Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Liga Narodów jest w piłce nożnej niemal tym czym czelendżery w tenisie ziemnym. Kto chce i musi to zapunktuje, a kto nie i nie musi to jedzie odpocząć bo pojechać musi. Co nie zmienia faktu, że walki za dużo nie było.

Wydźwięk podobny do aktualnego przekazu do wydarzenia. Nie przegraliśmy "aż 6:1" lecz "tylko 6:1".

Mam prośbę, bo ja kompletnie się nie interesuję piłka nożną.

Czy mógłbyś mi w jakimś tam telegraficznym skrócie wyjasnić, ostatnie zdanie tego cytatu? Jaki wpływ na powrót Widzewa do Extraklasy mają najwierniejsi i pradziwi kibice?

Jaki bezpośredni wpływ mają na to wydarzenie? Bo nie kumam ,ale to nie dlatego że się czepiam tylko nie mam pojęcia jak to działa.

Zmotywowali zawodników żeby grali lepiej w jakiś tam swój sposób czy np robili zrzutke na ubrania, buty czy wypłaty dla zawodników lub czy może sfinansowali zakup jakichś nowych zawodników?

Autentycznie nie mam o tym pojęcia i zaciekawiło mnie to z punktu biznesowego, skoro napisałeś o upadłości majątkowej i powrocie do Extraklasy dzięki najwierniejszym kibicom.

Jak działa taki mechanizm?

Naprawdę w jakimś tam skrócie, bo sie może okazać że mechanizm jest tak skomplikowany że byś tydzień pisał a ja nie skumam potem, bo prosty człowiek

Bardzo proszę :-)

Poczytaj np w internetach kto reanimował klub :-)

Jednym słowem: Kibice.

Ps. https://dzienniklodzki.pl/tak-powstawala-reaktywacja-tradycji-sportowych-widzew-lodz-wspomnienia-ratownikow-zdjecia/ar/c2-16420567

I ponad 15000 karnetów na 3 ligę :-) czyli wszystkie dostępne.

Nigdzie indziej na świecie się coś takiego nie wydarzyło.

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Co mnie ma gnieść? Ostatni znaczący sukces Reprezentacji Polski IO w 1992 r. Ostatni sukces polskiej piłki nożnej organizacja Euro 2012. Jak na 30 lat, to prawie że niekończące się pasmo sukcesów. Ja tylko podziwiam nadzieję kibiców, że cud się wydarzy. No zawsze jest jeszcze jedno zaklęcie, że gorzej to już być nie może, więc powinno być tylko lepiej.

• Like 2

Ja tylko podziwiam nadzieję kibiców, że cud się wydarzy. No zawsze jest jeszcze jedno zaklęcie, że gorzej to już być nie może, więc powinno być tylko lepiej.

Podobnie jest z wędkarstwem, ciągle opłacam kartę wierząc, że z każdym rokiem będzie lepiej.

A może przerzucić się na kibicowanie siatkarzom? Więcej niż 3 do 0 nie dostaną.

Bardzo proszę :-)

Poczytaj np w internetach kto reanimował klub :-)

Jednym słowem: Kibice.

Ps. https://dzienniklodzki.pl/tak-powstawala-reaktywacja-tradycji-sportowych-widzew-lodz-wspomnienia-ratownikow-zdjecia/ar/c2-16420567

I ponad 15000 karnetów na 3 ligę :-) czyli wszystkie dostępne.

Nigdzie indziej na świecie się coś takiego nie wydarzyło.

Fajnie. Jak mówiłem nie znam sie na piłce nic a nic, ale fajnie że gdzies tam z tyłu stoją ludzie.

Fajnie. Jak mówiłem nie znam sie na piłce nic a nic, ale fajnie że gdzies tam z tyłu stoją ludzie.

Fajnie tylko teraz, czy po pełnej reaktywacji władze będą nim dobrze zarządzały? Patrząc z perspektywy lat znów h...nia z tego wyjdzie bo ktoś będzie chciał się szybko dorobić...

Obym się mylił.

• Like 1

Panowie - kopana to wersja baletu dla mas. Tak jak skoki z górki. A w balecie nie chodzi o zwycięstwo, a nasi wcale nie muszą nawalić gongów jakimś wasim. No chyba, że wolimy football jako przedłużenie powszechnej napie..alanki !? 

To ma być porywający spektakl.. i chyba takim był..  :)    

A która? Ponad 1000 kM z silniczka 1,6 i pojazd ważący niecałe 800 kg nie robi wrażenia?

Owszem są limity, ograniczenia, wspomaganie silnika systemami odzysku energii, ale to nadal najszybsze pojazdy do ścigania się. Trzeba stanąć obok toru i to zobaczyć, usłyszeć i poczuć, wtedy można wyrobić sobie pogląd na tę serię wyścigową

A która? Ponad 1000 kM z silniczka 1,6 i pojazd ważący niecałe 800 kg nie robi wrażenia?

Owszem są limity, ograniczenia, wspomaganie silnika systemami odzysku energii, ale to nadal najszybsze pojazdy do ścigania się. Trzeba stanąć obok toru i to zobaczyć, usłyszeć i poczuć, wtedy można wyrobić sobie pogląd na tę serię wyścigową

Czasy tego brzmienia silników już nie wrócą....

https://youtu.be/7pC0YSdnss4

Ps. Głośniki na full :-)

Edytowane przez przemo_w
  • Like 2