BOB1 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Jacy piłkarze, taki kibic. Trzeba się dostosować 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) Trochę się spóźniłem na początek i zacząłem oglądanie od 3 minuty: najwięcej kontaktów z piłką po stronie naszej reprezentacji - Szczęsny, 2 kontakty przy wyjmowaniu piłki z bramki. Jakby Santos nie był już siwy, to byśmy byli świadkami zmiany koloru włosów w 3 minuty. Przypomina mi się jakiś filmik z odprawy przedmeczowej: trener - uważajcie bo oni zagrają "tak i tak" -zawodnicy po meczu - o q-wa rzeczywiście było "tak i tak" - dziwne... Edytowane 24 Marca 2023 przez dyrek68 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Jacy piłkarze, taki kibic. Trzeba się dostosować Potrafisz dodać otuchy. Jutro Cię za to wyściskam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Maćku, to jeszcze nie koniec meczu. Jutro mnie zadusisz!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) Jest trzeci Jeszcze ze dwie i będzie premia Ja nie mogę zrozumieć jednej rzeczy Czy zawodnicy nie potrafią grać, czy są tak słabi czy im się nie chce Nie kumam Edytowane 24 Marca 2023 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Biało-czerwone dziś barwy zwyciężone! Premiiiiii nie będzie! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Jest trzeci Jeszcze ze dwie i będzie premia Ja nie mogę zrozumieć jednej rzeczy Czy zawodnicy nie potrafią grać, czy są tak słabi czy im się nie chce Nie kumamPremii nie dostali to po co mają grać..? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) Kiwior. Narew Ostrołęka szukała środkowego obrońcy. Całe szczęście, że nas nie stać na takich zawodników ????????. Edytowane 24 Marca 2023 przez Mysha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Gramy na czas?Nikt im nie wytłumaczył, że na czas gra się przy korzystnym wyniku! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Tu nie chodzi o wynik, tu chodzi o brak zaangażowania. Nie zdziwię się jak trener jutro zrezygnuje, k... jaki wstyd, 3:0 ze (...) Edytowane 24 Marca 2023 przez Jano 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Tu nie chodzi o wynik, tu chodzi o brak zaangażowania. Nie zdziwię się jak trener jutro zrezygnuje, k... jaki wstyd, 3:0 ze (...)Jak Ty się możesz tak wyrażać o przeciwnikach? Trochę szacunku, choćby i za to, że pokazują Nam gdzie masze miejsce. Jak dobrze pamiętam to byłeś optymistą na MŚ serio dalej Ci tak zostało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Tu nie chodzi o wynik, tu chodzi o brak zaangażowania. Nie zdziwię się jak trener jutro zrezygnuje, k... jaki wstyd, 3:0 ze (...)Żeby do jutra zawału chłopina nie dostał.Ps. Pewnie sobie myśli - Po h...j mi to było na starość :-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Dobrze że jeszcze nie podpisał kontraktu reklamowego z Biedronką. Oczywiście dobrze dla Biedronki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 (edytowane) '' Dobra współpraca dwóch rezerwowych ''- o czym ten Borek mówi?Oglądamy ten sam mecz? Edytowane 24 Marca 2023 przez cyprys19 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Gdyby nie forum, to nie wiedziałbym o tym... meczu??? ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Dzisiejszy mecz jest kolejnym dowodem na to, że polskiej piłce potrzebna jest rewolucja. Za mikrofonami należy posadzić Mietczyńskiego z Kowalczykiem, a transmisje przenieść do TVP Rozrywka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Żeby do jutra zawału chłopina nie dostał.Ps. Pewnie sobie myśli - Po h...j mi to było na starość :-)Może ma problem z ciśnieniem (niskie) a nasi kadrowicze mu je podniosą Wieje dramatem niestety Bednarek przed chwilą w wywiadzie powiedział że "gorzej już być nie może" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Bednarek wie co musimy zrobić, ale nikt nie wie jak to zrobić? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Kiwior. Narew Ostrołęka szukała środkowego obrońcy. Całe szczęście, że nas nie stać na takich zawodników .Nie szalej, Kiwiora sprzedamy Niemcom! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z.Milewski Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 NIc się nie stało, Polacy nic się nie stało! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Prezes ma tajny plan. Wymieni Kiwiora na Nagelsmanna. W tym wieku ciężko będzie mu osiwieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Podsumowanie. - Styl był nędzny i dalej taki jest. - Gdyby Czesi chcieli nam strzelić jeszcze 3 bramki to by strzelili.- Jak pan obrońca Kiwior siedzi głównie na ławie to w reprezentacji też powinien na niej siedzieć. - Całe szczęście, że jutro gra 4 liga i będzie można zobaczyć normalny mecz ????. PS. Knedliki są bardzo dobre. Praga piękna, a książki Hrabala świetne. Piłkarzy Czesi też przeważnie mieli lepszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Panowie, bez dramatyzmu. Nie oglądałem tego widowiska a jedynie obserwowałem wynik w relacji internetowej. Dlatego w odróżnieniu od Was mogę dokonać obiektywnej oceny. I powiem szczerze, że widzę zdecydowany progres naszej reprezentacji. Pierwsza połowa wiadomo, badanie przeciwnika i trzeba było ponieść koszty. Ale druga połowa to już inny wymiar. Czesi musieli się męczyć aż 20 minut aby wsadzić nam trzecią bramkę co w konsekwencji doprowadziło ich do uśpienia czujności i pozwolili sobie władować gola! Taktyka Panowie, taktyka się liczy. Jestem pełen optymizmu na przyszłość ... ale też nie będę oglądał aby być obiektywnym w ocenach! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Panowie, bez dramatyzmu. Nie oglądałem tego widowiska a jedynie obserwowałem wynik w relacji internetowej. Dlatego w odróżnieniu od Was mogę dokonać obiektywnej oceny. I powiem szczerze, że widzę zdecydowany progres naszej reprezentacji. Pierwsza połowa wiadomo, badanie przeciwnika i trzeba było ponieść koszty. Ale druga połowa to już inny wymiar. Czesi musieli się męczyć aż 20 minut aby wsadzić nam trzecią bramkę co w konsekwencji doprowadziło ich do uśpienia czujności i pozwolili sobie władować gola! Taktyka Panowie, taktyka się liczy. Jestem pełen optymizmu na przyszłość ... ale też nie będę oglądał aby być obiektywnym w ocenach!Robert następnym razem przed meczem wezmę to samo zioło...???????????? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 24 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Marca 2023 Myliłem się ... dla mnie od dziś to po prostu łajzy, szala goryczy się przelała. Jest mi niemiłosiernie wstyd, jak by na wszystkich polskich stadionach posadzić rzepak, to przynajmniej olej by był tańszy w sklepach. Choć nie, po burakach nawet rzepak nie urośnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi