Thomas-xXx Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Nie widzę w/w opcji . Jest tylko 7 dni za 3,50 dolca .Mylisz się[emoji6]Opcja: kup przez mintmaster[emoji1303] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) o ktorej walka wieczoru ?j Edytowane 17 Grudnia 2022 przez Viking Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Mylisz się[emoji6]Opcja: kup przez mintmaster[emoji1303] Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalkzdaje sie ze to zależy jaka formę płatności się wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 o ktorej walka wieczoru ?jZa chwilę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) MAMED!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 1 minuta i 54 sek!!!! Edytowane 17 Grudnia 2022 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Farsa. Pudzian się podłożył i tyle. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jasne. Rozszyfrowałeś układ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Olsztyn dwa razy górą!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Jasne. Rozszyfrowałeś układ! Mogę mieć swoje zdanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Gdybyś znał Pudziana to byś wiedział, że on by się w życiu nie podłożył. To jest człowiek, który wszystko zrobi żeby być najlepszy. Zwyczajnie nie miał szans z Mamedem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Mogę mieć swoje zdanie?Oczywiście. Szanuję to ze zdaniem odmiennym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Gdybyś znał Pudziana to byś wiedział, że on by się w życiu nie podłożył. To jest człowiek, który wszystko zrobi żeby być najlepszy. Zwyczajnie nie miał szans z Mamedem.Popatrz znam i nie omieszkam zapytać co się wydarzyło. Edytowane 17 Grudnia 2022 przez przemo_w 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Gdybyś znał Pudziana to byś wiedział, że on by się w życiu nie podłożył. To jest człowiek, który wszystko zrobi żeby być najlepszy. Zwyczajnie nie miał szans z Mamedem.Pudzian miał ogromne szansę. Tak się ułożyło. Doświadczenia podyktowało poddanie. Szacun dla Pudziana Edytowane 17 Grudnia 2022 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Mamed wziął Mariusz sposobem nie znam obu ,ale wierze ze było czysto ,tak wiara nie ma tu nic do rzeczy ale dla tych sportowców mam szacunek wielki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 17 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 (edytowane) Skoro znasz to powinieneś wiedzieć jaki on jest. Nieważne z resztą bo freak fighty są po to aby było śmiesznie. Piękna walka Kuby! Mariusz bardzo boi się kontuzji, dostał parę gongów i klepał. Edytowane 17 Grudnia 2022 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 17 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2022 Weeb.tv kupujesz za 5.99pln premium ma trzy dni i oglądaszPotwierdzam, płacę 60 zł za 3 miesiące i wszystko jest. F1, wszystkie ligi, prawie wszystkie gale poza tym kanały filmowe i wiele innych. Praktycznie nie tnie. Bob kiedyś podrzucił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Potwierdzam, płacę 60 zł za 3 miesiące i wszystko jest. F1, wszystkie ligi, prawie wszystkie gale poza tym kanały filmowe i wiele innych. Praktycznie nie tnie. Bob kiedyś podrzucił.no mi dzis cielo ,niewiele ale cielo na tel i na kompie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Jeszcze obejrzałem to powtórnie, Mamed wsadził Pudzianowi, pięć dobrych kolan pod żebro, widać było, że Mariusz zrobił się wtedy fioletowy to był już koniec, późniejsze młotki już nie miały wpływu na finał. Edytowane 18 Grudnia 2022 przez guciolucky Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Jeszcze obejrzałem to powtórnie, Mamed wsadził Pudzianowi, pięć dobrych kolan pod żebro, widać było, że Mariusz zrobił się wtedy fioletowy to był już koniec, późniejsze młotki już nie miały wpływu na finał.Zwróć uwagę przed obaleniem jak ustawia się Mariusz i jak długo zostawia Mamedowi nogę. Normalnie to od razu by z tą nogą uciekał.To aż nienaturalne ustawienie pozycji jako obrony przed obaleniem. Ale to tylko moje zdanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Walkę obejrzałem dziś rano. Wczoraj nie chciało mi się czekać, uznałem, że i tak Mamed wygra.Lubię obu, bardzo szanuję Mariusza za ciężką pracę, ale jego przeciwnik pomimo, że past prime, ma w sobie tą cząstkę geniuszu.To musiało się tak skończyć.Przegapiłem też mecz.Musiałem jechać do sali zabaw na urodziny synowej Jakoś cały czas myślałem, że grają o 20:00, a tu na miejscu niespodzianka. Gdybym wiedział, wysłałbym żonę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Na moje oko to było wszystko ustawione od samego początku 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 (edytowane) Gdybyś znał Pudziana to byś wiedział, że on by się w życiu nie podłożył. To jest człowiek, który wszystko zrobi żeby być najlepszy. Zwyczajnie nie miał szans z Mamedem. Po co wychodził do tej walki ? Przecież od razu było wiadomo, że tam idzie gruba kasa To że Pudzianowiemu monety nie brakuje to jedno a drugie jest to ,że on jest centusiem i dodatkowej bańki lub dwóch by nie przepuścił Do tej walki w ogóle nie musiało dojść Doszlo bo hale trzeba było jakoś sprzedać Marketingowo rozegrali to idealnie Edytowane 18 Grudnia 2022 przez Kaczor Donald 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Potwierdzam, płacę 60 zł za 3 miesiące i wszystko jest. F1, wszystkie ligi, prawie wszystkie gale poza tym kanały filmowe i wiele innych. Praktycznie nie tnie. Bob kiedyś podrzucił.Uzywam dobre 8 lat tego portalu, na lapku lub tv a płace 55$ na rok. Potwierdzam: większość gal i sporo filmowych, sportowych premium programów. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
scOOtt Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Mimo wszystko uważam, że 5.99 polskich złotówek to była rozsądna cena za tę galę ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 18 Grudnia 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Grudnia 2022 Mirek Okiński powiedział, że jeśli ktoś myśli, że była to ustawka to znaczy, że nie zna się na MMA. Pudzian wyszedł po złotówki, to fakt ale jednocześnie chciał wygrać bo jemu zawsze bardzo na tym zależy. Niemniej on nie ma charakteru bojownika i jak poczuje, że będzie bolało to klepie. To, że cepami powalił kilku starych zawodników nie ma nic wspólnego z jakimś doświadczeniem czy sztuką walki. Gdyby był zawodnikiem MMA to wyszedłby do Friesa po pas a nigdy tego nie zrobi bo wie, że będzie później porównany do Najmana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi