Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Ochłonąłem i to nie był piękny sen. Dwie dyscypliny, które mogą przynieść kibicowi masę radości, albo doprowadzić do rozpaczy. Do ostatniej piłki nie można być pewnym swego i w obu spotkaniach odczuliśmy to na własnej skórze. Pierwszy set Igi był kosmiczny, a w przypadku przegrania drugiego szedł w zapomnienie, bo gra zaczęłaby się od nowa. I do 4:2 nic nie zapowiadało, że Polka może nam podnieść ciśnienie. Ba, miała nawet piłkę na 5:2 i pewnie szybko zamknęłaby mecz. Tymczasem Tunezyjka przełamała, doprowadziła do remisu, a przede wszystkim wywarła presję, która przyniosła błędy Igi. Pierwsze podanie przestało funkcjonować perfekcyjnie, pojawiły się niewymuszone błędy. Jabeur zaczęła rosnąć i poprawiła grę. Wraz z wyrównaniem poziomu gry, wynik zaczął wisieć na włosku. Wielki szacunek dla Igi, że wytrzymała presję i wykaraskała się z kryzysowych sytuacji. Tie break to już gra nerwów z obu stron, podobna do tej w meczu z Pegulą. Serwis przestał być atutem. Wspaniały sukces stał się faktem, a zwycięstwo w Nowym Jorku jest tym cenniejsze, że to nawierzchnia z drugiego bieguna, w porównaniu z ulubioną mączką. Bardzo jestem ciekaw, jak Polka poradzi sobie w Melbourne. Tegoroczny półfinał pokazał, że jest szansa na czwartą gwiazdkę na dresie. Na razie chwilo trwaj.

• Like 3

Brawo Koszykarze! Były emocje!

Podpisuje się.Brawo dla chłopaków :) .Spotkanie z Luką to będzie dla większości mecz życia ;)

A Włosi dali radę dziś nie tylko nad siatką.Sposób w jaki wydymali dziś faworyzowanych Serbów i odesłali do domu jeszcze przed ćwierćfinałem wielkiego Jokica budzi mój najgłębszy szacunek.

Jest też jeden portal którego używam ja, co prawda trzeba zapłacić ale chyba na 3 dni kosztuje 5 PLN czyli żadne pieniądze. Ja wykupuje to „hurtem” bo jest tam cały sport praktycznie(cała La Liga teraz też) KSW itp gale…Priv jak coś

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Jest też jeden portal którego używam ja, co prawda trzeba zapłacić ale chyba na 3 dni kosztuje 5 PLN czyli żadne pieniądze. Ja wykupuje to „hurtem” bo jest tam cały sport praktycznie(cała La Liga teraz też) KSW itp gale…Priv jak coś

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gdzie to jest daj link będę miał pslze za 30 min to może ogarnę

Wysłane z mojego Redmi Note 9 Pro przy użyciu Tapatalka

• Like 1