huligan77 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Mamy spokój na jakieś 6-7 lat ze wszystkimi wyjazdami na duże imprezy. Chyba to nawet dobrze. Może wreszcie czystkę zrobią w tej reprezentacji.Dokładnie i nie będzie pompowania balonika znów. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) Powinni Reprezentacja U21 w seniorów wsadzić i dać im pograć to za parę lat może będzie z tego pożytekTeż tak myślę.Ps. Żeby można było obstawiać żółte dla Krychy to już bym 2 razy wygrał ha ha ha Edytowane 10 Września 2023 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 W takich chwilach, jest mi ku.wa po prostu wstyd. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 W takich chwilach, jest mi ku.wa po prostu wstyd.Eh nie tylko Tobie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RulleZ Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 W takich chwilach, jest mi ku.wa po prostu wstyd.Wstyd to kraść!!! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 " Nowe otwarcie" ten zwrot nabrał nowego znaczenia w naszej reprezentacji :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 To "nowe" otwarcie wygląda tak, że pan Portugalczyk kończy (mam taką nadzieję) swoją przygodę z naszą reprezentacją tymi samymi graczami, którzy grali już za Brzęczka i Nawałki... BTW. Michniewicz awansowałby do ME na pierdząco. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Jeden celny strzał na bramkę???? żenada????????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Borek z Żewłakowem muszą ostro palić zioło. Nie ma opcji, by bez wspomagania opisywali w tak surrealistyczny sposób rzeczywistość. Co do gości w białych strojach, to chyba ktoś zapomniał zadać im podstawowe pytanie: czy mają ochotę grać w reprezentacji? Olałem jednostronny mecz z Belgią, US Open poczeka jeszcze chwilę, a tu miałem wszystko to, czego nie zapewni mi żaden kabaret w Polsce. No, może Mumio. Z zagranicznych produkcji widzę doścignięty wzorzec: https://youtu.be/vFQfidAoBPQ?si=tzwugYhZjvcDQiFK 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaceen Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Czemu mam się wstydzić za kogoś? Przecież chłopaki grają na miarę swoich umiejętności. Czy tego nie dostrzegacie?Oglądałem, bo nie mogłem pójść na ryby. Wcale się nie rozczarowałem grą. To po pierwsze. Po drugie, to jak mam się z reprezentacją utożsamiać, gdy nie rozumiem, co mówi trener. Jestem starej daty byłym piłkarzem i odkąd nastała moda na zatrudnianie trenerów obcokrajowców ( nie tylko w piłce nożnej), to coś we mnie zgasło. Sport szeroko rozumiany też przestał mnie przez to interesować. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Wcale nie taki jednostronny. Jest 2-1 i 4 set jest na razie wyrównany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dyrek68 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Spytam jeszcze raz- czy kontrakt każdego selekcjonera zawiera klauzulę "zakaz zmieniania Lewandowskiego"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Spytam jeszcze raz- czy kontrakt każdego selekcjonera zawiera klauzulę "zakaz zmieniania Lewandowskiego"? a co lewy zrobił źle ?? Nie trafił z karnego ? Nie strzelił na pustą bramkę ? Jakie jest zadanie napastnika ?? Z czego ma strzelić ? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) a co lewy zrobił źle ?? Nie trafił z karnego ? Nie strzelił na pustą bramkę ? Jakie jest zadanie napastnika ?? Z czego ma strzelić ?Zauważ, że nie piszesz o piłkarzu, a o kimś, kto w tych trzech meczach był wspomnieniem piłkarza. Selekcjoner z krwi i kości nie posadziłby go nawet na ławce. Zresztą rozdrabnianie się w dyskusji na personaliach chyba nie ma sensu. Polska piłka z wszelkimi przyległościami to w tej chwili jakiś karykaturalny potworek. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowane 10 Września 2023 przez Maciej W. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Zbyt krótko odpoczywali po wyczerpującym spotkaniu z Wyspami! Powinni co najmniej dostać po 3 tygodnie urlopu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 (edytowane) A widziałeś by pan Lewandowski spróbował jakiegoś dryblingu by wejść z piłką w pole bramkowe lub strzału sprzed 16 metra?Pałetał się po boisku tak samo jak pałęta się ostatnie pół roku. Zarówno w klubie jak i w reprezentacji. 4 set wygraliśmy blokiem, ale 3 i 4 set wyglądały słabo. Edytowane 10 Września 2023 przez Mysha 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Lol, zapomniałem, że dzis Albania. W sumie dobrze, bo po co to oglądać. No,kto tęskni za Czesiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 10 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Września 2023 Piotrze, tęsknić to ja mogę za Messim. Dał mi tyle wspaniałych wspomnień i obcowania z piękną piłką, że mogę sobie pozwolić na takie sentymentalne wzdychanie. Za Czesiem to chyba tęsknią masochiści? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Myślę, że najwyższy czas aby do gry wkroczyła Pani L. z jakąś cudowną dietą lub kosmicznym treningiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Myśle ze powinien wkroczyć ktoś sensowny i rozpier+*^%# to towarzystwo, po co ten twór utrzymywać przy życiu. Dla mnie już Jamajska reprezentacja bobslejowa ma więcej sensu niż Polska w haratanie w gałe bo piłką nożną tego nie nazwę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Na spokojnie obejrzałem sobie nudnawy mecz siatkówki, wychodząc z założenia, że o dokonaniach naszych Najmanów Footbolu poczytam na Jerbaicie. To była słuszna decyzja. :-) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Na spokojnie obejrzałem sobie nudnawy mecz siatkówki, wychodząc z założenia, że o dokonaniach naszych Najmanów Footbolu poczytam na Jerbaicie. To była słuszna decyzja. :-)Niestety, zamiast zostawić chłopaków na boisku i dokończyć 3:0 trenerowi zachciało się zmian i była lekka męczarnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Nie wiem jaki był plan trenera, czy dalsze budowanie Semeniuka (nie ogarniam idei trenera wobec niego), rozruszanie Kurka, czy żeby nudno nie było, bo tak ciągle 3:0, czy to miał być ten jeden słaby mecz turnieju, czy co innego. W każdym razie grając na pół gwizdka, kontrolowali mecz, poza jednym setem, kiedy chyba już myślami byli w szatni, ale z niej wrócili i wygrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Jeśli chodzi o kopaczy to powinna być krótka piłka - wszyscy wyp#*@$@#!& Niech wejdzie Papszun i buduje reprezentację od zera. Potrafi to robić. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 11 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Września 2023 Jeśli chodzi o kopaczy to powinna być krótka piłka - wszyscy wyp#*@$@#!& Niech wejdzie Papszun i buduje reprezentację od zera. Potrafi to robić.Dokładnie, ja bym wszystkich wyciął i młodych przygotowywał przez parę lat bez ciśnienia.A kopacze niech sobie jeżdżą bentleyami i chodzą na pokazy mody... 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi