Thomas-xXx Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 1-0 dla Argentyny[emoji1320] Edit: 71 minuta, karny i 2-0 już[emoji6][emoji1320] Holendrzy z piekła do nieba[emoji33][emoji33][emoji33] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Juz 2:2 Wolny rozegrany po mistrzowsku Będzie dogryweczka Albo karne[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Albo karne[emoji23] Wysłane z iPhone za pomocą TapatalkJak będą karne to kto wie czy jeden samolot dwóch reprezentacji nie zabierze 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Należało się. Gra się do końca, a nie aktorzy. Argentyna powinna grać już w 10. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Messi będzie płakał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Messi będzie płakałChciałbym to zobaczyć Szczególnie jak zawali karnego po dogrywce 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Niech się to rozstrzygnie w karnych.Mecz nieładny, szarpany, rozfaulowany, ale dramaturgią nie może się równać żaden dotąd rozegrany. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 (edytowane) Niech się to rozstrzygnie w karnych.Mecz nieładny, szarpany, rozfaulowany, ale dramaturgią nie może się równać żaden dotąd rozegrany.Mówisz i masz[emoji6] Edit: Awans Argentyny[emoji1320] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 9 Grudnia 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 No w karnych Oranje dali dupy Argentyna wytrzymała presję 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Argentyńczycy byli lepsi przez 80 minut podstawowego czasu i w dogrywce. Mogli zamknąć mecz w 90 minutach. Awansowali zasłużenie. Myślałem, że Holendrzy będą grać dogrywkę tak jak końcówkę. Postawili na kunktatorstwo i przegrali. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Marconi Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Za końcówkę dogrywki awans należał się Argentynie. Nie rozumiem dlaczego Holendrzy nie grali w dogrywce tak jak w końcówce drugiej połowy meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Bo im Argentyńczycy nie pozwolili 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Mój numer jeden wśród dotychczasowych spotkań. Huśtawka nastrojów, walka do końca i te wariackie karne wynagrodziły niewielką ilość pięknych akcji i szarpaną grę. W każdej innej konfiguracji byłoby mi bardzo żal Holendrów. To jedyny przypadek gdy kamień spadł mi z serca po strzale Lautaro. O Polakach nie zapomniałem. Oni przyjechali by wyjść z grupy, wykonali plan i odnieśli sukces. Dzisiejsze ćwierćfinały to w zasadzie inny turniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 9 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2022 Pozostaje pytanie dlaczego Argentyna skończyła mecz w "jedenastkę " ,bo powinni grać bez dwóch (w tym Rudobrody)...ach ten mundial ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 To już jest pytanie do prezesa Ochódzkiego, który powierzył sędziowanie szalonemu Mateu Lahozowi. Dumfries zdołał zasłużyć u tego oszołoma na dwa żółtka w czasie serii rzutów karnych. Tego wieczora pan sędzia usmażył jajecznicę z 15 jaj okraszoną jedną czerwoną wisienką. Facet chyba ma ciśnienie na bicie rekordów w swoim fachu. Wczoraj niewiele mu zabrakło do historycznego rekordu kartkowego na mundialu. Swoją drogą, było w meczu sporo dymów w stylu NHL. Przynajmniej czuje się ciężar gatunkowy i stawkę spotkania. Ławka Holendrów przybiegła ochoczo do cieszących się Argentyńczyków i to nie po to, by im gratulować awansu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Tak uczciwie wygral lepszy. Argentyna glupio odpuscila i stracila dwie bramki. Mialem wrazenie, jakby uwierzyli, ze juz koniec.Dogrywka to znow ataki naszego grupowego rywala. Mocna jest. PsPodobalo mi sie sedziowanie Polska-Francja 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ale jednak dobrze, że nie ma już Holendrów...o ile trudno specjalnie lubić ich rywali za chamskie zachowania, to Holendrzy jednak dostosowali się do poziomu nawet wznosząc na wyższy poziom... buractwoBez dwóch zdań mecz BRA-CRO lepszy!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Mój numer jeden wśród dotychczasowych spotkań. Huśtawka nastrojów, walka do końca i te wariackie karne wynagrodziły niewielką ilość pięknych akcji i szarpaną grę. W każdej innej konfiguracji byłoby mi bardzo żal Holendrów. To jedyny przypadek gdy kamień spadł mi z serca po strzale Lautaro. O Polakach nie zapomniałem. Oni przyjechali by wyjść z grupy, wykonali plan i odnieśli sukces. Dzisiejsze ćwierćfinały to w zasadzie inny turniej.Podobają mi się ostatnie dwa zdania :-)Może zrozumiemy że to nie nasz poziom.Ps. Ale sędzia meczu Argentyna - Holandia to chyba długo nie dostanie meczu. Zupełnie sobie nie poradził.Ciekawe czy Marciniak dostanie finał? Przynajmniej w sędziowaniu mamy jakieś wyniki. Edytowane 10 Grudnia 2022 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) Inna dyscyplina:Dziś walczy Damian Janikowski VS Mateusz „Don Diego” KubiszynPomijam okoliczności tej walki, jakieś typy? Mój prywatny to Diego. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Thomas-xXx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Podobają mi się ostatnie dwa zdania :-)Może zrozumiemy że to nie nasz poziom.Ps. Ale sędzia meczu Argentyna - Holandia to chyba długo nie dostanie meczu. Zupełnie sobie nie poradził.Ciekawe czy Marciniak dostanie finał? Przynajmniej w sędziowaniu mamy jakieś wyniki. Przemku, miałem na myśli, że nasze (za Kuleszą, Michniewiczem i piłkarzami) aspiracje nie sięgały wyżej. Co do Lahoza, zmarwię Cię. Obok Orsato, jest faworytem do gwizdania w finale. Nie rozumiem, ale FIFA chyba nie jest do rozumienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Lahoza do wczoraj może i był faworytem ale Collina totalnie by się zbłaźnił wystawiajac go na finał po wczorajszym meczu. Orsato to Włoch a Włosi już gwizdali duże imprezy. Łysy może typować swoich ale Marciniaka też podobno lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Ciekawe czy Maroko napsuje krwi Portugali Piękniś CR7 dalej na ławie wiec jest szansa że Portugalia to wygra 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Niespodzianka się szykuje ? Maroko prowadzi z Portugalią 1:0 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 (edytowane) 1-0 dla Maroka Juz poprawiłem BOB[emoji1320]Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Grudnia 2022 przez Thomas-xXx 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 10 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2022 Nie umniejszaj Maroka przez małe "m" bo grają rewelacyjnie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi