BOB1 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ciiiiiii ... i oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robert74 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Iga musi to szybko skończyć,poprzedni mecz dał się we znaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ciężko wytrzymać komentarz tych dwóch socjalistów w Eurosporcie. Są tak żenujący jak zachowanie publiczności 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Radość i Duma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Cóż za piękna sobota! Siatkarze wyeliminowali Brazylię i są w finale, Lewy strzela gola i zalicza dwie asysty, Iga wygrywa US Open! Coś pięknego! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Biało Czerwona sobota 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Chwili trwają....przynajmniej do jutra!!! ???????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek1972 Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Nic ująć nic dodać po dzisiejszym dniu [emoji106][emoji123][emoji123][emoji108][emoji108] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Uszczypnijcie mnie. Co za dzień! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Wielke gratulacje dla Igi ! Dzięki wygranej przebiła granicę 10000 (10365) punktów w rankingu. Czas na krótki sen i od 4 rano UFC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Wielke gratulacje dla Igi ! Dzięki wygranej przebiła granicę 10000 (10365) punktów w rankingu. Czas na krótki sen i od 4 rano UFC.kadyrowiec nie zrobił wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Ochłonąłem i to nie był piękny sen. Dwie dyscypliny, które mogą przynieść kibicowi masę radości, albo doprowadzić do rozpaczy. Do ostatniej piłki nie można być pewnym swego i w obu spotkaniach odczuliśmy to na własnej skórze. Pierwszy set Igi był kosmiczny, a w przypadku przegrania drugiego szedł w zapomnienie, bo gra zaczęłaby się od nowa. I do 4:2 nic nie zapowiadało, że Polka może nam podnieść ciśnienie. Ba, miała nawet piłkę na 5:2 i pewnie szybko zamknęłaby mecz. Tymczasem Tunezyjka przełamała, doprowadziła do remisu, a przede wszystkim wywarła presję, która przyniosła błędy Igi. Pierwsze podanie przestało funkcjonować perfekcyjnie, pojawiły się niewymuszone błędy. Jabeur zaczęła rosnąć i poprawiła grę. Wraz z wyrównaniem poziomu gry, wynik zaczął wisieć na włosku. Wielki szacunek dla Igi, że wytrzymała presję i wykaraskała się z kryzysowych sytuacji. Tie break to już gra nerwów z obu stron, podobna do tej w meczu z Pegulą. Serwis przestał być atutem. Wspaniały sukces stał się faktem, a zwycięstwo w Nowym Jorku jest tym cenniejsze, że to nawierzchnia z drugiego bieguna, w porównaniu z ulubioną mączką. Bardzo jestem ciekaw, jak Polka poradzi sobie w Melbourne. Tegoroczny półfinał pokazał, że jest szansa na czwartą gwiazdkę na dresie. Na razie chwilo trwaj. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Koszykarze graja z Ukrainą o ćwierćfinał Narazie lekko w plecy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 (edytowane) Iga wyrównała osiągnięcie Davenport - wygrała 3 pierwsze swoje Szlemy bez straty seta. Tak w ogóle, to w 10 swoich wygranych finałach nie straciła seta. Edytowane 11 Września 2022 przez Bartek_C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Mamy ćwierćfinał ME Zagramy ze Słowenią Brawo !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Brawo Koszykarze! Były emocje! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 A trwa finał męskiego US Open. Jest na co popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 11 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2022 Brawo Koszykarze! Były emocje!Podpisuje się.Brawo dla chłopaków .Spotkanie z Luką to będzie dla większości mecz życia A Włosi dali radę dziś nie tylko nad siatką.Sposób w jaki wydymali dziś faworyzowanych Serbów i odesłali do domu jeszcze przed ćwierćfinałem wielkiego Jokica budzi mój najgłębszy szacunek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Czy jest gdzieś możliwość obejrzenia dzisiejszego meczu Barcy z Bajernem online Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Czy jest gdzieś możliwość obejrzenia dzisiejszego meczu Barcy z Bajernem online Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Podobno na Polsat Box Go. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jest też jeden portal którego używam ja, co prawda trzeba zapłacić ale chyba na 3 dni kosztuje 5 PLN czyli żadne pieniądze. Ja wykupuje to „hurtem” bo jest tam cały sport praktycznie(cała La Liga teraz też) KSW itp gale…Priv jak coś Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Podobno na Polsat Box Go.W trasie jestem nie wykupie teraz bo free nigdzie nie transmitują Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 Jest też jeden portal którego używam ja, co prawda trzeba zapłacić ale chyba na 3 dni kosztuje 5 PLN czyli żadne pieniądze. Ja wykupuje to „hurtem” bo jest tam cały sport praktycznie(cała La Liga teraz też) KSW itp gale…Priv jak coś Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkGdzie to jest daj link będę miał pslze za 30 min to może ogarnę Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 (edytowane) Bayern - Barcelona 0-0 po pierwszej połowie.Dobry mecz⚽️ Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 13 Września 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strumyk Opublikowano 13 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2022 https://live.shoot-yalla.tv/watch/8956/946871/bayern-munich-vs-barcelona/ Oglądać te Barcelony... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi