Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Oczywiście, że wygrana cieszy, natomiast sam styl gry pozostawia wiele do życzenia a Argentyna wykorzysta sytuacje, których Arabowie nie wykorzystali.

kolego masz sporo racji I tez obawuam sie tego meczu....ale pilka jest nie przewidywalna

Brawa dla Lewego!

Oczywiście, że wygrana cieszy, natomiast sam styl gry pozostawia wiele do życzenia a Argentyna wykorzysta sytuacje, których Arabowie nie wykorzystali.

Brawa dla Lewego!

Argentyna nie bedzie miąć tylu sytuacji co Arabia

Po za tym dostanie dzisiaj łomot od Meksyku ;)

• Like 1

chyba mamy zupełnie inne wyobrażenie na temat tej dyscypliny

pozdrawiam!

Piłkę oglądam okazjonalnie. Ale moim zdaniem to była inna drużyna niż z Mexykiem, stwarzali sytuacje podbramkowe, strzelali w światło bramki, nie było źle. Oczywiście nie było to spotkanie, którym można się zachwycać, jak grą piłkarzy Hiszpanii czy Brazylii, ale przynajmniej zęby nie bolały. Jak dla mnie, to całkiem strawne danie ten dzisiejszy mecz. 

Argentyna nie bedzie miąć tylu sytuacji co Arabia

Po za tym dostanie dzisiaj łomot od Meksyku ;)

Skromny łomot na 1 w plecy wystarczy :-)

A my z Argentyną obrona Częstochowy w stylu że żeby polecą i jedziemy dalej :-)

Edytowane przez przemo_w

Mecz wyrównany ze wskazaniem na nas co pokazuje na jakim jesteśmy poziomie

Lewy nieźle, gol+asysta ale skuteczność ma hujową

I powtarzam że gdyby nie dał dupy z Meksykiem to było by pozamiatane

Oj tam, dał doopy, wcale nie. Karnego praktycznie sam wypracował i sam sobie spaprał. Nie mam żalu o tego karniaka.

A dzisiejsze obie bramki, padły przede wszystkim dzięki Lewemu, on jest maszyną do wypracowywania sytuacji i w części zdobywania goli. Jak dla mnie, jego występy na razie na plusik. A na drugim biegunie Szczęsny, główny autor nie tracenia goli przez drużynę.

Edytowane przez Z.Milewski
  • Like 1

Pomyślcie teraz, że wystarczyło wygrać z Meksykiem i dzisiaj już byśmy świętowali...ech zawsze pod górkę.

Arabia myślała że wystarczy wygrać z nami i awansują....

I się przeliczyła

Na pewno szkoda tego meczu ale kto wie

Może jeszcze dziś się będziemy cieszyć

Jak Meksyk zrobi Argentynę to śmiem twierdzić że awans będzie bliżej niż dalej

Obowiązkiem było wygrać ten mecz. Wiadomo było już po losowaniu. Cieszmy się ze zwycięstwa, bo obowiązkowe zadanie zostało odrobione. Dziś zamiast euforycznych postów i prężenia muskułów powinien być niedosyt z niezdobytych trzech punktów z Meksykiem. Chyba, że są tacy, którzy widzą za tydzień Argentynę we łzach. Jeśli zgadzacie się z trenerem, że punkt zdobyty w pierwszym meczu był cenny, a o zwycięstwo było trudno, to oglądaliśmy inne mecze. O dziesiątej będzie wiadomo na czym stoimy. Piszę to, życząc reprezentacji jak najlepiej. To najlepiej to zajść na mundialu naprawdę daleko, a nie zrzucać klątwy, przełamywać się w strzelaniu goli, wmawiać sobie wiekopomny sukces, do którego jest kawał drogi...To jest turniej i ambicją każdej drużyny powinno być jego wygranie. Rzeczywistość zweryfikuje te ambicje w przypadku 31 uczestników. Chodzi o to by tej rzeczywistości nie pomóc. A tym było dla mnie granie na remis w pierwszym meczu. Przypomnę zwolennikom takiej taktyki kilka nacji: Brazylia, Francja, Belgia, Włochy, Meksyk i wspomniana Argentyna. Te reprezentacje zostały przez polską reprezentację wyeliminowane z MŚ. Po wygranych meczach. Przez polskich piłkarzy i polskiego trenera, a nie grupę nadludzi.

Czaję, obracałem się ????, ale też staram się oglądać wszystkie mecze... I jestem przyzwyczajony do cierpienia ????.

Ps. Do tego jestem kibicem Narwi Ostrołęka i to już jest szczyt masochizmu. Zwłaszcza jak jedziesz na wyjazd do np. Świtu Staroźreby lub Markowii Marki.

Edytowane przez Mysha
  • Like 3

Arabia myślała że wystarczy wygrać z nami i awansują....

I się przeliczyła

Na pewno szkoda tego meczu ale kto wie

Może jeszcze dziś się będziemy cieszyć

Jak Meksyk zrobi Argentynę to śmiem twierdzić że awans będzie bliżej niż dalej

Grzesiu chyba lepiej dla nas niech zagrają na remis :-)

Pewnie się tego nie dowiemy, ale jestem bardzo ciekawy, czy Michniewicz ma dokładnie rozpracowaną Francję, Danię, Tunezję i Australię?

zadzwon do niego.....ma I brazylie I rosje....

Edytowane przez martek

Obowiązkiem było wygrać ten mecz. Wiadomo było już po losowaniu. Cieszmy się ze zwycięstwa, bo obowiązkowe zadanie zostało odrobione. Dziś zamiast euforycznych postów i prężenia muskułów powinien być niedosyt z niezdobytych trzech punktów z Meksykiem. Chyba, że są tacy, którzy widzą za tydzień Argentynę we łzach. Jeśli zgadzacie się z trenerem, że punkt zdobyty w pierwszym meczu był cenny, a o zwycięstwo było trudno, to oglądaliśmy inne mecze. O dziesiątej będzie wiadomo na czym stoimy. Piszę to, życząc reprezentacji jak najlepiej. To najlepiej to zajść na mundialu naprawdę daleko, a nie zrzucać klątwy, przełamywać się w strzelaniu goli, wmawiać sobie wiekopomny sukces, do którego jest kawał drogi...To jest turniej i ambicją każdej drużyny powinno być jego wygranie. Rzeczywistość zweryfikuje te ambicje w przypadku 31 uczestników. Chodzi o to by tej rzeczywistości nie pomóc. A tym było dla mnie granie na remis w pierwszym meczu. Przypomnę zwolennikom takiej taktyki kilka nacji: Brazylia, Francja, Belgia, Włochy, Meksyk i wspomniana Argentyna. Te reprezentacje zostały przez polską reprezentację wyeliminowane z MŚ. Po wygranych meczach. Przez polskich piłkarzy i polskiego trenera, a nie grupę nadludzi.

kolego ty tu jakies statystyki i taktyki ,a wystarczy dobrze grac w piłkę i zapomnieć o tej ciągłej matematyce do czego nas po tylu latach przyzwyczaili

jesteśmy czterdziesto- milionowym narodem ,i nie potrafimy wystawic jedenastki ,na przyzwoitym dobrym poziomie od lat

tez sie ciesze ze zwycięstwa ,tez im szczerze kibicuje ,i tez widzę gdzie my w tym wszystkim jesteśmy

kolego ty tu jakies statystyki i taktyki ,a wystarczy dobrze grac w piłkę i zapomnieć o tej ciągłej matematyce do czego nas po tylu latach przyzwyczaili

jesteśmy czterdziesto- milionowym narodem ,i nie potrafimy wystawic jedenastki ,na przyzwoitym dobrym poziomie od lat

tez sie ciesze ze zwycięstwa ,tez im szczerze kibicuje ,i tez widzę gdzie my w tym wszystkim jesteśmy

Kolego, nie ja zatrudniałem tego trenera i jeśli ma wizję osiągnięcia sukcesu w stylu, od którego bolą oczy, niech go osiągnie. Jak mu się nie uda będzie go można zmieszać z błotem i za wyniki i za styl. Na razie nie wracamy do domu i nic nie wygraliśmy.

Kolego, nie ja zatrudniałem tego trenera i jeśli ma wizję osiągnięcia sukcesu w stylu, od którego bolą oczy, niech go osiągnie. Jak mu się nie uda będzie go można zmieszać z błotem i za wyniki i za styl. Na razie nie wracamy do domu i nic nie wygraliśmy.

w takim razie jestem w stanie nawet w to uwierzyc,ale boje sie ze,  czar tej wizji pryśnie w następnym meczu

bo nie dość ze będzie w hujowym stylu,to jeszcze p........a

• Like 1

A gdzie ty się @didi cieszysz z tego zwycięstwa ?

Bo na poprzedniej stronie jakoś tego widać nie było.

• Like 2