Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Najbardziej prawdopodobny wynik to Janikowski poddajacy Kubiszyna. To nie jego dyscyplina, raczej nie uchroni sie przed obaleniem.

A teraz kibicuje Portugalii i CR7, w koncu sie wybieram w jego rodzinne strony. Niech zrobi asyste i potem goala w dogrywce.

• Like 1

Inna dyscyplina:

Dziś walczy Damian Janikowski VS Mateusz „Don Diego” Kubiszyn

Pomijam okoliczności tej walki, jakieś typy?

Mój prywatny to Diego.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Gdzie można obejrzeć ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Szkoda, że nie będę mógł obejrzeć Anglia-Francja. Oby wygrała Anglia ;)

Oby nie ...

Jakoś bliżej mi do Francji

Ale jak przegrają z Anglia to płakał też nie będę

Za to Maroko dało zarobic ;)

Edytowane przez Kaczor Donald
  • Like 1

Emocje niesamowite. Dla kibiców jednych i drugich. Maroko pisze piękną kartę kopciuszka gromiącego mocarzy. Technicznie i taktycznie pokazali się z najlepszej strony. O waleczności nie ma co więcej pisać. Amrabat rewelacyjny, podobnie Bono. Zaskoczył typ wyrzucony z boiska. Nie dość, że kompletnie nie umie biegać, sprawiał wrażenie, że pierwszy raz grał w piłkę. A koledzy będą walczyć o medal Mistrzostw Świata. Taki paradoks. I my przed meczem mówimy, że Argentyna i Francja są poza zasięgiem. Takie Maroko zremisowało z Chorwacją, wygrało z Belgią i wyeliminowało Hiszpanię i Portugalię.

Edytowane przez Maciej W.
  • Like 1

Emocje niesamowite. Dla kibiców jednych i drugich. Maroko pisze piękną kartę kopciuszka gromiącego mocarzy. Technicznie i taktycznie pokazali się z najlepszej strony. O waleczności nie ma co więcej pisać. Amrabat rewelacyjny, podobnie Bono. Zaskoczył typ wyrzucony z boiska. Nie dość, że kompletnie nie umie biegać, sprawiał wrażenie, że pierwszy raz grał w piłkę. A koledzy będą walczyć o medal Mistrzostw Świata. Taki paradoks. I my przed meczem mówimy, że Argentyna i Francja są poza zasięgiem. Takie Maroko zremisowało z Chorwacją, wygrało z Belgią i wyeliminowało Hiszpanię i Portugalię.

uczyli sie grac w piłkę nie u byle kogo ,a u mistrzów świata

kto mieszka we Francji ten wie ilu ich tam jest,to ich druga ojczyzna w wielu wypadkach

także ten.......

pisałem żeby nie lekceważyć Maroka

Piotrek, sprawdź przynależność klubową Marokańczyków i weź pod uwagę z kim grali w tych pięciu meczach. Stracili jednego gola, strzelając samobója w wygranym meczu z Kanadą. Tu nie ma przypadku. A trener dostał robotę po Michniewiczu. Jak dziś oglądałem ich walkę i przypominałem sobie Krychowiaka drepczącego z Francją (jeden z jego spacerów skutkował bramką)... To jest smutne i żenujące.

Ja ich kojarze. Przed mistrzostwami tez uwazalem, ze sa od nas mocniejsi. Nie jakos duzo, ale jednak.

Nie ma co dorabiac ideologii do naszego wystepu. Jakbysmy postawili autobus z Francja i popsuli widowisko (Meksyk) zle, zagralismy dobry dosc otwarty mecz z mocniejsza druzyna tez zle. Wygrali lepsi, nie mozna miec pretensji. Francja i Argentyna sa poza naszym zasiegiem.

W przypadku polskiej reprezentacji nie jestes obiektywny.

Wracajac do dzis. Portugalia bardzo niedokladna w koncowce. Dlatego nie zasluzyli na mistrza. Maroko obrona Casablanki przez druga polowe,nudy. Ale bardzo skuteczne.