Maciej W. Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) W tej chwili kurs na nasz mecz wygląda tak: 1,3-5,6-12,00. Biorąc pod uwagę klauzulę w kontrakcie PZPN-Michniewicz, prognozy dziennikarzy, kibicowskie doświadczenia i odczucia po obcowaniu z trzema meczami Polaków, wreszcie wypowiedzi samych piłkarzy po meczu z Argentyną... Zastanowiłbym się na miejscu buków, czy nie zawiesić kursów na ten mecz. Może czekają, aż trener, albo jeden z piłkarzy sypnie się, że ma w kieszeni bilet lotniczy z poniedziałkową datą? Intensywne trenowanie rzutów karnych jakoś specjalnie nikogo nie wzrusza. Nie mogę się doczekać bicia rekordu Guinessa w obronie własnej bramki przed jedną z najlepszych drużyn Świata. Ponieważ latoś sędziowie są wyjątkowo chojni, teoretycznie może to trwać 140 minut. Teoretycznie, bo kurs na remis (5,6) wydaje się szalony. No, ale może nie mam pojęcia o piłce i za dużo główkuję, a za mało bujam w obłokach. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Maciej W. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 To ja troszkę inaczej: o 20:00 zaczyna się GROMDA 11 [emoji6][emoji1320] Parobiec mógłby wygrać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Bez watpienia pozytywny, sympatyczny gosc, ale zupelnie go nie widze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Parobiec mógłby wygrać I Goat, później do mistrza z Don Diego[emoji1320] Trzymam kciuki[emoji6] Edit: bijoki zaczynają[emoji91]20:00[emoji91] i Don w studio[emoji1320] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Piękna wymiana ciosów między Serbią, a Szwajcarią. Awans trzy razy przechodził z rąk do rąk. A Kamerun czeka na jedną bramkę, która może wykolegować i jednych i drugich. Świetna ta trzecia seria w grupach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Ależ nokaut Zyvcica z opóźnionym zapłonem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Ależ nokaut Zyvcica z opóźnionym zapłonem [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] 3,2,1 blackout i padł jak w filmie na slow motion[emoji1320] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) [emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33][emoji33] 3,2,1 blackout i padł jak w filmie na slow motion[emoji1320] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkDokładnie, jak na filmie to wyglądało. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Bartek_C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Serbia kilku dobrych piłkarzy, niestety bardziej zainteresowanych pyskówkami niz grą w piłkę. W drugiej połowie Szwajcarzy sprowadzili ich do parteru. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Jak by ktoś miał ochotę posłuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mav3rick Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Wyciekła taktyka na Francję. Najpilniej strzeżona tajemnica Cześka ujrzała światło dzienne. Francuzi po zapoznaniu się z planami Polaków, w panice na niedzielę wieczór zabookowali bilety powrotne do Paryża. Nieoficjalnie rezygnacja Deschampa już jest przyklepana, a Mbappe w poniedziałek w południe ma ogłosić zakończenie kariery reprezentacyjnej. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 Dokładnie, jak na filmie to wyglądało.Świetny finał! Było grubo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartek_C Opublikowano 2 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Grudnia 2022 (edytowane) Świetny finał! Było grubo Parobiec ma wielkie serce do walki. Twardy zawodnik. Edytowane 2 Grudnia 2022 przez Bartek_C 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zaskoczyl mnie. Nie spodziewalem sie, ze bedzie 5 rund. Bardzo fajny mecz Serbia-Szwajcaria. Wynik zasluzony. Slaba druga polowa w wykonaniu Serbow, niedokladbosc, jakby im psycha siadla. Drugiego meczu nawet nie sledzilem. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zaskoczyl mnie. Nie spodziewalem sie, ze bedzie 5 rund. Bardzo fajny mecz Serbia-Szwajcaria. Wynik zasluzony. Slaba druga polowa w wykonaniu Serbow, niedokladbosc, jakby im psycha siadla. Drugiego meczu nawet nie sledzilem.Zacny ten meczyk Serbia-Szwajcaria, pełen zwrotów akcji, dynamiki i walki. Serbowie im dłużej grali, tym coraz mniej grali a więcej wszystkim innym, tylko nie grą. I zasłużenie przegrali.Drugi mecz to też niezły futbol, tylko bez dramaturgii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Odniosłem wrażenie, że trzecia bramka Szwajcarów (piękna akcja) zamknęła ten mecz, a Serbowie mozolnie odrabiający straty, zwątpili w swoje możliwości. Odezwał się brak wyrachowania, a w głowach się zagotowało. Drużyna o ogromnej dysproporcji, jeśli chodzi o jakość ataku i jej brak w przypadku obrony. Pod tym względem są w tyle za takimi Chorwatami, którzy mają świetnie wyważone proporcje w każdej formacji. O nas nie ma co wspominać, bo przyjechaliśmy na imprezę piłkarską, by zademonstrować inną dyscyplinę sportu. Do użycia słowa dysproporcja potrzebne są dwie składowe. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Odniosłem wrażenie, że trzecia bramka Szwajcarów (piękna akcja) zamknęła ten mecz, a Serbowie mozolnie odrabiający straty, zwątpili w swoje możliwości. Odezwał się brak wyrachowania, a w głowach się zagotowało. Drużyna o ogromnej dysproporcji, jeśli chodzi o jakość ataku i jej brak w przypadku obrony. Pod tym względem są w tyle za takimi Chorwatami, którzy mają świetnie wyważone proporcje w każdej formacji. O nas nie ma co wspominać, bo przyjechaliśmy na imprezę piłkarską, by zademonstrować inną dyscyplinę sportu. Do użycia słowa dysproporcja potrzebne są dwie składowe.To tylko zasłona dymna... Francuzji po prostu zgłupieją i się położą na murawie przy naszym każdym ataku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Parobiec ma wielkie serce do walki. Twardy zawodnik.Balboa VS Don Diego, będzie jatka jednym słowem. Liczyłem na Goat-a bo swoje potrafi ustać ale nie tym razem, szkoda Hiszpana i kontuzji bo finał byłby ciekawy. Czekam na G12, finał tego turnieju i Diego bo serduchem jestem za nim od początku. Jedynie kogo nie chce już oglądać to Denis i Gleba z wiadomych powodów… reszta do przełknięcia. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 (edytowane) Ten to jest fachowiec Rozj....ł cały nasz plan Ale skąd on to wiedział Edytowane 3 Grudnia 2022 przez Kaczor Donald 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Wyobraźcie sobie, jaka byłaby paka, gdyby Jugosławia się ostała jako całość. W różnych dyscyplinach.Dziś nie przewiduję już niespodzianek (jak to bywało w tych dziwnych trzecich kolejkach). Uważam, że faworyci pewnie przejdą, a mecze nie będą miały dramaturgii.Wielkie nerwy czekają nas jutro, a potem ciekawe spotkania Maroko-Hiszpania i Portugalia-Szwajcaria.Być może nie doceniam Azjatów, ale mam wrażenie, że wyczerpali swój poziom szczęścia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Mam wrazenie, ze w naszym meczu z Holandia w tej 65 minucie byloby 0:0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Holandia w ćwierćfinale[emoji1320] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Mam wrazenie, ze w naszym meczu z Holandia w tej 65 minucie byloby 0:0 Nie chce mi się wierzyć, ale mogłoby się tak zdarzyć. Mam wrażenie, że Holandia niespecjalnie by się tym przejęła. Miałaby drugie tyle czasu, żeby spokojnie nas rozklepać. Dziś pokazała klasę. Ekonomicznie, regulując tempo gry i zachowując cały czas bezpieczny wynik. Ostatni łatwy mecz pomarańczowych na tym mundialu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Werem Opublikowano 3 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2022 Co do pomarańczowych, to odnoszę wrażenie, że się dopiero rozkręcają i zaczynają bawić się piłką, co bardzo dobrze, im wychodzi. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi