Skocz do zawartości

Sport na żywo - aktualne lub przyszłe wydarzenia

godski

Rekomendowane odpowiedzi

A to jeszcze jakieś szanse są? Serio pytam, bo nie śledzę, ani nie zgłębiam tematu, a wydawało mi się, że ostatnie dwa mecze przesądziły sprawę.

Teoretycznie to nawet możemy z tej grupy wyjść :-) tylko teoretycznie jak się cud stanie.

A jak nie to mamy jeszcze baraże.

• Like 1

No to zobaczymy co Probierz pokaże. Gorzej, jak wyniki nadal będą fatalne i za pół roku znowu będzie zmiana trenera. To kto wtedy ? Kulesza z podkulonym ogonem zwróci się do Papszuna czy znowu odpali jakiegoś "trenejra z zagramanicy" ?

Za rok będzie miał kilka baniek więcej na koncie i to tyle co może osiągnąć z tą reprezentacją!

Gdzie duże pieniądze, tam zawsze układy i układziki. Papszun wydaje się jeszcze nie przesiąknięty tym smrodem.

Miałem złudną nadzieję, że Kulesza wreszcie coś spróbuje naprawić. Ale wiadomo, ta matką głupich.

Ktoś fajnie napisał....szkoda Polski...

• Like 4

Gdzie duże pieniądze, tam zawsze układy i układziki. Papszun wydaje się jeszcze nie przesiąknięty tym smrodem.

Miałem złudną nadzieję, że Kulesza wreszcie coś spróbuje naprawić. Ale wiadomo, ta matką głupich.

Ktoś fajnie napisał....szkoda Polski...

Te wszystkie kulesze, PZPN,pzw,geesy,politycy działają tak samo.tylko odcinają kupony co miesiąc nie patrząc w przyszłość.Nowi członkowie po jakimś czasie gadają tak samo jak starzy,wielce zasłużeni "działacze",karawana jedzie dalej...

• Like 2

Ja jestem pewien, że będzie lepiej. Na początku też byłem za Papszunem, ale z moich obserwacji i analiz wychodzi, że Probierz będzie lepszy na tą chwilę. Ma więcej doświadczenia, ma wyrobione młode pokolenie. Czas pokaże, myślę, że to pójdzie w dobrym kierunku. Papszun, no cóż świetny epizod od 2 ligi do mistrza, ale 7 lat z jedną drużyną to nie zgrupowanie graczy z różnych klubów.

Tak słucham nowego selekcjonera i .....horror. Będziemy wspierać młodych zawodników, żeby się wypromowali i zaczęli grać w lepszych klubach.

A gdzie orzełek na piersi?

Już mi się nie podoba. Po drugie, jakie doświadczenie w pracy selekcjonera, 1 rok w U21? Aaaa zapomniałem 16 lat trenował w naszej lidze...same topy ostatnio Jagiellonia, Cracovia uffff....

• Like 1

Ja jestem pewien, że będzie lepiej. Na początku też byłem za Papszunem, ale z moich obserwacji i analiz wychodzi, że Probierz będzie lepszy na tą chwilę. Ma więcej doświadczenia, ma wyrobione młode pokolenie. Czas pokaże, myślę, że to pójdzie w dobrym kierunku. Papszun, no cóż świetny epizod od 2 ligi do mistrza, ale 7 lat z jedną drużyną to nie zgrupowanie graczy z różnych klubów.

Trafnie zauważyłeś :-) Będzie lepszy na tą chwilę. A po 5 meczach skończy się koleżeństwo z Kuleszą :-)

Wprowadzi znów video vlogi i ze 2-3 młodzieżowców, którzy będą mieli niebywałe ciśnienie na głowie a i tak po 5 meczach pa pa. Tyle że Kulesza obiecał może koledze że jak nie pyknie to go do Zarządu wciągnie i jakoś to będzie..

.

Obejrzałem konferencję prasową. Nie żałuję. Prezes każde pytanie traktuje jak przymyślny atak na swoją nietykalną osobę, więc na wszelki wypadek odpowiada nie na temat. Trener jest załamany brakiem entuzjazmu w narodzie, więc żali się na prawo i lewo, że krytyka (?) jego wyboru jest nie do zaakceptowania. Użył nawet słowa chamstwo. Szykują się rewolucyjne zmiany: Probierz nie pojedzie w odwiedziny do Lewandowskiego. Dowiedziałem się też, że Krychowiak jest wybitnym piłkarzem. Tak czy siak trener zabiera się ochoczo do pracy. W weekend jedzie do Włoch oglądać Wieteskę. Wieteska pauzuje w weekend za czerwoną kartkę. Powołanie do sztabu Waldusia Kiepskiego wskazuje jasno, że będzie... Poważnie chyba nie da się o reprezentacji pisać.

• Like 4

Paczam na tą ległą i całkiem nieźle zagrali :-) a mieli w zęby dostać.

Teraz Raków niech tych koronawirusów zleje i wyjdzie fajny czwartek :-)

Ps. Niby klub z Częstochowy a w składzie wyjściowym Rakowa 1, słownie jeden, Polak.

Edytowane przez przemo_w
  • Like 1