Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Co do mojego obiektywizmu, czy jego braku, to może kwestia podejścia do tematu bez wyjątkowych emocji. Emocje wygasały u mnie przez ostatnie 40 lat i teraz mecze Polaków oglądam zachowując większy spokój i dystans, niż podczas wczorajszych, czy dzisiejszego. Nie ma to nic wspólnego z tym, że chciałbym bardzo oglądać polską reprezentację grającą w zadowalający dla mnie sposób i osiągającą wyniki na miarę moich oczekiwań. Moje marzenia zderzają się co dwa lata ze ścianą. Ubolewam, że oczekiwania kibiców w obu kwestiach są minimalistyczne. Wracając do dziś. Gra Portugalii w ostatnich 20-30 minutach bardzo przypominała mi Argentynę po dwóch gongach od Arabów. Zaczynało wrzeć w południowych głowach, kończyła się precyzja i dokładność zagrań. Nerwy, nerwy, nerwy. A mecz w temperaturze godnej ćwierćfinału.

Mundial mundialem, tymczasem Neuer złamał nogę jeżdżąc na nartach. Koniec sezonu dla niego. Jak można być tak głupim ? Aż dziwne, że kontrakt w Bayernie nie zabraniał takich aktywności...

zawsze mógł sobie wbić kotwiczkę w... oko :lol:

no ale wędkujący są poza klasyfikacją....

• Like 1

Może to efekt tego, że było mi obojętne, która z drużyn awansuje do półfinału, ale mecz nie porwał mnie wyjątkową dynamiką, czy zaciętością. Nie wiem, czy odnieśliście podobne wrażenie, ale po spudłowanym karnym Kane'a Anglicy grali w żółwim tempie, a osiem minut doliczonego czasu to popis jego marnotrawienia w ich wykonaniu. Wyglądało to jak gra na czas z drużyną, która prowadzi, albo czekanie na dogrywkę, której miało nie być.

e71e9f6b3f63702c449c4f197821bd41.jpg

Zaczyna się[emoji1320]

Jeszcze rano Błachowicz i na ryby[emoji6]

Edit: Jednostronna walka dla Janikowskiego[emoji1320]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Wierzę, że Cieszyński Książę po raz drugi zawiesi na swoim biodrze pas, a później w obronie z Prochazką pokaże Czechowi, co to znaczy legendarna Polska siła [emoji123][emoji123][emoji123] Janek do boju! [emoji2937]
  • Like 1