Matteoo Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Ile bym dał, żeby nasi kopacze nawet na tym etapie skończyli udział... ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 (edytowane) Ale jazda :-)2 sety w jednym zaraz wyjdą.Uffff Edytowane 12 Września 2023 przez przemo_w Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Brawo Śliwka. Najlepszy nasz gracz w końcówce. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 I dla Semeniuka, wreszcie przypomniał sobie jak grać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Kopaczy nie ma co porównywać, nie te umiejętności, nie to zaangażowanie. Tutaj mamy mężczyzn, a tam.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Nawet jak przegrają ....ale wygrają! jest duma. To profesjonaliści z sercem i umiejętnościami. I niech nikt mi nie wciska , że piłka kopana to nasz sport narodowy!!! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Brawo Śliwka. Najlepszy nasz gracz w końcówce.No i skończył :-)Jest moc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 I za to lubię ten sport. Zwroty akcji, można przegrać seta sromotnie, a potem się odrodzić jak Serbowie w 3 secie. Śliwka bohater 3 seta, w 4 ma mały kryzys, ale i tak zdobywa ostatni punkt. Ostatni set wygrała drużyna. Cichym bohaterem 4 seta był Semeniuk. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 No i to był mecz! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meps Opublikowano 12 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2023 Novak Djokovic któremu nie tak dawno uniemożliwiono grę, a nawet zatrzymano i deportowano za odmowę przyjęcia jedynego słusznego eliksiru właśnie wygrał turniej US Open, co stanowi jego 24 wielki szlem i nowy rekord świata. Brawo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
prime Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Lol, zapomniałem, że dzis Albania. W sumie dobrze, bo po co to oglądać. No,kto tęskni za Czesiem?. No ja od samego zwolnienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 DME Malmoe polscy tenisiści stołowi ,po bardzo zaciętym meczu wygrali z Finlandią 3:2 . Po dwóch pierwszych grach było 0:2 , losy meczu decydowały się przy każdej pojedynczej wymianie do samego końca rywalizacji .Poziom gry w Europie bardzo się wyrównał , w każdym meczu trzeba grać na całego , decyduje forma dnia i nastawienie mentalne całej drużyny . Polska wyszła z grupy z pozycji nr.2 z numerem 1 Niemcy teraz to 1/8 turniejui losowanie przeciwnika w grze o 1/4 . Chciałbym obejrzeć mecz piłkarski z udziałem naszej drużyny w piłkę kopaną z takim zaangażowaniem j/w i coś jak ostatnio Niemcy - Japonia ( mimo że towarzyski z akcentem na tych drugich ) . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Pan trener Santos porozumiał się z PZPN w sprawie warunków zakończenia pracy ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 I krzyż mu na drogę. Mam nadzieję, że następny pan "trenejro" nie będzie Portugalczykiem i nie zacznie od majaczenia o swej religijności i poczuciu bliskości z Polską. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 To jeszcze większość z klanu kopaczy i budowa od nowa. Czasem trzeba zburzyć niż pudrować starą nieruchomość, niestabilną i spleśniałą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jajakub Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Trenejro jest winien chyba najmniej (jesli wogule) Kto by tam nie był to bez całkowitego poparcia Związku lub zupełnie wolnej ręki gówno zrobiI niestety Związek nikomu rewolucji zrobić nie pozwoli bo by się kasa nie zgadzała Więc dopóki obecne pokolenie kopaczy nie "wymrze" nic się pewnie nie zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Ja też uważam, że wina trenejra najmniejsza. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 Bo pzpn o tak podobnie działa jak nasze ukochane pzw... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JerryM Opublikowano 13 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2023 To jeszcze większość z klanu kopaczy i budowa od nowa. Czasem trzeba zburzyć niż pudrować starą nieruchomość, niestabilną i spleśniałą.......jak burdel przynosi straty to wymienia się k..wy a nie firanki ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Oppeln Bronikowski Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Bo pzpn o tak podobnie działa jak nasze ukochane pzw...Takie jest jak jego uczestnicy - nomen omen - cwane członki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej 77 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Kiedyś gdy jeszcze uprawiałem sport jako zawodnik miałem często wrażenie , że najważniejsi są działacze . Jakoś niespecjalnie widzę zmiany przez te ostatnie powiedzmy 30-40 lat ...... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 No to jak? przerwiemy dzisiaj passę niepowodzeń w walce ze Słowenią?Ja już mam kciuki połamane!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 No to jak? przerwiemy dzisiaj passę niepowodzeń w walce ze Słowenią?Ja już mam kciuki połamane!!! Są na dobrej drodze żeby tą złą passę podtrzymać 1:0 dla Słoweńców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Gdzie jest Krychowiak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Na razie ciężko idzie ,ale tak miało być. Brakuje dobrej zagrywki. Słoweńcy pod tym względem lepiej sobie radzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi