Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Trochę się spóźniłem na początek i zacząłem oglądanie od 3 minuty: najwięcej kontaktów z piłką po stronie naszej reprezentacji - Szczęsny, 2 kontakty przy wyjmowaniu piłki z bramki. Jakby Santos nie był już siwy, to byśmy byli świadkami zmiany koloru włosów w 3 minuty. Przypomina mi się jakiś filmik z odprawy przedmeczowej: trener - uważajcie bo oni zagrają "tak i tak" -zawodnicy po meczu - o q-wa rzeczywiście było "tak i tak" - dziwne... 

Edytowane przez dyrek68

Wstyd, wstyd i jeszcze raz wstyd. Tu nie chodzi o wynik, tu chodzi o brak zaangażowania. Nie zdziwię się jak trener jutro zrezygnuje, k... jaki wstyd, 3:0 ze (...)

Jak Ty się możesz tak wyrażać o przeciwnikach? Trochę szacunku, choćby i za to, że pokazują Nam gdzie masze miejsce.

Jak dobrze pamiętam to byłeś optymistą na MŚ ;) serio dalej Ci tak zostało? :)

Żeby do jutra zawału chłopina nie dostał.

Ps. Pewnie sobie myśli - Po h...j mi to było na starość :-)

Może ma problem z ciśnieniem (niskie) a nasi kadrowicze mu je podniosą ;)

Wieje dramatem niestety

Bednarek przed chwilą w wywiadzie powiedział że "gorzej już być nie może" :lol:

Podsumowanie.

- Styl był nędzny i dalej taki jest.

- Gdyby Czesi chcieli nam strzelić jeszcze 3 bramki to by strzelili.

- Jak pan obrońca Kiwior siedzi głównie na ławie to w reprezentacji też powinien na niej siedzieć.

- Całe szczęście, że jutro gra 4 liga i będzie można zobaczyć normalny mecz ????.

PS. Knedliki są bardzo dobre. Praga piękna, a książki Hrabala świetne. Piłkarzy Czesi też przeważnie mieli lepszych.

Panowie, bez dramatyzmu. Nie oglądałem tego widowiska a jedynie obserwowałem wynik w relacji internetowej. Dlatego w odróżnieniu od Was mogę dokonać obiektywnej oceny. I powiem szczerze, że widzę zdecydowany progres naszej reprezentacji. Pierwsza połowa wiadomo, badanie przeciwnika i trzeba było ponieść koszty. Ale druga połowa to już inny wymiar. Czesi musieli się męczyć aż 20 minut aby wsadzić nam trzecią bramkę co w konsekwencji doprowadziło ich do uśpienia czujności i pozwolili sobie władować gola! Taktyka Panowie, taktyka się liczy. Jestem pełen optymizmu na przyszłość ... ale też nie będę oglądał :) aby być obiektywnym w ocenach!

• Like 1

Panowie, bez dramatyzmu. Nie oglądałem tego widowiska a jedynie obserwowałem wynik w relacji internetowej. Dlatego w odróżnieniu od Was mogę dokonać obiektywnej oceny. I powiem szczerze, że widzę zdecydowany progres naszej reprezentacji. Pierwsza połowa wiadomo, badanie przeciwnika i trzeba było ponieść koszty. Ale druga połowa to już inny wymiar. Czesi musieli się męczyć aż 20 minut aby wsadzić nam trzecią bramkę co w konsekwencji doprowadziło ich do uśpienia czujności i pozwolili sobie władować gola! Taktyka Panowie, taktyka się liczy. Jestem pełen optymizmu na przyszłość ... ale też nie będę oglądał :) aby być obiektywnym w ocenach!

Robert następnym razem przed meczem wezmę to samo zioło...????????????

• Like 1

Myliłem się ... dla mnie od dziś to po prostu łajzy, szala goryczy się przelała. Jest mi niemiłosiernie wstyd, jak by na wszystkich polskich stadionach posadzić rzepak, to przynajmniej olej by był tańszy w sklepach. Choć nie, po burakach nawet rzepak nie urośnie.