Matteoo Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Patrząc na ten mecz, cieszę się że w Polsce są tacy sportowcy jak Świątek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Belgia- Polska 0:1 Lekka poprawka 5:1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Niezłe bęcki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 To ten Czesław to on super jest w końcu czy nie super? Bo jakoś nie mogę wywnioskować słuchając komentatorów? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Belgia 1:4 NiderlandyBelgia 6:1 Polska... ... Niderlandy 10 : 2 Polska? czy to tak sie nie sumuje? Edytowane 8 Czerwca 2022 przez ASAPfishing 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Belgia 1:4 NiderlandyBelgia 5:1 Polska... ... Niderlandy 9 : 2 Polska? czy to tak sie nie sumuje?Jakoś tak Idac Twoim tokiem myślenia to już 10:2 Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Siwy gołąb 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Jak by nie nasz bramkarz to dziś mogło się koło dychy skoczyć 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) No Teraz na rewanżowym meczu bedzie odwtotnie Edytowane 8 Czerwca 2022 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Po takim meczu, szkoda że Lewy nie grał do końca, wtedy Bayren by go chętnie sprzedał. Tylko czy Barca nadal będzie chciała go kupić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Kiedy ostatnio dostaliśmy takie bęcki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Kiedy ostatnio dostaliśmy takie bęcki?Dawno Chyba z Hiszpania bylo 6:0 o ile dobrze pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 (edytowane) Z Hiszpanią 0-6 w 2010 r. Edytowane 8 Czerwca 2022 przez slawek_2348 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zszedł Krychowiak i się posypało ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 szkoda gadać,co za gówno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 szkoda gadać,co za gównoSzanowny Panie, Pan nie przesadza "Polacy, nic się nie stałoNie raz, nie dwa się przegrałoPolacy, nic się nie stałoWażne by nam się znowu chciałoPolacy, nic się nie stałoJutro pójdziemy na całośćPolacy, nic się nie stałoWażne by nam się znowu chciało ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Pierwszy raz się cieszę, że byłem w pracy i nie mogłem meczu obejrzeć [emoji41] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 8 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2022 Szanowny Panie, Pan nie przesadza nie,porostu określiłem grzecznie jakie miejsce zajmujemy w futbolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theslut Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 nie,porostu określiłem grzecznie jakie miejsce zajmujemy w futboluSzanowny Panie, ironii pan nie doczytał Teraz chyba na szybko trzeba zorganizować mecz z reprezentacją San Marino. Jakiś cień szansy jest, że nasi się odkują. Bo mając na uwadze hasło "panem et circenses" kiepsko to wygląda. Gorzej jak im i San Marino dokopie, czego całkiem wykluczyć nie można.Ale z drugiej strony dokopali Belgom, oni dokopali nam, to my kiedyś też komuś kiedyś dokopiemy, czyli "Polacy, nic się nie stałoNie raz, nie dwa się przegrałoPolacy, nic się nie stałoWażne by nam się znowu chciałoPolacy, nic się nie stałoJutro pójdziemy na całośćPolacy, nic się nie stałoWażne by nam się znowu chciało ..." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 (edytowane) Jakoś tak Idac Twoim tokiem myślenia to już 10:2Belgia 1:4 NiderlandyBelgia 6:1 Polska... Jakby dodawać to 8:0 lub 9:1Ale jakby mnożyć to już 24:1..... Na szczęście tak się nie liczy i z Holandią nie musi być pogromu.Może Was zdziwię, ale mecz mi się podobał. Było dużo fajnych akcji po stronie Belgów, niestety zasnąłem na 4:1Nasza gra się w pewnym momencie posypała. Mam wrażenie, że odpuściliśmy.Pewne jest, że na Argentynę szykujemy obronę Częstochowy. Edytowane 9 Czerwca 2022 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Liga Narodów jest w piłce nożnej niemal tym czym czelendżery w tenisie ziemnym. Kto chce i musi to zapunktuje, a kto nie i nie musi to jedzie odpocząć bo pojechać musi. Co nie zmienia faktu, że walki za dużo nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 ......Pewne jest, że na Argentynę szykujemy obronę Częstochowy.A może lepiej siatkarzy wypuścić na boisko, mają sposób na Argentynę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 ...no właśnie, jak poszło z Argentyną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Niby czemu?Ile jest takich drużyn, które po tak bolesnym upadku na dno...czytaj np UPADŁOŚCI majątkowej, wraca do Ekstraklasy? I to wszystko za sprawą najwierniejszych, prawdziwych kibiców. Mam prośbę, bo ja kompletnie się nie interesuję piłka nożną.Czy mógłbyś mi w jakimś tam telegraficznym skrócie wyjasnić, ostatnie zdanie tego cytatu? Jaki wpływ na powrót Widzewa do Extraklasy mają najwierniejsi i pradziwi kibice?Jaki bezpośredni wpływ mają na to wydarzenie? Bo nie kumam ,ale to nie dlatego że się czepiam tylko nie mam pojęcia jak to działa.Zmotywowali zawodników żeby grali lepiej w jakiś tam swój sposób czy np robili zrzutke na ubrania, buty czy wypłaty dla zawodników lub czy może sfinansowali zakup jakichś nowych zawodników?Autentycznie nie mam o tym pojęcia i zaciekawiło mnie to z punktu biznesowego, skoro napisałeś o upadłości majątkowej i powrocie do Extraklasy dzięki najwierniejszym kibicom.Jak działa taki mechanizm?Naprawdę w jakimś tam skrócie, bo sie może okazać że mechanizm jest tak skomplikowany że byś tydzień pisał a ja nie skumam potem, bo prosty człowiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 Mam prośbę, bo ja kompletnie się nie interesuję piłka nożną.Czy mógłbyś mi w jakimś tam telegraficznym skrócie wyjasnić, ostatnie zdanie tego cytatu? Jaki wpływ na powrót Widzewa do Extraklasy mają najwierniejsi i pradziwi kibice?Jaki bezpośredni wpływ mają na to wydarzenie? Bo nie kumam ,ale to nie dlatego że się czepiam tylko nie mam pojęcia jak to działa.Zmotywowali zawodników żeby grali lepiej w jakiś tam swój sposób czy np robili zrzutke na ubrania, buty czy wypłaty dla zawodników lub czy może sfinansowali zakup jakichś nowych zawodników?Autentycznie nie mam o tym pojęcia i zaciekawiło mnie to z punktu biznesowego, skoro napisałeś o upadłości majątkowej i powrocie do Extraklasy dzięki najwierniejszym kibicom.Jak działa taki mechanizm?Naprawdę w jakimś tam skrócie, bo sie może okazać że mechanizm jest tak skomplikowany że byś tydzień pisał a ja nie skumam potem, bo prosty człowiekwięcej kibiców -> bogatszy klub ->..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dano-G Opublikowano 9 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2022 więcej kibiców -> bogatszy klub ->.....No tak. Banalne. Dziękuję. Było tak oczywiste, że aż ominąłem. Wysłane z mojego SM-G990B przy użyciu Tapatalka 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi