Maciej W. Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 Robert, może nie zerkaj na mecz o trzecie miejsce. Kibicowanie tenisistce, siatkarzom i skoczkom wychodzi Ci lepiej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Września 2022 (edytowane) Robert, może nie zerkaj na mecz o trzecie miejsce. Kibicowanie tenisistce, siatkarzom i skoczkom wychodzi Ci lepiej.Jeśli to skierowane do mnie to .... absolutna zgodność! To co wyzerkałem w półfinale nie do końca mnie usatysfakcjonowało (aby nie powiedzieć, że rozczarowało na poziomie wkurzenia). Biorę jednak pod uwagę możliwość, że jak ten Jonasz winien jestem temu dramatycznemu efektowi końcowemu. Deklaruję więc ... napatrzyłem sie na długo na sport zwany koszykówką i odpuszczę sobie obserwacji walki o brąz co mam nadzieję doprowadzi naszą reprezentację do największego sukcesu w dziejach(?) Edytowane 16 Września 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak1967 Opublikowano 17 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2022 Koszykarze jutro pograją o brąz, a dzisiaj Bartek Zmarzlik zdobył trzeci tytuł mistrza świata na żużlu . Brawo On. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Obiecałem, ze nie będę oglądał koszykówki, ale liczę na Wasze komentarze i podawanie wyniku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 No to zaraz.Mimo całej mojej wiary,zaciśniętych zębów i kciuków obawiam się że Niemce mogą nam dziś zrobić przykre rzeczy.Nie odpuszcza u siebie prz pełnej hali a obiektywnie zespół mają lepszy niż my.Nie możemy dać się stłamsić od początku.musimy grać mądrze i kontrolować tempo,musimy grać długie posiadania i trafiać trójki. Otworzymy sobie tym możliwość penetracji,pod koszem nie ma dziś Goberta.Dobry początek, kilka trafionych trójek i gra się otworzy i może być dobrze.No i obrona,wiadomo.mocno i z głową.Nie możemy pozwolić żeby Obst czy Wagner złapali ogień bo będzie źle.O Szrederze nie pisze,ten i tak zrobi swoje.Dostal przed chwilą kontrakt z Lakersami.Niedobrze bo ma spokojną głowę i będzie grał na luzie.Dlugo czekał na klub,mogli mu dać kontrakt parę dni później.No nic-DAWAJ POLSKA!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 (edytowane) Drugi faul Ponitki.Bardzo źle,za szybko.I śpimy w obronie. Edytowane 18 Września 2022 przez drag Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Obrona spoko ale w ataku straszna niemoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Może ktoś wyciągnie Roberta na ryby. Podejrzewam, że zerka na mecz koszykarzy. A oni sprawiają wrażenie, że zapomnieli na czym polega ta gra. Punktują piłki trafione do kosza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Przysięgam, że nie! Oglądam "Pluton" ... tam też nie jest za wesoło Czyli co? dostajemy wpierdol?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Odpowiem dyplomatycznie: czwarte miejsce jest wynikiem powyżej oczekiwań i ogromnym sukcesem polskiego basketu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Magda Linette też odniosła sukces ... zajmując drugie miejsce w turnieju (była faworytką!) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Zyskowski...dyplomatycznie napiszę, kompletnie mnie nie przekonuje... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Magda Linette też odniosła sukces ... zajmując drugie miejsce w turnieju (była faworytką!) Wicemistrzyni! Podśmiewasz się, a wicemistrzostwo zlotu na Żarnowcu brałbyś w ciemno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Jak tam chłopaki... Mamy remisik A nuż może się uda ograć Niemiaszkow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Remis! Robert, włączaj telewizor. Jest szansa na powtórkę z czterdziestego piątego. Kierunek Berlin!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 BOB wyłącz natychmiast telewizor! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Za późno Marcinie. Jak się zdobywa w kwarcie dziewięć punktów, żadne czary nie pomogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dziobak1967 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Jak można tak dawać rzucać Niemcom z dystansu. Ich "3" są mordercze/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Szkoda. Była walka i udało się Niemców dogonić. Ale nieskuteczny atak nie pozwolił wygrać tego starcia. Może zmęczenie materiału? I tak wielkie gratulacje dla naszych koszykarzy. Wynik powyżej oczekiwań. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 BOB wyłącz natychmiast telewizor!...wszystkich bardzo przepraszam. Nie oglądałem, ale widać, że za dużo o tym myślałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Rzuty za trzy: Niemcy 37/15, Polska 31/10. We współczesnej koszykówce ta umiejętność zdaje się decydująca o sukcesie. Trochę głupio na tym poziomie doszukiwać się takiego porównania...Stephen Curry. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Dobrze, że zaczęli trafiać te trójki bo byłby dramat... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
drag Opublikowano 18 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Września 2022 Tak.Trojka poparta dobrą obroną teraz rządzi. Zaczęło się od NBA,dotarło już do Europy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 Nikt nie oglądał meczu? Nasze szanse na Mistrzostwo maleją? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 22 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Września 2022 A w co dziś było grane ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi