Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Niech się to rozstrzygnie w karnych.

Mecz nieładny, szarpany, rozfaulowany, ale dramaturgią nie może się równać żaden dotąd rozegrany.

Mówisz i masz[emoji6]

Edit: Awans Argentyny[emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Thomas-xXx

Argentyńczycy byli lepsi przez 80 minut podstawowego czasu i w dogrywce. Mogli zamknąć mecz w 90 minutach. Awansowali zasłużenie. Myślałem, że Holendrzy będą grać dogrywkę tak jak końcówkę. Postawili na kunktatorstwo i przegrali.

• Like 3

Mój numer jeden wśród dotychczasowych spotkań. Huśtawka nastrojów, walka do końca i te wariackie karne wynagrodziły niewielką ilość pięknych akcji i szarpaną grę. W każdej innej konfiguracji byłoby mi bardzo żal Holendrów. To jedyny przypadek gdy kamień spadł mi z serca po strzale Lautaro. O Polakach nie zapomniałem. Oni przyjechali by wyjść z grupy, wykonali plan i odnieśli sukces. Dzisiejsze ćwierćfinały to w zasadzie inny turniej.

To już jest pytanie do prezesa Ochódzkiego, który powierzył sędziowanie szalonemu Mateu Lahozowi. Dumfries zdołał zasłużyć u tego oszołoma na dwa żółtka w czasie serii rzutów karnych. Tego wieczora pan sędzia usmażył jajecznicę z 15 jaj okraszoną jedną czerwoną wisienką. Facet chyba ma ciśnienie na bicie rekordów w swoim fachu. Wczoraj niewiele mu zabrakło do historycznego rekordu kartkowego na mundialu. Swoją drogą, było w meczu sporo dymów w stylu NHL. Przynajmniej czuje się ciężar gatunkowy i stawkę spotkania. Ławka Holendrów przybiegła ochoczo do cieszących się Argentyńczyków i to nie po to, by im gratulować awansu.

Mój numer jeden wśród dotychczasowych spotkań. Huśtawka nastrojów, walka do końca i te wariackie karne wynagrodziły niewielką ilość pięknych akcji i szarpaną grę. W każdej innej konfiguracji byłoby mi bardzo żal Holendrów. To jedyny przypadek gdy kamień spadł mi z serca po strzale Lautaro. O Polakach nie zapomniałem. Oni przyjechali by wyjść z grupy, wykonali plan i odnieśli sukces. Dzisiejsze ćwierćfinały to w zasadzie inny turniej.

Podobają mi się ostatnie dwa zdania :-)

Może zrozumiemy że to nie nasz poziom.

Ps. Ale sędzia meczu Argentyna - Holandia to chyba długo nie dostanie meczu. Zupełnie sobie nie poradził.

Ciekawe czy Marciniak dostanie finał? Przynajmniej w sędziowaniu mamy jakieś wyniki.

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1

Podobają mi się ostatnie dwa zdania :-)

Może zrozumiemy że to nie nasz poziom.

Ps. Ale sędzia meczu Argentyna - Holandia to chyba długo nie dostanie meczu. Zupełnie sobie nie poradził.

Ciekawe czy Marciniak dostanie finał? Przynajmniej w sędziowaniu mamy jakieś wyniki.

Przemku, miałem na myśli, że nasze (za Kuleszą, Michniewiczem i piłkarzami) aspiracje nie sięgały wyżej. Co do Lahoza, zmarwię Cię. Obok Orsato, jest faworytem do gwizdania w finale. Nie rozumiem, ale FIFA chyba nie jest do rozumienia.