Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Gdybyś znał Pudziana to byś wiedział, że on by się w życiu nie podłożył. To jest człowiek, który wszystko zrobi żeby być najlepszy. Zwyczajnie nie miał szans z Mamedem.

Popatrz znam i nie omieszkam zapytać co się wydarzyło.

Edytowane przez przemo_w
  • Like 2

Gdybyś znał Pudziana to byś wiedział, że on by się w życiu nie podłożył. To jest człowiek, który wszystko zrobi żeby być najlepszy. Zwyczajnie nie miał szans z Mamedem.

Pudzian miał ogromne szansę. Tak się ułożyło. Doświadczenia podyktowało poddanie. Szacun dla Pudziana :good:

Edytowane przez BOB

Jeszcze obejrzałem to powtórnie, Mamed wsadził Pudzianowi, pięć dobrych kolan pod żebro, widać było, że Mariusz zrobił się wtedy fioletowy to był już koniec, późniejsze młotki już nie miały wpływu na finał.

Edytowane przez guciolucky

Jeszcze obejrzałem to powtórnie, Mamed wsadził Pudzianowi, pięć dobrych kolan pod żebro, widać było, że Mariusz zrobił się wtedy fioletowy to był już koniec, późniejsze młotki już nie miały wpływu na finał.

Zwróć uwagę przed obaleniem jak ustawia się Mariusz i jak długo zostawia Mamedowi nogę. Normalnie to od razu by z tą nogą uciekał.

To aż nienaturalne ustawienie pozycji jako obrony przed obaleniem. Ale to tylko moje zdanie.

• Like 1

Walkę obejrzałem dziś rano. Wczoraj nie chciało mi się czekać, uznałem, że i tak Mamed wygra.
Lubię obu, bardzo szanuję Mariusza za ciężką pracę, ale jego przeciwnik pomimo, że past prime, ma w sobie tą cząstkę geniuszu.
To musiało się tak skończyć.

Przegapiłem też mecz.
Musiałem jechać do sali zabaw na urodziny synowej :D
Jakoś cały czas myślałem, że grają o 20:00, a tu na miejscu niespodzianka. Gdybym wiedział, wysłałbym żonę.

Po co wychodził do tej walki ?

Przecież od razu było wiadomo, że tam idzie gruba kasa

To że Pudzianowiemu monety nie brakuje to jedno a drugie jest to ,że on jest centusiem i dodatkowej bańki lub dwóch by nie przepuścił

Do tej walki w ogóle nie musiało dojść

Doszlo bo hale trzeba było jakoś sprzedać

Marketingowo rozegrali to idealnie

Edytowane przez Kaczor Donald
  • Like 2

Potwierdzam, płacę 60 zł za 3 miesiące i wszystko jest. F1, wszystkie ligi, prawie wszystkie gale poza tym kanały filmowe i wiele innych. Praktycznie nie tnie. Bob kiedyś podrzucił.

Uzywam dobre 8 lat tego portalu, na lapku lub tv a płace 55$ na rok. Potwierdzam: większość gal i sporo filmowych, sportowych premium programów.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mirek Okiński powiedział, że jeśli ktoś myśli, że była to ustawka to znaczy, że nie zna się na MMA. Pudzian wyszedł po złotówki, to fakt ale jednocześnie chciał wygrać bo jemu zawsze bardzo na tym zależy. Niemniej on nie ma charakteru bojownika i jak poczuje, że będzie bolało to klepie. To, że cepami powalił kilku starych zawodników nie ma nic wspólnego z jakimś doświadczeniem czy sztuką walki. Gdyby był zawodnikiem MMA to wyszedłby do Friesa po pas a nigdy tego nie zrobi bo wie, że będzie później porównany do Najmana.