Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

W pełni Was popieram. Nie zostawiasz potu, łez i krwi na boisku to won! Banda lamerów, którzy przyjeżdżają pogadać i pocwaniakować. Nikt, z obecnej reprezentacji, nie powinien zostać w składzie. Nikt, bo już przeszli klimatem zepsutej szatni. Nowa kadra, jak będziemy widzieć serce do walki i poświęcenie, to słabe wyniki będzie miała wybaczone. Z drugiej strony jakikolwiek nowy zespół będzie grał na pewno lepiej niż te denne obecne kopaczyny. Lewy, Krycha, Grosik, Szczena itp itd niech zostaną już historią i niech więcej nie wywołują w nas histerycznego śmiechu.

• Like 3

Dokładnie, ja bym wszystkich wyciął i młodych przygotowywał przez parę lat bez ciśnienia.A kopacze niech sobie jeżdżą bentleyami i chodzą na pokazy mody...

To brzmi bardzo rozsądnie i logicznie. Moim zdaniem, niestety, nierealne. Parę lat bez ciśnienia to propozycja nie do przyjęcia przez decydentów. Nie tylko PZPN pasie brzuch na tym kabarecie. Posłuchaj komentarzy speców od piłki po wczorajszym meczu. "Ratować awans!". Tu porażki są nieistotne, jeśli uda się wziąść udział. Bo będzie o czym ględzić. Parę lat czekania (bez gwarancji, że coś z tego wyniknie) to masowy odpływ sponsorów. Lewandowski, Krychowiak, czy Szczęsny mogą przesiedzieć na murawie cały mecz, a dla sponsorów i tak będą atrakcyjniejsi, niż no name'y z polskiej ligi. I jeszcze tzw. kibice, którzy de facto karmią ten cały interes. Jest kompromitacja z Mołdawią i na następnym meczu wypełniają Narodowy. Dostają z liścia w twarz od swoich ulubieńców, kaleczących futbol z amatorami z Wysp Owczych i spływa to po nich jak po kaczce. Do Tirany udała się kolejna grupa amatorów silnych wrażeń. Chyba żyjemy w bańce, a większość bezmyślnie i bezkrytycznie łyka narrację Grzegorza Krychowiaka.
  • Like 2

Człowiekowi to brakuje epitetów po takim wyczynie. Pisanie słów na ch.. i na k.., nie rozwiązuje fatalności obecnej sytuacji. To jest po prostu, nie do pomyślenia, że te samce owiec jeszcze nie zostały przystrzygnięte. Krew człowieka zalewa jak ogląda te łamagi niepospolite. Jak im nie wstyd. Całe życie kochałem i nadal jeszcze kocham piłkę, jak można tak mi ją obrzydzić bez konsekwencji. Jeszcze muszę te głupawe mordy w reklamach oglądać, choć staram się unikać. Lidl to się powinien ze wstydu spalić, że lewym reklamuje swoje akcje, naprawdę wór do naśladowania. Taki polski putin piłki nożnej, zabija kolejne pokolenia. Kapitan k... na reprezentacyjnym titanicu, gdzie tylko orkiestra jeszcze dobrze gra. Poniosło mnie, wiem, ale gdzie my jesteśmy?

• Like 2

Czemu mam się wstydzić za kogoś? Przecież chłopaki grają na miarę swoich umiejętności. Czy tego nie dostrzegacie?

Oglądałem, bo nie mogłem pójść na ryby. Wcale się nie rozczarowałem grą. To po pierwsze. Po drugie, to jak mam się z reprezentacją utożsamiać, gdy nie rozumiem, co mówi trener. Jestem starej daty byłym piłkarzem i odkąd nastała moda na zatrudnianie trenerów obcokrajowców ( nie tylko w piłce nożnej), to coś we mnie zgasło. Sport szeroko rozumiany też przestał mnie przez to interesować.

Bez przesady, piłkarzy nie mamy takich tragicznych, tylko zespołu nie ma.

Bez przesady, piłkarzy nie mamy takich tragicznych, tylko zespołu nie ma.

Nie ma i nie bédzie z tâ ekipâ. Chlopcy sâ bardziej zainteresowani nowymi tatuazami i zelem do wlosôw niz grâ.sory za pisownie Ale jestem obecnie w Szwecji i pisze z Tableta.

Jak to leciało ....

Nic się nie stało...

Polacy nic się nie stało...

:lol:

A propo trenera to nie wiem ile w tym prawdy ,że zapadła decyzja o zwolnieniu.

To nie trener, to "selekcjoner" ????, ciężko pracujący za skromne 730 tyś pln miesięcznie...

I niewiele zmienia fakt, że 'z gówna bata nie ukręcisz'.

Edytowane przez Stachu

Wyjdzmy z chwilowej pomrocznośći, oto wyniki meczów wstydu z ostatnich kilku lat:

Hiszpania - Polska 6:0 2010

Litwa - Polska 2:0 2011

Estonia - Polska 1:0 2012

Mołdawia - Polska 1:1 2013

Kolumbia - Polska 3:0 2018

Belgia - Polska 6:1 2022

Mołdawia - Polska 3:2 2023

Po każdym takim meczu, a spisałem tylko wybrane, media pisały, że tak źle jeszcze nigdy nie było. Od 30 lat dostajemy czasem w dupę z lamerami, największe przegrane czasy lewego i krychy. Zobaczcie kto był trenerem przy blamażu z Belgią, i go chcą znowu?

Jesteśmy na dnie, bo od dekad nie potrafimy sprzątać w szatni, stworzy się jakiś wielki lider i nie wiadomo czemu, wszyscy go klepią po pleckach, zamiast dać kopa w dupę...

Z jednej strony człowiek zastanawia się, po co o tym pisać.
Całość jest tak żenująca... Z drugiej rozumiem poruszenie, ludziom przykro patrzeć na ten rozkład.

Związek/działacze - piłkarze - dziennikarze sportowi  -> dla mnie to dno, bez wartościowania, gdzie więcej mułu

Chyba pierwszy raz tak napiszę, ale awans na ME? A po co? O co byśmy walczyli? W ogóle byśmy walczyli? :D

Za kilka godzin gramy w siatkę z Serbią. Szykuje się niezły mecz, warto zobaczyć. Na boisko wyjdą mistrzowie, niezależnie od ostatecznego wyniku możemy być pewni walki.

• Like 7

Bardzo nerwowy przegrany set. Nerwowy z obu stron. Serbowie znacznie lepsi w ataku, u nas nie ma "pewniaka" takiego jak Luburič w tym secie. Ratuje nas zagrywka i blok, ale to za mało.

Edytowane przez Mysha