Artek Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Jak prowadząc 2-0 można spierdolić mecz? Właśnie kiwacze pokazują. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Nie mogę oglądać. Co tam się q...a dzieje?! Liczę na wsze komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 ja tylko wspomnę, że InPost (nowy sponsor kopanej) podwyższył po raz drugi ceny w tym roku przypadek? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 ja tylko wspomnę, że InPost (nowy sponsor kopanej) podwyższył po raz drugi ceny w tym roku przypadek?Paliwo będzie po dychu to trzeci raz podniosą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Nie mogę oglądać. Co tam się q...a dzieje?! Liczę na wsze komentarzeTo oglądaj siatkówkę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Też nie mogę!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 (edytowane) No to rzut karny dla Holendrów ale kur...mamy farta Edytowane 11 Czerwca 2022 przez Siwy gołąb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Dzisiaj zdecydowanie lepiej to wyglada ! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Dzisiaj zdecydowanie lepiej to wyglada ! Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkZdecydowanie tak ale te dwie frajersko stracone bramki trochę bolą Bo można to było wygrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Wygraliśmy remis! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Wygraliśmy remis!Trochę tak No w sumie tak ale oglądało się na pewno lepiej jak mecz z Belgią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Były emocje. Remis brałby w ciemno. Mogliśmy wygrać ale też było bardzo blisko porażki. Żurkowski super. Piątek bezbarwny. Nie rozumiem czemu Michniewicz w końcówce nie robił zmian. Choćby żeby trochę czasu urwać. Krychowiakowi jakby podbić drugie oko może by zaczął grać, jak kung fu panda 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Mecz mi sie podobal,jedynie szkoda tak szybko straconych bramek. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Po 2meczach z Belgią/Niderlandami mamy tyle samo punktów co Walia (1) i gorszy bilans bramek. Boję się o utrzymanie... teoretycznie My mamy Belgię i Niderlandy u siebie a Walia ma wyjazdy. Będzie ciężko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Tym razem Krychowiaka nikt po przerwie nie ściągnął i dlatego dobry wynik????. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 Rozgorzała dyskusja na temat meczu towarzyskiego. Aż strach pomyśleć, co będzie się tu działo w przerwie meczu z Arabią Saudyjską. Piłka nożna, miast być sportem narodowym numer jeden, wydaje się być lusterkiem naszych narodowych przypadłości. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2022 A z Bułgarią 3 do 0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Rozgorzała dyskusja na temat meczu towarzyskiego. Aż strach pomyśleć, co będzie się tu działo w przerwie meczu z Arabią Saudyjską. Piłka nożna, miast być sportem narodowym numer jeden, wydaje się być lusterkiem naszych narodowych przypadłości.Nie ma co podnosić do nie wiadomo czego. Po prostu 'wszyscy' lubią piłkę nożną. Niemal każdy grał - mniej lub więcej, lepiej albo gorzej, ale grał.Akurat takie mecze są fajne. Mały stres, mocni przeciwnicy, jest na co popatrzeć. Dla mnie fajna zabawa.Co do wyniku, z jednej strony szkoda, bo prowadziliśmy już 2:0, z drugiej graliśmy z obiektywnie mocniejszym przeciwnikiem, który miał w 90 minucie karnego na 3:2. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Piotrze, zdaję sobie sprawę, że jestem heretykiem, odszczepieńcem, albo foliarzem, który ciągle szuka dziury w całym. Od dziecka mi się jednak wydawało, że kocham piłkę kopaną za piękne akcje, efektowne gole, wygrane puchary, wzruszenia po pokonaniu trudnych przeciwników, wreszcie sensacyjne rozstrzygnięcia z happy endem. Pewnie dlatego od bardzo dawna patrzę jednym okiem na wyczyny "naszej" drużyny, czasem fajnie się bawię, nie stresuję się wcale, a wyniku nigdy mi nie szkoda. Życzyłbym sobie, żeby to kiedyś odszczekać, ale wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują, że nie będzie takiej okazji. Bo i po co, skoro "Łączy nas piłka". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Ładnie nasza młodzież walczy @ FRA-POL no i cacy!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Francja pokonana 3:1 Świetny występ Butryna! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Kwolek i Fornal też świetni ????????????Cała drużyna super zagrała ???????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Fajnie się patrzy jak "następcy" są jeszcze lepsi od starej gwardii.Bardzo obiecująco prezentuje się ta młodzież. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2022 Trzeba wspomnieć i oddać honor Polskiej reprezentacji ... Polacy wygrali dzisiaj w finale Amp Futbol Cap z Anglikami 4:0 !Oglądałem z zapartym tchem. Ależ oni grają! Szacun!!! 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jachu Opublikowano 13 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2022 Mistrzowie świata dostają baty. Wczoraj przegrali z nami, dzisiaj byli dość bezradni z Chorwatami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi