Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Wszystko wskazuje na to, że Szymon Marciniak jednak nie poprowadzi finału LM. Jeśli faktycznie tak się stanie, to będzie wielka szkoda. Niemniej, trzeba uważać z kim się przystaje... A UEFA broniąc swojego wizerunku, prawdopodobnie zrobi to na co się zanosi...

Spodziewać się to jedno ale oczekiwać właściwego (żeby wzięte były pod uwagę fakty, a nie sugestie domysły) to drugie. To oskarżenie to zwyczajna manipulacja/lincz/"sku...wo" w mojej opinii, a tej organizacji pewnie włos z głowy za to nie spadnie. 

Ja to rozumiem, ale wizerunkowo sprawa dla UEFA zrobiła się skomplikowana i nerwowa. Jeszcze nic straconego: https://przegladsportowy.onet.pl/pilka-nozna/liga-mistrzow/the-times-zwrot-w-sprawie-marciniaka-uefa-podjela-ostateczna-decyzje/btzp21h

Teraz ktoś powinien zrobić jakiś donos na to chore stowarzyszenie.

Albo sam Marciniak założyć sprawę o zniesławienie.

Od tej tolerancji wszystkiego to już się niektórym w mózgach poprzewracało. Tzn w mózgach gdyby je mieli.

No miałem właśnie Cie zapytać o jakich mózgach piszesz ;) Edytowane przez Rampampam

Się nie rozpędzajcie za bardzo

Po pierwsze to sam Marciniak publicznie przeprosił i stwierdził iż gdyby wiedział kto jest współorganizatorem tej imprezy to zaproszenia by nie przyjął

Po drugie to stowarzyszenie wcale do Uef-y listu nie napisało a jedyny wpis umieściło na swojej stronie

I jak by nie patrzeć skłamac nie skłamało

A po trzecie to na przyszłość Pan Marciniak jako osoba publiczna będzie lepiej sprawdzał co i gdzie "legitymuje" własną osobą i wystąpieniem

Się nie rozpędzajcie za bardzo

Po pierwsze to sam Marciniak publicznie przeprosił i stwierdził iż gdyby wiedział kto jest współorganizatorem tej imprezy to zaproszenia by nie przyjął

Po drugie to stowarzyszenie wcale do Uef-y listu nie napisało a jedyny wpis umieściło na swojej stronie

I jak by nie patrzeć skłamac nie skłamało

A po trzecie to na przyszłość Pan Marciniak jako osoba publiczna będzie lepiej sprawdzał co i gdzie "legitymuje" własną osobą i wystąpieniem

A miał inne wyjście?

Były tam też inne " gwiazdy" i jakoś do nich nikt pretensji nie ma? Ano nie ma bo na Marciniaku najlepiej było się wywindować.

Dalej będę twierdził że od tej tolerancji i poprawności to się w dupach poprzewracało.

Podobnie jest z popularnym teraz hejtem. Jak wszyscy piszą w samych superlatywach to jest ok a jak trafi się głos krytyki lub innego zdania to już jest hejt.

Edytowane przez przemo_w
  • Like 9

A tych pseudo dziennikarzy też bym szybko do pionu ustawił.

Teksty typu: " Marciniak pozbawiony finału, nieoficjalnie" , " To już prawie pewne, nieoficjalnie" itd...

A ludzie to wchłaniają i robią z igły -widły.

Nieoficjalnie prawie zejszczałem się dziś w gacie!

A oficjalnie zdążyłem do WC :-)

• Like 4

A tych pseudo dziennikarzy też bym szybko do pionu ustawił.

Teksty typu: " Marciniak pozbawiony finału, nieoficjalnie" , " To już prawie pewne, nieoficjalnie" itd...

A ludzie to wchłaniają i robią z igły -widły.

Nieoficjalnie prawie zejszczałem się dziś w gacie!

A oficjalnie zdążyłem do WC :-)

Się klika. Reklamy się wyświetlają. Tak się teraz piszę artykuły na popularnych serwisach. Nie chodzi o przekazanie informacji a o to byś skrolowal :)

Pełna racja co do poprawności!

• Like 2

A tak w skrócie o co chodzi? Bo nie chce mi się grzebać w szambie, a z tego co po wierzchu, to jedynie ogarnąłem, że był na jakiejś imprezie organizowanej przez Mentzena, czyli o ile dobrze kojarzę posła na Sejm, przewodniczącego legalnie działającej partii, chyba nawet nie oskarżonego w żadnej sprawie.

• Like 4

W dużym skrócie Pan Mentzen jako chomofob, antysemita itp nie do końca wpisuje się w ideę "równości " w sporcie jaką stara się promować UEFA i w zasadzie Pan Marciniak również

A że sędziowanie finału LM jest niejako zaszczytem dla sędziego to UEFA jako pracodawca Pana Marciniaka ma pewne wizerunkowe wymagania

I w zasadzie to tyle

• Like 1