chodzi o obowiązki sponsorskie. Obecnie zdjęcie czapki przy hymnie nie jest już takim automatem jak kilkanaście lat temu. A może chodziło o to aby niebiesko-żółta wstążeczka była widoczna w tym najważniejszym momencie? Dała temu wyraz w ostatniej frazie swojej wypowiedzi po odebraniu brzydkiego wazonika z przykrywką czemu nie Edytowane 4 Czerwca 2022 przez BOB 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2022 Znów nie będę zbyt "płynący z nurtem", ale napisze to o czym już kiedyś pisałem. Sport powinien być apolityczny bez żadnego ALE. Tak jak i buki nie powinny być tzw. sponsorami sportu. Jedno wyklucza drugie kolokwialnie rzecz ujmując czyli paradoks w najczystszej postaci. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 (...)Sport powinien być apolityczny bez żadnego ALE. (...)Jest jedno ALE jeśli założymy, że zasady, filozofia sportu wywodzi się ze starożytnej Grecji - na czas igrzysk zawieszano wojny i to jest źródłem z którego wywodzi się apolityczność sportu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Kto za Rafą palec w górę! ... brakuje tylko jednego seta. Już 2:0 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Szczerze. Od początku tego turnieju trzymałem kciuki za Nadala. Jednak tutaj spodziewałem się, że młody, świetny kondycyjnie i dobry technicznie Norweg, zgoni do padu zgreda Nadala jak renifera zaprzęgowego, a tutaj?! ... są zgredzi, do których trzeba dorosnąć i wylać wiadro potu (w wylewaniu potu, Rafa jest jednak niedościgły )Brawo mistrzu! Iga wie z kogo czerpać natchnienie i wzór do gry!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Obecnie zdjęcie czapki przy hymnie nie jest już takim automatem jak kilkanaście lat temu. A może chodziło o to aby niebiesko-żółta wstążeczka była widoczna w tym najważniejszym momencie?No właśnie. Szacunek do własnego hymnu gdzieś niknie. Uwielbienie barw biało-czerwonych ustępuje niebieskożółtym.Brakowało mi choć akcentu polskich barw na czapce / bluzce Igi. W złym kierunku idziemy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Nie do końca o to mi chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Drac Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 Wiem.A ja wrzuciłem swoje przemyślenia / obawy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 5 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2022 No właśnie. Szacunek do własnego hymnu gdzieś niknie.Uwielbienie barw biało-czerwonych ustępuje niebieskożółtym.Brakowało mi choć akcentu polskich barw na czapce / bluzce Igi.W złym kierunku idziemy.Hmm... Zgodnie z zasadami savoir vivre kobieta nie musi zdejmować kapelusza w czasie grania hymnu. Jak jest z czapeczkami nie wiem ale chyba tez nie musi. Mężczyzna oczywiście tak. Wojskowi salutują. Co do barw to się zgadzam. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Belgia- Polska 0:1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Niezla akcja, top wykonczenie;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi