BOB1 Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 A po kiego? Mało wstydu? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 19 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2023 A to jeszcze jakieś szanse są? Serio pytam, bo nie śledzę, ani nie zgłębiam tematu, a wydawało mi się, że ostatnie dwa mecze przesądziły sprawę.Teoretycznie to nawet możemy z tej grupy wyjść :-) tylko teoretycznie jak się cud stanie.A jak nie to mamy jeszcze baraże. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Szkoda, miałem nadzieję, że Papszun zostanie nowym selekcjonerem… 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TeDDyBoY Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Nieporozumienie..Polska piłka własnie się cofnela jakieś 30 lat gdy inni idą do przodu, nie ma już ratunku:/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzesiek Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 No to zobaczymy co Probierz pokaże. Gorzej, jak wyniki nadal będą fatalne i za pół roku znowu będzie zmiana trenera. To kto wtedy ? Kulesza z podkulonym ogonem zwróci się do Papszuna czy znowu odpali jakiegoś "trenejra z zagramanicy" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cyprys19 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 No to zobaczymy co Probierz pokaże. Gorzej, jak wyniki nadal będą fatalne i za pół roku znowu będzie zmiana trenera. To kto wtedy ? Kulesza z podkulonym ogonem zwróci się do Papszuna czy znowu odpali jakiegoś "trenejra z zagramanicy" ?Za rok będzie miał kilka baniek więcej na koncie i to tyle co może osiągnąć z tą reprezentacją! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Gdzie duże pieniądze, tam zawsze układy i układziki. Papszun wydaje się jeszcze nie przesiąknięty tym smrodem. Miałem złudną nadzieję, że Kulesza wreszcie coś spróbuje naprawić. Ale wiadomo, ta matką głupich.Ktoś fajnie napisał....szkoda Polski... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
huligan77 Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Gdzie duże pieniądze, tam zawsze układy i układziki. Papszun wydaje się jeszcze nie przesiąknięty tym smrodem. Miałem złudną nadzieję, że Kulesza wreszcie coś spróbuje naprawić. Ale wiadomo, ta matką głupich.Ktoś fajnie napisał....szkoda Polski...Te wszystkie kulesze, PZPN,pzw,geesy,politycy działają tak samo.tylko odcinają kupony co miesiąc nie patrząc w przyszłość.Nowi członkowie po jakimś czasie gadają tak samo jak starzy,wielce zasłużeni "działacze",karawana jedzie dalej... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Ja jestem pewien, że będzie lepiej. Na początku też byłem za Papszunem, ale z moich obserwacji i analiz wychodzi, że Probierz będzie lepszy na tą chwilę. Ma więcej doświadczenia, ma wyrobione młode pokolenie. Czas pokaże, myślę, że to pójdzie w dobrym kierunku. Papszun, no cóż świetny epizod od 2 ligi do mistrza, ale 7 lat z jedną drużyną to nie zgrupowanie graczy z różnych klubów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Tak słucham nowego selekcjonera i .....horror. Będziemy wspierać młodych zawodników, żeby się wypromowali i zaczęli grać w lepszych klubach. A gdzie orzełek na piersi? Już mi się nie podoba. Po drugie, jakie doświadczenie w pracy selekcjonera, 1 rok w U21? Aaaa zapomniałem 16 lat trenował w naszej lidze...same topy ostatnio Jagiellonia, Cracovia uffff.... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Ja jestem pewien, że będzie lepiej. Na początku też byłem za Papszunem, ale z moich obserwacji i analiz wychodzi, że Probierz będzie lepszy na tą chwilę. Ma więcej doświadczenia, ma wyrobione młode pokolenie. Czas pokaże, myślę, że to pójdzie w dobrym kierunku. Papszun, no cóż świetny epizod od 2 ligi do mistrza, ale 7 lat z jedną drużyną to nie zgrupowanie graczy z różnych klubów.Trafnie zauważyłeś :-) Będzie lepszy na tą chwilę. A po 5 meczach skończy się koleżeństwo z Kuleszą :-)Wprowadzi znów video vlogi i ze 2-3 młodzieżowców, którzy będą mieli niebywałe ciśnienie na głowie a i tak po 5 meczach pa pa. Tyle że Kulesza obiecał może koledze że jak nie pyknie to go do Zarządu wciągnie i jakoś to będzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Kogokolwiek by teraz nie wybrał Kulesza, będzie źle? Probierz ma zaplecze obeznane w młodych i może to być niezły straszak na obecną kadrę. Jestem dobrej myśli, jak nigdy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Obejrzałem konferencję prasową. Nie żałuję. Prezes każde pytanie traktuje jak przymyślny atak na swoją nietykalną osobę, więc na wszelki wypadek odpowiada nie na temat. Trener jest załamany brakiem entuzjazmu w narodzie, więc żali się na prawo i lewo, że krytyka (?) jego wyboru jest nie do zaakceptowania. Użył nawet słowa chamstwo. Szykują się rewolucyjne zmiany: Probierz nie pojedzie w odwiedziny do Lewandowskiego. Dowiedziałem się też, że Krychowiak jest wybitnym piłkarzem. Tak czy siak trener zabiera się ochoczo do pracy. W weekend jedzie do Włoch oglądać Wieteskę. Wieteska pauzuje w weekend za czerwoną kartkę. Powołanie do sztabu Waldusia Kiepskiego wskazuje jasno, że będzie... Poważnie chyba nie da się o reprezentacji pisać. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Zapomniałeś o Kuszczaku, chciał Dudka, ale się nie dało ....???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 A tymczasem dziewczyny okrutnie się męczą z Tajkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
witeg Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 No to jakiś horror jest. Myślałem, że standardowo pierwszy set był rozgrzewkowy, ale niestety kompletu punktów nie będzie, oby w ogóle były. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 20 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Września 2023 Nooo jaja, nie lubię personalnie wskazywać, ale Korneluk dnia dzisiaj nie miała.Teraz to już będzie baaaardzo ciężko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomas-xXx Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Tymczasem albo Legia taka dobra, albo Aston Willa taka słaba bo 28 minut i 2-1????????♂️ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Już 2-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Matteoo Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Legia dziś gra naprawdę niezłą piłkę. To cieszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Dowiozą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Dobiją jeszcze jednego Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Nie dobili, ale dowieźli 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemow Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 (edytowane) Paczam na tą ległą i całkiem nieźle zagrali :-) a mieli w zęby dostać.Teraz Raków niech tych koronawirusów zleje i wyjdzie fajny czwartek :-)Ps. Niby klub z Częstochowy a w składzie wyjściowym Rakowa 1, słownie jeden, Polak. Edytowane 21 Września 2023 przez przemo_w 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaonbis Opublikowano 21 Września 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2023 Niezależnie od wyniku, zdecydowanie Legia dzisiaj na plus. Rzekłbym, że znacznie lepiej grali, niż nasza narodowa ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi