Onufry kocipała Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Na razie ciężko idzie ,ale tak miało być. Brakuje dobrej zagrywki. Słoweńcy pod tym względem lepiej sobie radzą.Idzie tak jak się tego spodziewałem Ale Nasi nie raz pokazali ze maja jaja czego brakuje kopaczom. Edytowane 14 Września 2023 przez Rampampam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Wreszcie sensowne prowadzenie dla nas, tylko czy potrafimy je utrzymać? ... cztero punktową stratę zdołaliśmy odrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) 1:1 Oby tak dalej i finał będzie nasz Edytowane 14 Września 2023 przez Rampampam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Gdzie jest Krychowiak?Pauzuje zapewne za czerowoną kartkę, skasował libero w poprzednim meczu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 No i utrzymali przewagę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Jeśli Leon kiwa jest dupa, jeśli wbija gwoździe jest punkt. Szkoda, że brak asów z serwisu... zakrakałem, Leon usłyszał i męczy Słoweńców serwisem! Edytowane 14 Września 2023 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Jeszcze jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Mamy to .....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukas 24 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 To są k...a emocje !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Onufry kocipała Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 No to mamy ten finał W koncu Słoweńcy zostali złamani 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Mamy wreszcie finał!!!!! Odczarowaliśmy Słowenię.Mecz na poziomie wielkiego finału I proszę, nie porównujmy z kopaczami ... to byłby dla kopaczy zaszczyt Edytowane 14 Września 2023 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Co za mecz, co za nerwy, walka o każdą piłkę! Poziom niedościgniony dla kopaczy! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Jeśli Leon kiwa jest dupa, jeśli wbija gwoździe jest punkt. Szkoda, że brak asów z serwisu... zakrakałem, Leon usłyszał i męczy Słoweńców serwisem! Widzę, że Robert też już w formie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Sławku, to dla mnie zastrzyk energii życiowej Mam nadzieję, że w sobotę zostanę uzdrowiony Edytowane 14 Września 2023 przez BOB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Mysha Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Mecz szarpany. Wygraliśmy jakością całego zespołu i kondycyjnie. 4 set mogliśmy skończyć kilka piłek wcześniej. Janusz ugotował Śliwkę, później wrzucił Leona na blok zamiast uruchomić Kaczmarka. Na koniec Zatorski kupił aut i zrobiło się nerwowo. Całe szczęście Słoweńcy też się posypali, a Kaczmarek dołożył swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 A mi się oglądało znacznie spokojniej, niż mecz z Serbami. Dzisiaj bardziej nerwowo było z powodu sędziowania. Ale zapewne finał będzie już baaaardzo mocno stresujący ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartosz311287 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Super meczyk, myślę że jednym z głównych przyczyn wygranej ze Słowenia była kontuzja ich podstawowego rozgrywającego. Rezerwowy kilka razy wystawił niedokładnie. Nasi jak poprawili zagrywkę to była miazga. Wydaje mi się,że Śliwka nie potrzebnie kłócił się z sędzią. I tak nie zmieniło to decyzji,a potem Olek zagotował się przy odbiorze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Tylko z powodu emocji oglądam siatkę. Gdyby emocje były podobne do tych jakie są na meczach piłki nożnej to wybrałbym grzybobranie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Francuzi rozbici, stłamszeni,zupełnie bez wiary. Troszkę mi to przypomina ostatni finał MŚ. Oby w sobotę w myśl naszego hymnu złoto rozbłysło nad Wisłą ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 W sobotę gramy z Włochami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 (edytowane) Porównując dzisiaj grę obu zwycięskich drużyn, wydaje mi się, że Włosi zaprezentowali się lepiej. Ale jeżeli zagrywka u nas wróci, a wierzę, że tak będzie, to będzie mecz na żyletki. No i jeszcze hala przeciwko nam. Edytowane 14 Września 2023 przez jabadaonbis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 14 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2023 Finał mistrzostw Europy. Euforii nie ma w narodzie, bo może być złoto. Jak nie będzie, to też będzie sukces. Przyzwyczaili nas. W ostatnim dziesięcioleciu dwa mistrzostwa świata, jedno wicemistrzostwo. Ten finał to normalka. Wpadki na Igrzyskach tylko bolały. Od lat utrzymują poziom i są w światowej czołówce. Jak karykaturalnie wygląda przy nich oczko w głowie "prawdziwych" kibiców? Nasza duma narodowa i specjaliści od najważniejszej dyscypliny we wszechświecie. Ciężko sobie wyobrazić reprezentacje, z którymi musieliby przegrać nasi siatkarze, by zrobić z siebie podobne pośmiewisko. Chłopcy Grbica chyba nawet nie mają okazji by zagrać z takimi artystami. Pojutrze finał i ,niezależnie od wyniku, naród oswoi się z medalami i szybko zapomni. Bo w przyszłym tygodniu czeka nas wielka metamorfoza. Nadejście zbawiciela, który w sobie tylko znany sposób uczyni Lewandowskiego (znów) najlepszym napastnikiem na Ziemi. Grzegorz Krychowiak za dotknięciem jego czarodziejskiej różdżki zacznie biegać, Zieliński wykona więcej niż jeden udany drybling w meczu, Cash pomyśli nim sfauluje, a cała reszta dozna olśnienia. Nawet nie trzeba będzie powoływać debiutantów, taka to będzie fantastyczna drużyna.Kibice posikają się z zachwytu na to nowe otwarcie, pijani ze szczęścia zasiądą przed telewizorami i wypełnią stadiony. Potem, po pierwszym meczu wszystko wróci do normy. I będzie jak zwykle. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
korol Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 (edytowane) Maciek,przemyślałem i ich nie można nawet zestawiać w jednym poście Niezależnie od wyniku z Włochami (chyba nie będziemy faworytem) to jest drużyna mistrzów.Zawsze warto oglądać, już od tylu lat.A co do naszej pseudoreprezentacji.Jak mantra będę będę wracał do Czesia, który wg mojej oceny z ostatnich trenerów miał najwyższy iloraz inteligencji i ponadprzeciętne zdolności analityczne.Popatrzył, jak układają fryzury, szybko ocenił, że nie ogarną dwóch rzeczy na raz. Policzył prawdopodobieństwa i wyszło, że trzeba bronić za wszelką cenę. Walnął w szatni speacha, że i tak nic nie potrafią i mają zachować 0 z tyłu i jakoś poszło. Czesio wyciągnął z nich maksa, nic więcej się nie da.Trzymam się dalej postanowienia, nie włączę tego syfu.Nie obchodzi mnie, kto przyjdzie. Tam trzeba budować na spalonej ziemi. Edytowane 15 Września 2023 przez korol 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Panowie, spokojnie wygramy z Włochami. Stawiam na 3:0. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 15 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2023 Piotrze, nie widzę granic w osiągnięciu wyniku. Rehhagel jest dla mnie przykładem typa, który mając do dyspozycji przeciętniaków osiągnął prawdziwy sukces. To nie było jakieś wyjście z grupy, czy kilka ofensywnych akcji w meczu z Francją. Taka taktyka, a Michniewicz miał podobną, sprawdza się tylko w przypadku wygrania turnieju. Patrzeć się na to nie da (chyba że dla beki), kibic może dostać zawału, na drużynę spada nieustanna fala krytyki. Mistrzostwo zamyka usta niedowiarkom. Grecy, ze swoim potencjałem, nie mogli zagrać inaczej. Czy Polacy nie potrafią grać w piłkę? Myślę, że prawdziwy problem jest z ich mentalnością. Po meczu ze Szwedami i awansie na MŚ, w szatni śpiewali o...premii. Taka przyśpiewka wystarczy mi w zupełności, by zdać sobie sprawę, że nic z tego nie będzie. Czasem zerknę w telewizor dla zabawy i momentami można zrywać boki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi