Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

Powinni

Reprezentacja U21 w seniorów wsadzić i dać im pograć to za parę lat może będzie z tego pożytek

Też tak myślę.

Ps. Żeby można było obstawiać żółte dla Krychy to już bym 2 razy wygrał ha ha ha

Edytowane przez przemo_w

To "nowe" otwarcie wygląda tak, że pan Portugalczyk kończy (mam taką nadzieję) swoją przygodę z naszą reprezentacją tymi samymi graczami, którzy grali już za Brzęczka i Nawałki...

BTW. Michniewicz awansowałby do ME na pierdząco.

• Like 2

Borek z Żewłakowem muszą ostro palić zioło. Nie ma opcji, by bez wspomagania opisywali w tak surrealistyczny sposób rzeczywistość. Co do gości w białych strojach, to chyba ktoś zapomniał zadać im podstawowe pytanie: czy mają ochotę grać w reprezentacji? Olałem jednostronny mecz z Belgią, US Open poczeka jeszcze chwilę, a tu miałem wszystko to, czego nie zapewni mi żaden kabaret w Polsce. No, może Mumio. Z zagranicznych produkcji widzę doścignięty wzorzec: https://youtu.be/vFQfidAoBPQ?si=tzwugYhZjvcDQiFK

• Like 1

Czemu mam się wstydzić za kogoś? Przecież chłopaki grają na miarę swoich umiejętności. Czy tego nie dostrzegacie?

Oglądałem, bo nie mogłem pójść na ryby. Wcale się nie rozczarowałem grą. To po pierwsze. Po drugie, to jak mam się z reprezentacją utożsamiać, gdy nie rozumiem, co mówi trener. Jestem starej daty byłym piłkarzem i odkąd nastała moda na zatrudnianie trenerów obcokrajowców ( nie tylko w piłce nożnej), to coś we mnie zgasło. Sport szeroko rozumiany też przestał mnie przez to interesować.

• Like 1

Spytam jeszcze raz- czy kontrakt każdego selekcjonera zawiera klauzulę "zakaz zmieniania Lewandowskiego"?

a co lewy zrobił źle ?? Nie trafił z karnego ? Nie strzelił na pustą bramkę ? Jakie jest zadanie napastnika ?? Z czego ma strzelić ?

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

a co lewy zrobił źle ?? Nie trafił z karnego ? Nie strzelił na pustą bramkę ? Jakie jest zadanie napastnika ?? Z czego ma strzelić ?

Zauważ, że nie piszesz o piłkarzu, a o kimś, kto w tych trzech meczach był wspomnieniem piłkarza. Selekcjoner z krwi i kości nie posadziłby go nawet na ławce. Zresztą rozdrabnianie się w dyskusji na personaliach chyba nie ma sensu. Polska piłka z wszelkimi przyległościami to w tej chwili jakiś karykaturalny potworek.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Edytowane przez Maciej W.

A widziałeś by pan Lewandowski spróbował jakiegoś dryblingu by wejść z piłką w pole bramkowe lub strzału sprzed 16 metra?Pałetał się po boisku tak samo jak pałęta się ostatnie pół roku. Zarówno w klubie jak i w reprezentacji.

4 set wygraliśmy blokiem, ale 3 i 4 set wyglądały słabo.

Edytowane przez Mysha
  • Like 1

Na spokojnie obejrzałem sobie nudnawy mecz siatkówki, wychodząc z założenia, że o dokonaniach naszych Najmanów Footbolu poczytam na Jerbaicie. To była słuszna decyzja. :-)

Niestety, zamiast zostawić chłopaków na boisku i dokończyć 3:0 trenerowi zachciało się zmian i była lekka męczarnia. 

Nie wiem jaki był plan trenera, czy dalsze budowanie Semeniuka (nie ogarniam idei trenera wobec niego), rozruszanie Kurka, czy żeby nudno nie było, bo tak ciągle 3:0, czy to miał być ten jeden słaby mecz turnieju, czy co innego. W każdym razie grając na pół gwizdka, kontrolowali mecz, poza jednym setem, kiedy chyba już myślami byli w szatni, ale z niej wrócili i wygrali.

Jeśli chodzi o kopaczy to powinna być krótka piłka - wszyscy wyp#*@$@#!& Niech wejdzie Papszun i buduje reprezentację od zera. Potrafi to robić.

Dokładnie, ja bym wszystkich wyciął i młodych przygotowywał przez parę lat bez ciśnienia.A kopacze niech sobie jeżdżą bentleyami i chodzą na pokazy mody...

• Like 5