Thomas-xXx Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Zaczyna się komedyja[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Zieliński obok Lewandowskiego ? Co to za pomysł ? To nie jest jego pozycja. Ehhh...Wyobraź sobie jak zgłupieli Meksykanie! i o to chodziło! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 3/4 Polaków też zgłupiało 4 lata temu w Rosji chyba Zielinski był wystawiany na skrzydle i też to nie wypaliło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorzyk Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 To jak , gramy dalej czy wracamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Na razie jestesmy w tabeli nad Argentyna. Widac, ze gramy na 0 z tylu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Niech będzie że zgłupoeli i nic wielkiego Meksykanie nie pokazują, nasi niestety jeszcze mniej, bojaźliwi jacyś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Na razie jestesmy w tabeli nad Argentyna. Widac, ze gramy na 0 z tylu.Na pewno gramy na zero z przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Na pewno gramy na zero z przodu.Zero z tyłu daje punkty Nawet przy zero z przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Mamy karnego ... Pytanie czy Lewy się przebije No niestety Gramy dalej Edytowane 22 Listopada 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Strzał technicznie słaby, dość silny ale bez zmylenia bramkarza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Niebywałe... Przy wielkiej skuteczności w ksrnych Roberta w Bayernie, tak teraz drugi xvrzędu, licząc wszystkie rozgrywki, zmarnowanu z rzędu. Tragiczne wykonanie karnego... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Się magister popisał :lol: :lol:Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Redaktorzy wyjaśnili. Pan Robert nie strzelił przez sędziego ????????????. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 To była jedyna szansa i więcej może ich nie być. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Ale trzeba przyznać, że po boisku poruszają się z gracją- biegają jak sarenki ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) To była jedyna szansa i więcej może ich nie być.Na to wygląda Ale jeszcze nie przegrywamy więc możemy próbować coś strzelic Edytowane 22 Listopada 2022 przez Kaczor Donald Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 ja prdl jaka nuda... ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 I se kolega załatwił złotą piłkę jednym strzałem (szczałem?) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Mamy to!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fonix Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Oczy mnie rozbolały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) I se kolega załatwił złotą piłkę jednym strzałem (szczałem?)Jedyna jego droga do tego trofeum to zakup na aukcji[emoji1303] W sumie magister przejdzie do historii… Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 22 Listopada 2022 przez Thomas-xXx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Chyba osiąsgnęli nasi to co chcieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 Mecz otwarcia za nami.O borze szumiący! ależ to było słabe bez względu na ten karny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 I se kolega załatwił złotą piłkę jednym strzałem (szczałem?)Szkoda mi Lewego bo teraz wszystkie szczekające psy się nim nie najedzą... Pocieszające jest to że i tak jesteśmy wyżej niż Argentyna 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 22 Listopada 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2022 (edytowane) Myslalem, ze strzeli. Ale przyznajcie strategia na mecz nie najgorsza. To powinno byc 1:0 Edytowane 22 Listopada 2022 przez korol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi