Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Jasne ze ma plan. Francja, Dania to dosc podobna ;)

Maciej, troche przesadzasz z ta krytyka i pesymizmem. Mieli nas dzis rozniesc, a tak na prawde dostali najnizszy wymiar kary.

Piotrze, ponieważ w kwestii stylu postanowiłem się gryźć w język,

krytykuję wyłącznie taktykę w pierwszym meczu. Co do pesymizmu, mogę zamknąć gębę. Mając teraz włączony telewizor, wolałbym się spotkać z Danią. Taki ze mnie dalekowzroczny kibic ????. Szczęściu trzeba dopomóc.

Edytowane przez Maciej W.

To trochę tak jak bym komuś spierdolił łazienkę (w sensie glazury np) a inwestor by mi powiedział że nic się nie stało bo wcześniej kilka łazienek wyszło dobrze

Oceniam to co tu i teraz

Nagrody za całokształt będą puźniej

jest premia za spierd..... lazienke

to za Lewego....a teraz jedz pestki...slonecznik pelny

zaszczekasz?.....podwineles ogon ...I czekasz jak sie noga powinie.???....dzis gol gol I asysta..

Edytowane przez martek

I dziś mu przyklasnę bo dzisiaj dał radę

Co nie zmienia faktu że gdyby nie dał dupy z Meksykiem bylibyśmy dużo dalej i może to zamknąć drużynie drogę dalej

Poza tym jako "najlepszy" napastnik świata i okolic ma średnią skuteczność szczególnie przeciw tak światowemu potentatowi piłkarskiemu jak Arabia Saudyjska

Wystarczy Ci tyle szczękania czy coś jeszcze Ci wytłumaczyć ?

Może Ci wtedy trochę klapki z oczu spadną?

• Like 1

I dziś mu przyklasnę bo dzisiaj dał radę

Co nie zmienia faktu że gdyby nie dał dupy z Meksykiem bylibyśmy dużo dalej i może to zamknąć drużynie drogę dalej

Poza tym jako "najlepszy" napastnik świata i okolic ma średnią skuteczność szczególnie przeciw tak światowemu potentatowi piłkarskiemu jak Arabia Saudyjska

Wystarczy Ci tyle szczękania czy coś jeszcze Ci wytłumaczyć ?

Może Ci wtedy trochę klapki z oczu spadną?

Kolego nie rozumiesz pilki...nie ma nic z gory..."mowisz dal dupy z Mexico....a kto tego karnego wywalczyl??nie strzelil ...OK to nie maszyna..

on tu w reprezentacji nic nie musi.....co prezentuje czy umie gra teraz w Spain.....a bardziej przez pare lat w De....takiego chlopa co tyle tam.nastrzelal nie bedzie ...I w niemczech przez pare..paredziesiat lat...

klapki mi nie musza spasc....takiego pilkarza nie bylo u nas I nie bedzie... dzieki za rzeczowa spokojna odp=pzdr

dzis Messi nastrzela....71 razy zlota pilka...co Tam Mexico...m

Edytowane przez martek

Panowie, temat luzacki a spinacie się. Cała drużyna gra słabo, bo najpiękniejszą gałę grała Nasza reprezentacja, za Nawałki. Oczywiście, mam na myśli, czasy teraźniejsze. Lewy jest bardzo dobrym piłkarzem, ale to, wyjątkowo typowa 9,która czeka tylko na podania niestety.Jest naprawdę kilku lepszych napastników klasy światowej, którzy pracują, na całym boisku i nie rozkładają rąk, tylko walczą o każdą piłę.

Edytowane przez Werem
  • Like 1

Nie no. Badzmy powazni.

Lewy utrzymal w boisku trudna pilke i dogral na 1:0. Potem przejal i zamknal mecz strzelajac drugiego gola a Polski. Mial pecha ze slupkiem, mogl jeszcze podwyzszyc na 3:0, ale i tak wystep na duzy plus

Dzis Szczesny najlepszy.

• Like 3

Panowie, temat luzacki a spinacie się. Cała drużyna gra słabo, bo najpiękniejszą gałę grała Nasza reprezentacja, za Nawałki. Oczywiście, mam na myśli, czasy teraźniejsze. Lewy jest bardzo dobrym piłkarzem, ale to, wyjątkowo typowa 9,która czeka tylko na podania niestety. Niestety jest naprawdę kilku lepszych napastników klasy światowej, którzy pracują, na całym boisku i nie rozkładają rąk, tylko walczą o każdą piłę.

powiedz ktorzy....jak kilku...nie siedze w pilce ale sledze...daj z 4=5 nazwisk..tych lepszych

Edytowane przez martek

Ja nie neguję jego dokonań klubowych ale nie o tym była mowa

Jak nie strzela karnego to nie robi tylko sobie żle ale "pogrąża" całą drużynę

I obojętnie kto tego karnego wywalczył bo niestety każda sytuacja wynikająca z gry, wolny, karny, rzut rożny jest efektem gry zespołowej w ten czy inny sposób

Ale nie strzelony karny jest "winą" tylko i wyłącznie strzelającego

I również pozdrawiam

Edytowane przez jajakub
  • Like 1

ok szanuje Twoje zdanie=mam inne

teraz czekam na tych kilku lepszych napastnikow co sa lepsi od Lewego

podpodpwiem jednego..Halland...czekam na nastepnych co graja na podobnym poziomie OSTATNIO=to do Kolegi Werem

Edytowane przez martek

spoko...tez staram sie byc obiektywny

pewnie nie zauwazyles co napisalem do innego Kolegi powyzej

Dziekuje za "argumenty"..... wiadomo przepychac sie nikt nie lubi...

pzdr serdecznie

zaslepiony "m"

Edytowane przez martek

Nie ma co sie pastwic ;)

Slaby Meksyk na razie narzuca styl gry wielkiej Argentynie.

Nie zdziwie sie, jak wygra 1:0. Chociaz tutaj moze byc jeszcze wszystko.

Moze teraz wiecej osob zrozumie nasza destrukcje z poczatku mistrzostw.

Nie ma kilku lepszych 9 od Lewego. Aktualnie Haland ktory notuje szalone liczby, zeszly sezon Benzema. Ale kilka? Kane jest slabszy.

Edytowane przez korol
  • Like 2