Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

kosmos.NIKT w tym turnieju nie bronił Doncica tak jak my.dzisiaj nie spie:-)))Ponitka jest Król wszystkiego:-)))

Widziałeś kostkę Doncica? Dzień wcześniej skręcił staw skokowy. To niestety nie do końca zasługa naszej obrony a po prostu jego słabszej gry, na którą na pewno częściowo miał wpływ ten uraz. To nie zmienia faktu, że nasi po przestoju w 3 kwarcie, podnieśli się w fenomenalnym stylu. Teraz Francja, ale po meczu ze Słowenią i tym co pokazał Ponitka, wszystko jest możliwe. 

Edytowane przez asafa

Widziałem i wiedziałem o jego urazie.Nie zmienia to faktu że naciskiem potrafiliśmy go sfrustrować do tego stopnia że w ogóle przestał grać.Zamiast tego wkurwiał się na wszystko dookoła,łacznie z kolegami z drużyny.Nie mozna było zrobić tego lepiej niz zrobili to chłopacy.Urazy i gra z nimi to nieodłączna część sportu.Pewnie że fajnie byłoby powieżć Słowenię z Luką w pełni sił,w wersji Magic.Nie takim jak my się to nie udawało :)

Jedyna szansa na ten mecz była wybitnie siedzącą trójka. To wylaczyloby z gry Goberta i świetnych francuskich wysokich. Pod koszem a nawet w trumnie nie mieliśmy czego szukać. W obronie naprawdę nas napadli.Francuski sztab dokladnie obejrzał nasz mecz że Słowenią, rozczytali nas kompletnie.

Zostaję nam mecz o 3 miejsce,moim zdaniem z Hiszpanią. A że mecz o 3 miejsce w sportach zespołowych wygrywa z reguły ten komu się bardziej chce to historyczny sukces nadal jest możliwy. Ja nadal wierzę w chłopaków, osiągnęli coś czego nikt się nie spodziewał. Dawaj Polska!!!

• Like 3