Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Sędziowanie Marciniaka bezbłędne i przede wszystkim bardzo pewne, pokazał obu drużynom, że to On rządzi.

Ten mecz pokazał, że Polacy mogą sensownie zaprezentować się podczas mistrzostw świata. Niestety nie biegali oni z orłem na piersi, a jedynie z plakietkami sędziowskimi.

• Like 3

Mamy najlepszych …….. sędziów na świecie, BRAWO Szymon Marciniak i ekipa[emoji1320][emoji1320][emoji1320][emoji1320]

Swoje w pełni zasłużone medale dostali[emoji1303][emoji1303][emoji1303][emoji1628]

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Thomas-xXx
  • Like 4

Skończą się dywagacje czy Messi jest lepszy od Maradony. Diego to nieśmiertelna legenda, ale Messi piłkarsko go przerasta.

Byłem za Francją, ale z przebiegu meczu Argentyna zasłużyła na ten tytuł.

Sędziowanie Marciniaka bezbłędne i przede wszystkim bardzo pewne, pokazał obu drużynom, że to On rządzi.

To było spotkanie dwóch równych drużyn i przegrana każdej z nich nie mogłaby spowodować, że ta miałaby się czuć pokrzywdzona. Obie drużyny były godne siebie. Pasiaki miały przewagę przez większą część meczu, fakt, ale Francuzi odgryzali się godnie i nie nie umniejszałoby Mundialowi, gdyby to oni wzięli Nike.

Niech będzie, że Francja zasłużyła nieco mniej niż Argentyna, to najbardziej sprawiedliwe zakończenie i ocena.

• Like 2

Cudowny Finał i Brawa dla Argentyny i Francji za przepiękny piłkarski Spektakl.

No nikt nie wspomniał to ja muszę.

Dziękuję Dariuszowi Szpakowskiemu "Szpakowi" za te wszystkie Mundiale które prowadził.

Były "babole" ale i tez napięcie które nie każdemu komentatorowi się udawało.

Dzięki Szpaku :clappinghands:  :rockon:

• Like 6

To było spotkanie dwóch równych drużyn i przegrana każdej z nich nie mogłaby spowodować, że ta miałaby się czuć pokrzywdzona. Obie drużyny były godne siebie. Pasiaki miały przewagę przez większą część meczu, fakt, ale Francuzi odgryzali się godnie i nie nie umniejszałoby Mundialowi, gdyby to oni wzięli Nike.

Niech będzie, że Francja zasłużyła nieco mniej niż Argentyna, to najbardziej sprawiedliwe zakończenie i ocena.

Nie sposób się nie zgodzić, to był mecz dwóch równych drużyn.
  • Like 2

Jeden jedyny według mnie blad to wtedy kiedy po akcji Comana nie zastosował przywileju korzyści ,mogl to puscic i nie wiadomo jak by to sie mogło skonczyc a poza tym TOP

Mógł ale nie musial

Więc nie był to błąd tylko wybór jednej z dwóch decyzji jaką na daną chwilę można było podjąć

Tak że nie kwalifikował bym tego jako błąd ;)

Moim zdaniem bez zarzutów

Nikt nie miał do niego żadnych pretensji

• Like 3

Pięknego stempla na MBappe też nie chciał widzieć, Messi też raz raz piknie położył przeciwnika zakładając obręcz na szyji i barku ???? co by nie było, byliśmy świadkami pięknego widowiska ,co na tym "mundialu" było wątpliwe .Na szczęście ten mundial to już historia, a mamy pana Mbappe który zdobył już tytuł mistrza i vicemistrza świata ????

Mógł ale nie musial

Więc nie był to błąd tylko wybór jednej z dwóch decyzji jaką na daną chwilę można było podjąć

Tak że nie kwalifikował bym tego jako błąd ;)

Moim zdaniem bez zarzutów

Nikt nie miał do niego żadnych pretensji

nie wiem kto to jest ,,nikt..Dla mnie byl blad , korzystniejsze dla druzyny atakującej   byloby puszczenie tego a nie odgwizdanie powinien zastosowac  tak zwany przywilej korzyści  ,pretensji  nie  mam, a staram sie byc obiektywny ,jesli sie myle to licze na polemike tylko nie w stylu mial do tego prawo lub ,,nikt,, nie ma pretensji